Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 274 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Beznadziejny

użytkownik usunięty

Beznadziejny aktor,a w dodatku strasznie się przejmuje swoją urodą.Żałosne

Beznadziejny aktor ? łatwo rzucasz ciężkie słowa :P

Beznadziejny z ciebie troll :) "w dodatku strasznie się przejmuje swoją urodą" A skąd ty to niby wiesz ?

frajer z Ciebie, nie znasz się na aktorach

borys33

Noooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!

użytkownik usunięty
borys33

Znam się,znam

szczerze wątpie

użytkownik usunięty
borys33

Są dużo lepsi aktorzy od tego lalusia

nie mówie że nie ma lepszych od niego aktorów, ale to nie zmienia faktu, że on jest naprawdę dobry

borys33

Dobry? No taki DOBRY jak reklama w ktorej wystepuje! Smiechu warte!

rybcia13

Widać nie znasz się na perfumach idioto...

borys33

Nie pisalam o perfumie tylko o reklamie. Pitt wyglada w niej jakby byl miekkim zrobiony. Co do perfum...oj zdziwilbys sie kolego, akurat na tym sie znam i to bardzo dobrze. Sam jestes IDIOTA!

rybcia13

Po 1 nie jestem twoim kolega. Po 2 moze i sie znasz na perfumach co nie wynikalo z twojej wczesniejszej wypowiedzi ale ok. Po 3 po reklamie perfum nie mozna oceniac aktora, jakkiedys obejrzyz jakis film w ktorym wystepuje to pogadamy. I nie wkurzaj sie tak o tg idiota bo cie nie obrazalem tylko stwierdzalem fakt.

borys33

Koles, twoja wypowiedz jest na poziomie rasowego gimbusa.
Kto powiedzial, ze po reklamie nie mozna oceniac aktora? TY?
Jakos Nicole Kidman DALA RADE. Zwisa mi i powiewa co o mnie myslisz, moge byc idiotka, za to TY jestes DNEM!

rybcia13

Nie mozna byc dnem frajerze no, ale ok a co Nicole Kidman to nie uważa jej za wzór do naśladowania...

rybcia13

Aktor jak mało, który starannie wybiera role, posiada nieprzeciętny warsztat aktorski, postacie w które się wciela są różnorodne. Choć muszę przyznać, że od 2005 to się niestety zmieniło na gorsze jednak ''Moneyball'' trochę mnie pocieszył i natchną nadzieją, że najgorsze lata w karierze Pitt ma już za sobą.

Ezix

a według mnie po 2005 roku właśnie nastąpił u niego przełom, od tego czasu zagrał charakterystyczne role u Tarantino czy Coenów, zaczął kreowac bardziej dojrzałe role ("Zabójstwo Jesse Jamesa..", "Babel", "Moneyball", "Drzewo życia") i wreszcie zaczęto go bardziej doceniac aktorsko :)