Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 309 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

hahahaha myslalem ze bedzie przynajmniej 30 a tu takie zaskoczenie ehhh ten ranking to
pic na wode ;/ i poza tym polowa scenarzystow , rezyserow i producentow jest w topce jako
aktorzy :)

Holek94

Sama nie wiem po co jest ten ranking, chyba tylko po to, żeby denerwować ludzi.
W Top Aktorach znajdziemy Hitchcocka, który zagrał w filmach głównie jako "Mężczyzna gdzieś tam" a jest na 18 miejscu :)
Tak samo Bareja, na 33 miejscu, chociaż jego role w filmach ograniczały się do "niewymieniony w czołówce" no i jeszcze jedna taka osoba - Pedro Almodóvar.
Lub Ian Somerhalder, który jak podejrzewam jest w pierwszej setce przez zagranie w The Vampire Diaries, albo przez urodę, chociaż nie twierdzę, że ci, którzy dali mu 10 nie widzieli innych jego ról. Nie wspominając o Edzie Westwick(u?) z którym sytuacja jest taka sama. Aha, no i Hugh Laurie.

youhaveamessage

Dokładnie ranking tylko poniża cały portal! Jak spojrzałem w ostatnie dni na top 100 to się załamałem... Lepiej by zrobili sami ranking, który pozwoli na sprawiedliwe i prawdziwe oceniane aktorów... W rankingu 100 jest wielu zielonych ludzi,którzy zagrali w kilku marnych filmach a klasą są zbliżeni do Mroczka ... Jednym słowem żenada! ;]