Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 417 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Słaby,przereklamowany aktor, gra w słabych filmach(no może oprócz doskonałej Troi i Siedem lat w Tybecie}. Takto przeciętniak.

jack3322

A jakie filmy widziałeś/łaś "oprócz doskonałej Troi i Siedem lat w Tybecie"? Bo domniemam, że niewiele skoro chwalisz te przeciętne..

jack3322

Taa. Troja to film na miarę władcy pierścieni. Taa. A siedem lat w tybecie to też powalająca produkcja. Obejż sobie po pierwsze FIGHT CLUB, po drugie SE7EN.

jack3322

dokładnie, obejrzyj Fight Club ;)
I gladiator juz jest lepszy od Troi ;p
za role z 'Oceanach' powinnobyc przynajmniej 7. ;P

jack3322

Tez go nie lubiłem ale kiedy obejrzałem jego filmy poprostu - świetny aktor

użytkownik usunięty
jack3322

doskonała Troja, a reszta jego filmów słaba???
koleś, nie pisz nic więcej

jack3322

Troje nakręcili ludzie co chyba nigdy Iliady, a sam film dla mnie był nudny, Władca i Gladiator są dużo lepsze:)

Filmy najlepsze w których Brad występował? Fight Club bezapelacyjnie:)

martinez88

był świetny także w Kalifornii i 12 małp

Ciri_6

A "wywiad z wampirem"? Nie wiem czemu, ale mi się spodobał... Też uważałam go za słabego aktora, ale po tym jego notowania idą w górę.

I_am_a_Bad_Girl

Troja? Ty się puknij w główkę i pooglądaj inne jego filmy, albo po prostu zamilcz.

jack3322

wywiad z wampirem, fight club, tajne przez poufne ==> obejrzyj chociaż te filmy, a później się wypowiadaj na temat jego zdolności aktorskich.

afrodytka0000

Ja też nie znosiłem Brada Pitt'a(m.in. przez plastikową "Troję"), ale wystarczyły trzy(a nawet dwa, bo jeden obejrzałem dopiero niedawno) filmy by zmienić zdanie: "Siedem", "Fight Club" i "Wywiad z Wampirem"!

jack3322

troja to dla mnie jedna z najbardziej zepsutuch historii w no historii kina