Laluś? Być może. Sztuczny? Może i tak.
Ale aktor b. dobry.
Mniemam, że autor tematu takich filmów jak Fight Club czy Siedem po prostu nie widział.
no masz rację nie widziałem tych filmóe, ale ja go nie lubię ze względu na jego wizerunek a nie grę aktorską...
to dobrze...najlepiej skoncz ze sobą...bedzie spokój...bo takiego pojebanca jak ty to nie widziałem dawno...dac gosciowi 1 nie ogladajac zadnego filmu z nim...
1 dla Brada
10 dla Sylvestra Stallone
Dał 1 takim filmom jak:
Gnijąca panna młoda Tima Burtona (2005)
Gwiezdnym Wojnom (1-5)
Charlie i fabryka czekolady (2005)
Hahahah a Gol 1 i Gol2 dostał od niego 10
nie no bez przesady....
no nie ma sensu gadac z gosciem ktory nie ma o czymkolwiek pojęcia
kiedys też go nie lubiłem, ale potem obejrzałem 12 małp, Siedem, Fight Club , Przekręt i trzeba przyznać że gość jest swietny
To jeszcze nic. Dał 1 Alienowi i Niebezpiecznym związkom, natomiast przy Taxi 4 stoi dumne 9. Świat nigdy nie przestanie mnie zadziwiać.
ok popełniłem bład oceniająć pitta oglądając 1 czy 2 filmy z jego udziałem więc obejrzałem inne filmy z nim i stwiedziłem że nie jest, aż takim złym aktorem więc podniosę mu ocenę do do 6/10 ale nadal uważam go za lalusia. a co do gwiezdnych wojen to ich po prostu nie lubię.
Ja pierdziele!!!!! gościu, ojciec Cie maltretował? a może masz jakieś poważne zaburzenie?! Ja jestem bardzo tolerancyjna, ale nie popadajmy w przesadę! Nie znam chyba drugiego tak męskiego faceta jak on. Wkurza mnie nieziemsko jak ktoś nie mając najmniejszego pojęcia tematycznego się mądrzy... to jakbyś pisał recenzje nieprzeczytanej książki...
Współczuje w takim razie trywialnego (świato?)poglądu ;\
"1/10
nie lubię tego gościa... taki sztuczny laluś."
"aha"
Nie no za SPAMowanie na filmweb powinni te dzieci neo do pierdla wsadzić . . . ech pomyliłem się - do poprawczaka raczej!
GOL 1 i 2? Taaaaa... mój 13 letni kuzyn dostał bana na mój komputer jak zobaczyłem że zasysa te filmy na MOIM kompie :P
hahaha:) dobre...dziwne, ze koles od razu zmienia swoje zdanie...:) na przyszlosc jak cos oceniasz to nie po wygladzie bo Ciebie tez tak ktos moze ocenic np jako chamskiego gburowatego frajera...
,a co do Brada Pitta to mnie strasznie dziwi to, ze jest tak nisko w Top100 podczas gdy ten facet co gral w "Dr.House" (czy jakos tak) jest tak wysoko (?!)...Pitt ma wysmienite filmy: "Fight Club", "12 małp", "Siedem", "Joe Black", "Babel" itp... warto obejrzeć:)
Bo ten cały ranking to wielka lipa. Ale co się dziwić, skoro tu się roi od ćwoków pokroju tego blazeja138, co to oceniają nie zobaczywszy żadnego filmu, albo od takich, co szastają dychami dla jakichś serialowych gwiazdeczek.
blażej sam ześ laluś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sztuczny laluś chyba filmów jego nie oglądałeś!!! Dla mnie jest on jednym z najlepszych aktorów obecnie na Świecie:)
Oceniasz artystów według osobistych stosunków do nich, czy według ich umiejętności? <-------- pytanie retoryczne
Hej , Bando Hipokrytów !
Nie Ocenia Się Książki Po Okładce ?
Robicie To Codziennie !
Potępiacie Kolesia Bo Przyznał Się Że Nie Odpowiada Mu "Zewnętrzność" Tego Aktora . Miał Do Tego Pełne Prawo ,
I Faktem Jest Że Niechęć Powodowana Wyglądem , Jest W Stanie Przyćmić Zalety (Nawet Jeśli Jest Ich Wiele) Danej Osoby . Ja Osobiście Nie Przepadam Za Juliette Lewis . Pomimo Iż Widziałem Jej Naprawdę Dobre Kreacje Aktorskie W Wielu Filmach , Drażni Mnie Jej Wygląd . Co Do Pitta ,
Myślę Że Określenie "Symbol Seksu" Wyrządziło Wielką Krzywdę Temu Bardzo Utalentowanemu Aktorowi .
Nie potępiamy go za to , że nie podoba mu się wygląd zewnętrzny Pitta, ale za określenie Brada ''lalusiem'' którym nie jest.
wygląda jak wygląda, ale umiejętności aktorskich nie można mu odmówić, co prawda mnie też drażni trochę jego wygląd, ale gdy oglądasz taki film, jak np. fight club to nie ma to żadnego znaczenia i nie zwracasz na to żadnej uwagi, jak ten ranking ma odzwierciedlać choć trochę rzeczywistość, jeżeli niektórzy dają takiemu aktorowi jak brad pitt 1/10
Wyglada jak wyglada? Przeciez nie podda sie operacji plastycznej tylko dlatego, ze ludzie sa zazdrosni ... Taki sie urodzil! Rozumiem, ze ktos moglby go nazywac lalusiem gdyby speclajnie sie zoperowal, poza tym Brad nie chodzi w obcislych rozowych koszulkach nie? To chyba nie jest jego wina, ze jest przystojny prawda?
Ot to, facet wygląda jak wygląda.
Moim zdaniem Pitt jest przystojnym, zadbanym, (dobrze ubrany, obcięty) i świetnie (sic!) zbudowanym meżczyzną, który co ważne potrafi się "starzeć" - o ile to dobre określenie dla faceta po 40-stce.
I nie trzeba być gejem by móc otwarcie przyznać, że drugi mężczyzna jest przystojny lub też że nie jest. Wystaczy chyba dorosnąć, mieć dystans do pewnych spraw i odrobinę zmysłu estetycznego.
Osobiście dodam, że sam chciałbym się tak trzymać będąc w jego wieku, bo nie ukrywam, że przy moich 27 latach wyglądam gorzej niż on. Nie chodzi o geny, bo z nich jestem zadowolony, lecz o kondycję i warunki fizyczne.
W dodatku ten gość to naprawde dobry aktor średniego pokolenia, mający nosa do scenariuszy. Wystarczy wymienić chociażby stary już film "Kalifornia". Wstarczy nie być pokemonem by to wiedzieć.
Ja tam za nim nigdy nie przepadałam.Może i dobrze gra w filmach,ale to jeszcze nie to bym zwróciła na jego uwagę.
"Ok, so you're Brad Pitt...
That don't impress me much!"
Jest Świetnym Aktorem , Jest Przystojny , Ale... To Za Mało ! Ech Te Wymagania Dzisiejszych Kobiet ;^P
Bez przesady jest dobrym aktorem, ale nie świetnym. Potrafi zagrać bardzo dobry film, a zaraz potem słaby. W top 100 jest moim zdaniem za wysoko wyprzedza takie osobowości jak m.in Steven Spielberg, Ridley Scott czy Nicolas Cage.
ja też, "oceniam aktora, nie po jego grze aktorskich, ale po jego image i tym co przeczytam na pudelku" ;-)
Dla mnie to jest przeciętny aktor ,ani dobry ani zły,ale także uważam,że to kim jest dzisiaj w dużej mierze zawdzięcza wyglądowi.Dla mnie normalny facet.
ja większośc aktorów. na szczęście oprócz wyglądu ma trochę talentu. Choć przy Jolie (może to tylko zbieg okoliczności) jego forma spadła. ale przypomniejcie sobie te tytuly: siedem, podziemny krąg ...one mowia same za siebie
Cześć. Ja odnośnie tematu. Muszę sie przyznać, że myślałam podobnie jak jego założyciel. Do czasu...Ocenianie kogos z góry jest błędne, przekonałam sie o tym siegając po filmy z Bradem. Na chwile obecną, gdy wiem, że obejrzałam ich naprawde sporo i jestem w stanie powiedzieć, bez najmniejszych zastrzeżeń, ze Pitt to rewelacyjny aktor. Jego mimika, gesty, świetnie wypowiedziane kwestie...Myślę, że zasłużył na szacunek dla swojej osoby. Większość ludzi uważa go za, cytuję, 'lalusia', bo patrzą na jego burzliwe życie prywatne. A ono niewiele ma do tego jakim jest aktorem. Środki masowego przekazu lubia zresztą wyolbrzymiać. A pozory ? Pozory mylą ...
Widzę kolega założyciel tematu nie broni swojego stanowiska. Czyżby wyszła na jaw trywialna próba zwrócenia na siebie uwagi? Bo z prawdą temat się mija i to sporą odległością ;)
nie lubisz czy tylko mu zazdroscisz??? Nikt z was go nie zna przeciez. Jest przystojny i odrazu musi byc lalusiem. chyba nie wiecie jek wyglada lalus, co nie??? Brad jest bardzo dobrym aktorem i ma wiele świetnych ról na koncie i wiele dobrych przed sobą!!!
A ja uważam, że Brad Pitt jest średnim aktorem. Widziałam go w wielu filmach, ale żadną rolą mnie nie zachwycił. Zupełnie nie rozumiem, co ludzie w nim widzą. A co do jego wyglądu, może i jest przystojny (ale nie dla mnie-rzecz gustu) jednak określanie go mianem najprzystojniejszego i najseksowniejszego to ostre przegięcie. Brad Pitt w kategorii gry aktorskiej jak i wygladu jest po prostu przecietniakiem.
To ciekawe jak ty wygladasz skoro Brada Pitta uwazasz z przecietniaka?!
Musisz byc naprawde "piekna"!