Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 352 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Czy zagrał az tak zeby dostac nominacje?wg mnie blanchett byla lepsza a wyroznienia nie dostala:/

Brangien

też wolałam cate. szczególnie, że benjamina nie grał tylko on, więc nie wiem czy było to takie uzasadnione,ale nie mnie to oceniać:)

Brangien

"szczególnie, że benjamina nie grał tylko on" nie rozumiem :> przecież cate też nie grała swojej bohaterki w okresie dzieciństwa

kickyourdaddy

no nie grała, to chyba jasne, ale więcej razy pojawiła się w swojej osobie niż Pitt, dużo więcej.

Brangien

Gra dobra, ale wg mnie nie na Oscara, nie rozumiem tej nominacji.

Brangien

absolutnie na nią nie zasłużył, biorąc pod uwagę to jak świetny był DiCaprio w "Drodze Do Szczęścia", no ale cóż Brad jest Gwiazdą więc nominują go żeby przeszedł się po czerwonym dywanie w czasie imprezy... po prostu show-biz

MCoOo

i tak by przeszedł, bo Angelina była nominowana :>
Ja uważam, że nominacja słuszna tak samo jak to, że nie wygrał :)

Dreamerin

Troche sucho zagral, jakos bez przekonania, nie widzialem zbytnio emocji, sztucznie to wszystko wygladalo, Brad sie sprawdza w innych rolach, grajac osoby z rozchwieniami emocjonalnymi, wybuchowych, psycholi, wtedy jest swietny, np jego najlepsze kreacje to w filmach:
Kalifornia, Podziemny Krąg,Przekręt,12 Malp,Siedem/Wywiad z Wmpirem.
Te jakies lalusiowate role, gdzie nijak nie moze pokazac swoich umiejetnosci to sie dupy nie 3maja, w Batonie jego rola ciagnela sie jak flaki z olejem, w Meet joe Black wypadl o niebo lepiej.

Brangien

Cate była w tym filmie GENIALNA, a on zaledwie średni. Takie jest moje zdanie... Błędem Akademii jest nieprzyznanie Blanchett nominacji...