Borys Szyc

Borys Michał Michalak

7,0
48 912 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Borys Szyc

Za ambicje daje troje .Tak, facet jest ambitny bo napewno wie ze dupa z niego nie aktor ale stara sie jak najwiecej grac aby podszlifowac warsztat :).Chyle czola Borys po Kac Wawa utwierdziles mnie tylko ze jestes pajacem a nie aktorem

panek_kreatyna

Ty naucz się myśleć, zacofany polaczku. Łódź od zawsze była zażydzona.

dance_macabre

Ja jestem z Łodzi!!! Żydzili cie jak byłes mały baranie HEHEHE !!!! Łódż Górą!!!!!

panek_kreatyna

Żydź a nie Łódź, polaczku. Idź poobcierać się odbytnicą o łysinkę żydoszyca i będziesz nowoczesnym europejsczykiem.

dance_macabre

Sra... na ciebie ! mozesz mi opier..... dzide baranie hehehehe dance_macabre to zyd wiedza to juz wszyscy!

panek_kreatyna

Skoro tak mówisz, to pewnie sra, w końcu znasz jego fekalne obyczaje, jako jego rimsunia.

dance_macabre

Ładnie masz w chacie tak cie starzy traktuja ?wspułczuje !nie trzeba było pisac nam swoich przezyc bo mnie to chu... interesuje zydku głupi.

panek_kreatyna

Naucz się pisać, brudny żydzie. Wiem, że znasz tylko hebrajski, ale piszesz na polskim portalu, więc się ogarnij.

dance_macabre

Muwie ci baranie jeba.....y ze mnie chu... interesuje ze cie tak starzy nazywają rozumiesz ???chyba nie bo jestes za głupi na to krety....

panek_kreatyna

"Muwie"? Lol, co za polaczek. Typowy fan żydoszyca.

dance_macabre

Zayebisty tekst :)