Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 274 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Ja wiem,juz zalozylam dzis jeden temat,ale chyba mnie nie zabijecie.Tym razem chce poruszyc temat,ktory moze nier ma wiele wspolnego z Bradem jako aktorem,ale tez wazny.Otoz:czy waszym zdaniem on jest przystojny?Co te wszystkie media na swiecie,gazety i (rzekomo tak jest) kobiety w nim widza?Czy rzeczywiscie faceci maja mu co zazdroscici?Niewiem jak wam,ale m,i to on sie nie podoba,zaryzykuje nawet stwierdzenie,ze Brad Pitt to brzydal.W dodatku mowia ze jego Angelina jest piekna...Ona przeciez brzydka jak noc listopadowa,wyglada jak jakas wampirzyca (nie zebym to kojarzyla z wywiadem z wampirem)...No ok,ja wiem,sagusta i gusciki...

cóż.... zgadzam się, że do przystojnego to mu daleko' chyba media wykreowały taki jego wizerunek, że ma powodzenie. jak jest popularny w gazetach, to potem ludzie powtarzają to, co przeczytali i powstaje fama, że przystojniak - innego wytłumaczenia nie widzę ;)

Na moje to chłop przystojny jest. Natomiast Angelina jest przepiękna :)

On nie jest przystojny, ale jak się go oglada na ekranie to ma po prostu "to coś". Ale z wygladu przeciętny( chociaż wolę takiego niż lalusia jakiegoś :P)

Jest przystojny ,ale trzeba przyznać ,że niezbyt ładnie sie starzeje. Kiedyś wyglądał o wiele lepiej.Może to zbieg okoliczności ale wydaje mi się,że coraz gorzej wygląda odkąg jest z Angelina

Niv_

odkąd miało być oczywiście (późno jest i chyba juz nie funkcjonuje jak trzeba;)

Moim skromnym zdaniem Pitt jest przystojnym facetem.. zawsze tak twierdziłam, nie dlatego, że połowa kobiet na świecie tak mówi a druga połowa odwrotnie. Pitt ma bardzo męskie rysy twarzy, świetny głos, jest dobrym aktorem i to wszystko się składa na to, że jest ciachem i tyle;p
Mnie osobiście rozwalają komentarze typu: 'on wygląda jak małpa' itd;
No racja, są gusta i z nimi się nie dyskutuje, ale koleś ma w sobie to coś, czy tego chcemy czy nie.
Pozdrawiam ;-)

Jak dla mnie ta jego popularnie kochana i uwielbiana uroda księcia z bajki to jego najgorsze przekleństwo. Nigdy go nie lubiłam przez pryzmat trzech Ocean's - uważałam, że jest tylko takim lowelaskiem, którego kopiuje się do każdego następnego filmu; nic nowego itd(o zgrozo...). Dopiero kiedy obejrzałam Babel, fight club i Snatch zaniemówiłam, zawstydziłam się cholernie; mniej ważne to całe sapanie i piszczenie czy to jest on taki piękny luboteż nie jest wcale - mea culpa i inne, bo jest naprawdę świetnym aktorem.

Zawsze myślałem, że przystojniakami dziewczyny nazywają brunetów, a tu największym przystojniakiem jest blondyn. Zazdroszczę mu tego uwielbienia, ale trzeba przyznać że jest bardzo dobrym aktorem i nie boi się różnych ról, nie zamyka się w jednym gatunku. Co do Angeliny to silikon, nic więcej.
Natomiast co do ogólengo uwielbienia, tgo dopiero teraz zrozumieliście, że media kreują ich na przystojniaków i boginie? przecież scenariusze są specjalnie tak pisane, żeby ktoś powiedział ,,ale z niego przystojniak", ,,jesteś naprawdę piękna" i tak to działa, gdy tak naprawdę dużo ładniejsze dziewczyny można spotkać codziennie jadąc miejską komunikacją.

deamon82

To prawda. Strasznie denerwuję mnie w Angie i Bradzie, że wybierają "złote role pięknych ludzi". Mają też te dobre, ale zapytaj się kogoś kto kino traktuję jako czystą rozrywkę o ich aktorstwo to będzie znał tylko "Pani i Pan Smith" czy "ocean's".
Angie byłą rewelacyjna na początku, np w "Gia". Choć to też rola pod publikę, pod image. W każdym razie po tym filmie nawet mnie zaczęła pociągać (jestem kobietą).=p Niestety tamta Angie to nie ta. Ta jest chuda, cycata i napompowana=p
Co to Brada to tak mnie denerwuję jego twarz na zdjęciach, że nie jestem nawet w stanie tego opisać=p Tak jak w filmach ma to coś mimo, że stosuję często triki ( jak np: to jego oparcie się jedną ręką o ścianę) to rzeczywiście ma to coś, ale nie na tyle, żeby mi jajniki szalały.
Pzdr.

O kurde dawno temu ten temat był założony, ale trudno.
LUDZIE co z wami jasne, jasne Brad Pitt nie jest przystojny mchm, oczywiście. Tak jak brzydka jest Keira Knightley. Co z wami? ON JEST TAK POPROSTU PRZYSTOJNY! Nie wiem robicie to specjalnie, żeby być "cool"? Dobra jest przystojny ma te swoje słodkie minki, ładne włoski i naprawdę fajne ciało. Nie jest ładny bo w 2009 miał 46lat a teraz ma 49 i niestety człowiek się starzeje! Ale naprzykład w Joe Black był śliczny przyznaj!

Boski jest i basta, do 40tki był nawet zbyt urodziwy - ciężko się patrzyło na mężczyznę ładniejszego niż partnerująca mu kobieta :P Teraz jest już lepiej :D

Ten temat udowadnia jak na dzień dzisiejszy Polska spływa zawiścią i zazdrością. Żałosne :(