Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 274 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

do Zakościelskiego. To jest niesamowite jak dwie krople wody.

użytkownik usunięty
kridsonka

Fakt są bardzo podobni tylko w przeciwieństwie do Zakościelnego ma talent aktorski

Też ma.

kridsonka

na którym świecie ?

kridsonka

dobry żart.

My_Melody

Co nie ;p?

kridsonka

-.-"

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
kridsonka

od Ciebie natomiast bije duża inteligencja. aż razi po oczach.
cóż, skoro poważnie, to zapewniam cię że moja mam wychowała mnie bardzo dobrze, ale skoro w to wątpisz ponieważ odpowiedziałam na zadane prze Ciebie pytanie, które zapewne i tak było pytaniem czysto retorycznym które miało mnie speszyć, zamurować etc.
gdybym nie została dobrze wychowana, wówczas nadużyłabym w powyższym komentarzu rynsztokowego języka. słowa "odpiernicz się" oraz jedno ocenzurowane słowo na "k" nie świadczy chyba aż tak źle o moim wychowaniu. zresztą mało mnie obchodzi w jakim jeszcze hollywoodzkim aktorze widzisz podobieństwo naszych aktorów i nie chcę wiedzieć, jeśli są tak samo trafione to tu z Brad'em Pittem i panem Zakościelnym. niewiedza bywa czasami słodka.aha. i jkabys mogła nie wnikać w sprawy mojej rodziny, spraw osobistych itp. było by miło.

gorąco pozdrawiam ;)

isobel

Skąd tak nagła zmiana? Najpierw obrażasz i rzucasz stek obelg, a teraz pozdrawiasz? Zabawne.

kridsonka

w którym momencie Cię obraziłam ? i jaki znowu stek obelg ? "odpiernicz się" nie jest przekleństwem. no cóż, przynajmniej dla mnie. nie wiem jak z Tobą. i jakbyś nie zauważyła pozdrowiłam Cię już w PIERWSZYM poście. tego wtedy nie uznałaś za zabawne. jesteś zdecydowanie zbyt nadwrażliwa. to jest dopiero zabawne.
pozdrawiam

isobel

Zablokowaliby wpisy za "odpiernicz się" i za "pozdrawiam"? Nie rób z ludzi idiotów, bo to co piszesz jest poniżej godności.

kridsonka

aha, jasne. to raczej Ty zgłosiłaś moje wypowiedzi do zablokowania. i nawet domyślam się dlaczego. rozmowy z tobą muszą być doprawdy interesujące, zwłaszcza gdy próbujesz się odpysknąć. co do tych idiotów: niektórzy sami sobie doskonale radzą i nie trzeba im w tym pomagać. chyba rozumiesz co mam na myśli. i proszę Cię, nie udawaj takiej twardej i ciętej, bo zdecydowanie Ci to niewychodzi. zapewniam, że to co piszę nie jest poniżej mojej godności. to ty jesteś nadwrażliwa i pretesjonalna.
pozdrawiam (jak chcesz mozesz udac, że tego nie dodałam, skoro w Twoim szanowym mniemaniu to jest taka wielka obelga)

isobel

Jasne :)

mihas

pod tym komentarzem podpisuje się obiema rękami. lepiej bym chyba sama tego nie ujęła.

isobel

trochę podobni, ale napweno nie identyczni no i Zakościelny nie umie grać a Pitt to supergwiazdor.

mihas

Matka nauczyła Cię takich słów? Gratuluję wychowania.

kridsonka

Hahahahahahaha!!!!! Mam nadzieję że to jest żart. To jest żart, nie??

ewej

ale pomysł na porównanie prawda, serio - to jakby porównywać hmm właśnie co z czym? szczerze żadne równie idiotyczne i żałosne porównanie nie przychodzi mi do głowy.. hahahaha też myślę że to żart..

efka777

Ja mam jedno dobre porównanie, pochodzące z serialu Glina :-D Taki z Zakościelnego Pitt jak z koziej du.. armata :-D Bardzo mi się podoba ten tekst.

ewej

brakowało mi właśnie czegoś w tym guście :D:D huehue

ewej

Widać bardzo ambitne rzeczy Ci się podobają.

kridsonka

To niesamowite jak dwie krople wody mogą się różnić...