Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 274 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Od czasu " Babel" nie zagrał w ani jednym dobrym filmie, szkoda jak na taka facjate .

gosiukukuk

Od czasu "Babel" nie zagrał w ani jednym dobrym filmie? Moneyball, Bękarty wojny, Ciekawy przypadek Benjamina Buttona, Zabójstwo Jesse'ego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda...Nie mówiąc już, że (w mojej opinii) "Babel" ( ostrzegam, że tu mogą pojawić się lekkie spoilery co do "Babel") to raczej marny film, pseudo artystyczny, pseudo ambitny, wypchany nudnymi momentami jak np. latynoskie wesele, ciągnące się w nieskończoność nic nie wnoszące tańce itd., nie mówiąc już o absurdalnym, bezsensownym powiązaniu ( strzelbie) pomiędzy wszystkimi bohaterami. Można by i zaliczyć do dużych minusów nierealistyczne postacie dzieci. Dlaczego nierealistyczne? Bo nie myślące logicznie, strzelające do autobusów, choć jak widać ojciec na zabójców ich nie wychowywał i raczej tłumaczył moralne i prawne zasady, a także konsekwencje ich nie przestrzegania ( o czym świadczyć może jego reakcja na występek swych synów).

szumu9

Wszystkie filmy oprócz Moneyball widziałam, Pitt jest dla mnie aktorem mało utalentowanym, kiedy płacze mam ochotę się śmiać a kiedy żartuje, zapadam się w fotel.