Ciekawa jestem jak oceniacie jego prywatne życie , to jaki jest i co robi.
Ja z różnych żródeł wiem , że to równy gość. Pomimo bogactwa zachował wrażliwość. Udziela się charytatywnie - pomaga biednym.
W Stanach nazywają go "home boy " co znaczy chłopak z sąsiedztwa z którym praktycznie każdy kto go spotka może iść na piwo. Jest otwarty na uczucia innych i umie się dzielić swoimi uczuciami.
Szkoda, że nie wyszło im z Jennifer, natomiast co do Angeliny to chyba jest zbyt uległy. Ale mają wspólną córkę.
Pozdrawiam
Hah. No chłop dał się oczarować przez Angeline. Nie mam mu za złe bo sam pewnie bym sie dał skusić, na jego miejscu. Jest świetnym aktorem. Czytałem reportaz jak byl w Afryce i z dziecmi tamtymi rozmawiał. Heh, fajne jest to, że widziałem też 6 sekundowy filmik w którym pyta sie jednego z tych dzieci o ulubionego aktora. =] To chłopak porsto do Brada strzelł Keanu Reeves :) Brada lubie bardzo.
Wydaje mi się, że Brad jest niesamowitym człowiekiem. Z tego, co czytam na różnych portalach itp, to wygląda na fajnego faceta ;)
Poza tym sam o sobie w 1987 napisał "Nice guy, I hope. I think your mom would approve." -> mam nadzieję, że jestem miłym gościem. Twoja mama by mnie zaakceptowała. :)
Podoba mi się i z zachowania i z wyglądu :d
duży plus dla niego, że nie robi wokół siebie skandali i nie trzyma się zasady "nie ważne co piszą, ważne, żeby pisali". niewiele osób tak sławnych jak on, potrafi w miarę normalnie żyć, a co dopiero mieć kilka lat stałego partnera i dzieci. ciesze się, że jemu wyszło. niestety wydaje mi się, że z wiekiem gra w coraz gorszych, bardziej komercyjnych filmach. ale to jego wybór, bo on ma ten luksus, że moze wybierać :)