Słaby,przereklamowany aktor, gra w słabych filmach(no może oprócz doskonałej Troi i Siedem lat w Tybecie}. Takto przeciętniak.
A jakie filmy widziałeś/łaś "oprócz doskonałej Troi i Siedem lat w Tybecie"? Bo domniemam, że niewiele skoro chwalisz te przeciętne..
Taa. Troja to film na miarę władcy pierścieni. Taa. A siedem lat w tybecie to też powalająca produkcja. Obejż sobie po pierwsze FIGHT CLUB, po drugie SE7EN.
dokładnie, obejrzyj Fight Club ;)
I gladiator juz jest lepszy od Troi ;p
za role z 'Oceanach' powinnobyc przynajmniej 7. ;P
Troje nakręcili ludzie co chyba nigdy Iliady, a sam film dla mnie był nudny, Władca i Gladiator są dużo lepsze:)
Filmy najlepsze w których Brad występował? Fight Club bezapelacyjnie:)
A "wywiad z wampirem"? Nie wiem czemu, ale mi się spodobał... Też uważałam go za słabego aktora, ale po tym jego notowania idą w górę.
wywiad z wampirem, fight club, tajne przez poufne ==> obejrzyj chociaż te filmy, a później się wypowiadaj na temat jego zdolności aktorskich.
Ja też nie znosiłem Brada Pitt'a(m.in. przez plastikową "Troję"), ale wystarczyły trzy(a nawet dwa, bo jeden obejrzałem dopiero niedawno) filmy by zmienić zdanie: "Siedem", "Fight Club" i "Wywiad z Wampirem"!