Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 309 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Dziwi mnie, że na filmwebie jest dopiero na 155 pozycji w rankingu aktorów. Jak dla mnie
lepszy od Deppa bo gra od niego lepiej. Dżonego sukces polega na tym że jest dobrze
ucharakteryzowany i tyle. Brad potrafi pokazać grę aktorską i to udowodnił wielokrotnie. Ale
kto co lubi.

TaxiDriver

oczywiście: co kto lubi... przyjrzyj się temu rankingowi to zobaczysz, kto jest wyżej - większość z "utalentowanych" to gwiazdy jednego serialu wyniesione przez masturbujące się nastoletnie trolle.

Co do Deppa - popieram - gość wszędzie gra tak samo, GRA SIEBIE, tylko charakteryzacja inna. Pitt potrafi nadać postaci indywidualności, zapominasz o tym, kto gra tylko skupiasz się na bohaterze. I to bez tonu makijażu na gębie.

patatajka

Co racja to racja

patatajka

Zgadzam się. Depp zagrał nieźle w Blow a później wszystko na modłę Jacka Sparrowa. Pitt jest wszechstronny, to jeden z lepszych współczesnych aktorów.

patatajka

Popieram. Depp tak jak powiedziałaś: gra siebie. W każdym filmie jest praktycznie taki sam; mimo że np. uwielbiam go za Donnie Brasco, czy za Piratów... Ale Pitt to dla mnie o niebo wyższa liga. Każdy film, jaki z nim widziałem to absolutna petarda- inny charakter, inna osobowość, do tego w pełni przekonująco. Gość zdecydowanie "czuje" grę. Fight Club, Snatch, 7dni w tybecie, Bękarty... mozna wymieniać w nieskończoność.

TaxiDriver

zgadzam się, też dziwie się że taka pozycja . Ja umiejscowiłbym go w top 20 za sam pamiętny "Fight Club"