Bo jak odejdą to zaczniecie się rozpisywać, jak go wielbiliście, itd. tak jak to było w przypadku Heatha Ledgera czy innych. Może nie jest wybitnym aktorem, ale na pewno jest co najmniej dobry, ma w sobie coś co przykuwa uwagę, ale niestety i tak niektórzy go nie lubią tylko dlatego, że kobitki za nim szaleją i uważa się, że zrobił karierę z powodu ładnej buźki
I ja się podpisuję pod tym. Naprawdę bardzo lubię Brad Pitta, za role w takich filmach jak: "Zabójstwo Jesse'ego Jamesa...", "Wywiad z Wampirem", "Troja" i "Wichry Namiętności". A ta Złota Malina, którą Hollywood "podarowało" mu jasno dowodzi, że dziwni ludzie żyją na tym świecie.
Polecam jeszcze Snatch, tylko koniecznie z napisami, żeby słyszeć to cygańskie gaworzenie :P. I jeszcze Bękarty Wojny, tam dobrze zagrał, też fajnie akcentem zabłysnął. Podziemny krąg, Siedem, Moneyball także polecam, jeszcze ten film o Benjaminie Butonie. Cholera dużo tego.
Dlaczego nikt nie wspomniał o filmie "Dwanaście Małp"? To jest jego najlepsza rola.
Trochę się zeszło, ale w końcu obejrzałem :P
Film mi się podobał bardzo podobał, co do interpretacji to wolę tą związaną z sci-fi (podróże w czasie) niż tą, że Willis sobie wszystko uroił. Rola Pitta też mi się bardzo podobała, ale dla mnie i tak nie przebił Tylera i cygana :D
Zgadzam się w 100%. Pitt to ten sam poziom dla mnie co Pacino, De Niro, Brando (Tramwaj Zwany Pożądaniem pokazuje co umiał), Sean Penn. Nikt nie ma tylu tak dobrych filmów co Brad Pitt, nikt nie miał tylu wszechstronnych ról co Brad Pitt, i nikt nie był więcej razy pominięty przez te śmieszne Oscary co Brad Pitt. 70 miejsce w rankingu filmweb pokazuje jakie gimbusy tu głosują i oceniają go tak jak mówisz, tylko za to, że myślą, że gra dzięki ładnej twarzy.
Najlepsze filmy moim zdaniem:
1. Wichry Namiętności
2. Zabójstwo Jessiego Jamesa
3. Moneyball
4. Seven
4. Zabić jak to łatwo powiedzieć
5. 12 małp
6. Rzeka Życia
7. Podziemny Krąg
8. Bękarty Wojny
Mam ocenione 18 - 19 tytułów i nota chyba 7,8 lub 7,7. Geniusz, i możemy się cieszyć że taki gość jest aktorem za naszego życia.