bardzo uprzedzona, ale przekonalam się, ze Brad to niesamowity aktor. Fakt, wiele mozna mu zarzucic ale trzeba przyznać, ze ma facet ogromny talent. Uwielbiam go w szczegolnosci za lekkość i naturalność z jaka zagrał w serii Ocean's.
Ocena's to tylko filmy rozrywkowe, nic więcej, tylko dobra rozrywka.
Ale aktor z niego bardzo bardzo dobry, talent komediowy (Snatch, Tajne przez poufne), role psycholi (12 małp)
Był też żołnierzem (Bękarty wojny), roli w Fight Clubie nie potrafię określić, w Siedem też zagrał fenomenalnie.
Po prostu bardzo dobry aktor, a kto kojarzy go tylko z komercją, to szkoda :(
No i właśnie większość ludzi tak go ocenia.. Stąd ta pozycja, 156 miejsca dla jednego z najlepszych aktorów swojego pokolenia- kompletna przesada.
Fight Club, Siedem to są filmy który szczególnie polecam. Pitt pokazuje tutaj klasę aktorską na najwyższym szczeblu i wcale nie przesadzam ! Babel czy Zabójstwo Jessego Jamsa też świetne role,. Nie jestem specjalnie żadnym fanem ani wielbicielem Pitta, ba ! Sam kiedyś myślałem o nim, jako o "super gwieździe" która gra urodą. Ale po obejrzeniu kilkunastu filmów mogą szczerze powiedzieć że Pitt to świetny aktor choć nie zawsze zdarza mu się zagrać w kultowych filmach. Mam nadzieje że filmwebowicze w końcu docenią jego talent :)
chwila, moi drodzy, mam /chyba słuszne/ wrazenie, że ktos mnie tu właśnie równo zjechał tylko dlatego, że wyrazilam swoje zdanie o jego grze w serii Ocean's.
Czarny_Lotos, może to i jest "TYLKO" rozrywka, ale jak sam napisales/las to jest "DOBRA ROZRYWKA", a dobrą grę aktorską mozna dostrzec takze w typowo komercyjnych filmach. To, ze nie wspomnialam o innych filmach nie oznacza ze ich nie doceniam ;P right ?
PS: jak dla mnie kazdy film to rozrywka, zaczynajac od dramatow, przez horrory, kończąc na komedii ;P
Oczywiście, też bardzo lubię filmy rozrywkowe, ale rola w Ocean's jest nie do porównania np. z rolą w Fight Club, sorry, że źle mnie zrozumiałaś.