Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 274 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Brad Pitt nie powinien być na pierwszym miejscu, myślę że powinien być na ostatnim. Lepszy jest krecik, najwszechstronniejszy aktor. Grał w filmach o niezwykle wysokim budżecie, efektach specjalnych, inteligentnej fabule dużo wnoszącej do życia : Krecik chemikiem, Krecik i żabka, Krecik i balonik ... niesamowita gra aktorska zapierająca dech w piersiach. Krecik w zoo pokazuje nam jaki lew potrafił być fajny a zarazem wrażliwy, po stracie zęba. Krecik i telewizor pokazuje natomiast że telewizja szkodzi i że dziadek nie powinien mieć telewizora. Szanuje tego aktora, urodził się po to by grać i rozpowszechniać klasykę kina. Brad nie dorasta mu do pięt. W sumie to krecika nie ma na top świat bo przerasta wszystkich pozostałych poziomem do tego stopnia że jest poza rankingiem.

k0zak111

Ha ha ha! Żwirek i Muchomorek jedynie dorastają do pięt talentu Krecika. A pomysłowością tylko Sąsiedzi.

k0zak111

To nie jest nawet śmieszne.:| Poczucie humoru jak u jakiegoś gimbusa, kolego. Swoją drogą jeszcze fail, bo Brad nie jest na pierwszym miejscu, więc właściwie cały motyw tej wypowiedzi leży. :P

Lepkam

odezwał się wielki fan serii american pie... wracaj w tamte kręgi ośle.

k0zak111

No rzeczywiście wielki fan serii, skoro moja średnia ocena tych filmów wynosi 5.5. :) Jedynie 1 i 3 część ze starą obsadą dostała ocenę 7 z sentymentu (zresztą to wcale nie są najgorsze komedie, a są sprzed ponad 10 lat). W ogóle nie rozumiem dlaczego oceniasz ludzi przez pryzmat ocen filmów, które obejrzeli. Osłem jesteś Ty, bo nie potrafisz przyjąć krytyki na klatę, rzucasz jakimiś bzdurnymi argumentami i jeszcze wyzywasz. Jeśli dla Ciebie takim wyznacznikiem osobowości są oceny filmów, to przejrzyj może te filmy, które oceniłem wysoko (9-10), może Ci się przejaśni w tym tunelu aerodynamicznym, który masz pomiędzy uszami.

Lepkam

Gust filmowy bardzo wiele mówi o człowieku.... jesteś żałosny typ... nie zrozumiałeś przesłania żartu z krecikiem. nie lubię tego typu ludzi. Nie podoba ci się temat, to nie wrzucaj tutaj swoich żałosnych komentarzy. przemądrzały bachor. idź oglądać inne filmy pokroju american pie.

k0zak111

Zrozumiałem przesłanie, temat miał wyśmiewać te wszystkie osoby, które zakładają tego typu tematy na profilach Ludzi Filmu, pokazać ich bezsens - ale mnie to nie rozśmieszyło. To, że nie mam gimbusowatego poczucia humoru nie oznacza, że jestem żałosnym, przemądrzałym osłem-bachorem (tak mnie określiłeś w 2 postach).

k0zak111

Niestety ale nie we wszystkich wypadkach ... A pierwsza cz. American Pie nie jest taka zła ... To ze ktoś ogląda takie filmy to nie jest nic strasznego ... Film jak film ... znajdzie się fan = znajdzie się krytyk ;) Kozak jakąś satysfakcje daje ci to ze wyzywasz? Tak zachowują się tylko dzieci z podstawówki ... Co do Brada ... Nie jest złym aktorem ... Sam lepiej od niego byś zapewne nie zagrał ;)