to jeden z najepszych jak nie najlepszy aktor swiata, jak twierdzicie ze to beztalencie to obejrzyjcie sobie chocby nawet bękarty wojny, true romance, snatch, siedem lub podziemny krąg, w każdym z tych filmow wciela sie w inna role i jest przy tym mega zajebisty
myślę, że bardzo mu zaszkodził wizerunek super idola nastoletek, przez co wiele osób zaczęło go postrzegać jako kogoś takiego jak bieber tylko pare lat starszy:P
Tym gościem zachwycają się kobiety w każdym wieku, nie porównuj Pitta do biebera człowieku!
"Super idol nastolatek" - kto ci tak powiedział?
moze pamietasz jak jeszcze kilka lat temu wszystkie nastolatki piszczały na nazwisko DiCaprio albo Pitt, nie porównuje osobowości ale to jak media kreowały tych ludzi z genialnego aktora próbowali zrobić celebryte, pisząc o tym jak sie ubrał na ostatniej gali, jaki jest przystojny, co ostatnio ciekawego zrobił. Pojawiał sie w durnych pisemkach dla nastolatek typu bravo girl i zamiast chwalić jego talent aktorski tworzono mu wizerunek gownianej gwiazdki. Chodzi mi poprostu o to, że ze swietnego goscia i aktora robiono "pustaka", a idol natolatek nie mial znaczyc, ze tylko nastolatki sie nim zachwycaja, ale chcialem okreslic wizerunek jaki nadawaly mu media. Pozdrawiam:)
Wg. mnie Oscara powinien dostać za Fight Club. 12 małp nie oglądałam.
Jak dla mnie powinien być w pierwszej 10, chociaż miejsce w pierwszej 20 też by jakoś uszło ;)
Zupełnie się z Tobą zgadzam, co do słowa.I najbardziej mnie dziwi czemu BRAD PITT JEST POZA 1 DZIESIĄTKĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
prawda jest taka że duży procent mężczyzn uważa Pitta za ' lalusiowatego pedałka' który istnieje tylko by podbijać niewieście serca, coś jak ten od zmierzchu ( szczerze mówiąc nie wiem dokładnie jak się pisze jego nazwisko więc nawet nie zerkam bo na niego mi się nie chcę :P ) uważają go po prostu za beztalencie. Ale fakty są inne :
12 małp, Fight Club, Bękarty Wojny,Joe Black, Siedem, Przekręt, Babel czy Wywiad z wampirem całkowicie go bronią. A jeśli ktoś zarzuci mi nie obiektywne spojrzenie na fakty, to dodam tylko, że największym filmowym dla mnie dziełem jest Ojciec Chrzestny czyli w mojej opinii najbardziej męski film. pozdrawiam ;]
ja parę lat temu też uważałem go głównie za lalusia :P Ale odrobiłem lekcje i teraz chyba jest moim ulubionym aktorem. Jest mega wszechstronny, nie jest to aktor typu Bale, co potrafi zrobić metamorfozę ciała, 60 kg w mechaniku, a potem zrobić z siebie pół Pudziana do Batman'a, Brad wygląda prawie wszędzie tak samo. Ale za to w każdym filmie gra inaczej, i nie jest to w ogóle sztuczne. A to co zrobił w Snatch'u to jest po prostu mistrzostwo świata :)
On nigdy nie był lalusiem! To, że ma wygląd jaki ma, nie znaczy, że był kiedyś lalusiem. Laluś to żel betonowy kloc z solarą na papie, noszący mało męskie ciuchy i pozujący do fotek z miną kobiety! Pitt nigdy taki nie był !!
strasznie sie rzucasz i nie czytasz chyba do konca tego co ludzie piszą:/ slusar_o2 wyraznie napisal, ze Pitt nie jest lalusiem tylko za takiego go kiedys uwazal, ale zmienil zdanie na jego temat.
wiem co napisał @slusar_o2 .. ja napisałem, że nigdy lalusiem nie był według mnie, i dla tych którzy tak uważają. Rzucam się? skąd ci to przyszło do głowy? wywnioskowałeś to po wykrzyknikach? :)
Dokładnie, jeden z najlepszych, wszyscy podpisują go do takich filmów jak np. Mr and Mrs. Smith, albo do innych pierdół, podczas gdy on zagrał w bardzo wielu wspaniałych filmach.
10/10, powinien być w pierwszej 20, jak nie w pierwszej 10.