Znalazłam na jednej ze stron filmwebu fajną grę która polega na tym, że podajemy jakiegoś aktorka i od niego dochodzimy do Brada Pitta :D ja zaczynam. wybieram Jake'a Gyllenhaala. wygląda to tak:
Jake Gyllenhaal- Tajemnica Brokeback Mountain
Tajemnica Brokeback Mountain- Heath Ledger
Heath Ledger- Nieustraszeni bracia Grimm
Nieustraszeni braci Grimm- Matt Damon
Matt Damon- Ocean's Thirteen
Ocean's Thirteen- BRAD PITT :D
Następna osoba zacznie od Michaela Douglasa ;)
Hanna Schygulla - Oddział Delta
Oddział Delta - Chuck Norris
Chuck Norris - Niezniszczalni 2
Niezniszczalni 2 - Jason Statham
Jason Statham- Przekręt
Przekręt - Brad Pitt.
Może...Julia Stiles
Julia Stiles - Tożsamość Bourne'a - Matt Damon - Ocean's Eleven: Ryzykowna gra - Brad Pitt
Edward D. Wood Jr.
Edward D. Wood Jr. - W dniu mojej śmierci ocknąłem się wcześnie - Christina Ricci - Jeździec bez głowy - Johnny Depp - Mroczne cienie - Helena Bonham Carter - Podziemny krąg - Brad Pit
Nie wiem czy był, ale może Christopher Lee?
Christopher Lee - Charlie i fabryka czekolady - Helena Bonham Carter - Podziemny krąg - Brad Pitt
Yeong-su Oh
Yeong-su Oh - Dolanon Iljimae - Jin-seo Yun - Oldboy - Hye-jeong Kang I - Wedding Palace - Bobby Lee - Boski Chillout - James Franco - Jedz, módl się, kochaj - Julia Roberts - Niebezpieczny umysł - Bratt Pitt
To było straszne! :p
Może Jim Sturgess?
Simon Pegg - Mission: Impossible - Ghost Protocol - Tom Cruise - Wywiad z wampirem - Brad Pitt
Shûji Kashiwabara
Shûji Kashiwabara - Rokku wanko no shima - Mieko Harada - Out - Teruyuki Kagawa - Hero - Takuya Kimura - Przychodzę z deszczem - Josh Hartnett I - Zabójczy numer - Morgan Freeman - Siedem - Brad Pitt
Loren Dean
Loren Dean - Kosmiczni kowboje - Clint Eastwood - Za wszelką cenę - Siedem - Brad Pitt
Thure Lindhardt
Nareszcie coś łatwiejszego :p
Thure Lindhardt - Szybcy i wściekli 6 - Vin Diesel - xXx - Samuel L. Jackson - Prawdziwy romans - Brad Pitt
Ryan Phillippe
Ryan Phillippe - Miasto gniewu - Gniew oceanu - George Clooney - Ocean's Eleven: Ryzykowna gra - Brad Pitt
Jeff Anderson I
Jeff Anderson I - Clerks-Sprzedawcy 2 - Brian O'Halloran I - Skąd wiesz? - Jack Nicholson - Choć goni nas czas - Morgan Freeman - Siedem - Brad Pitt
Kurt Fuller I
Kurt Fuller I - O północy w Paryżu - Owen Wilson - Poznaj mojego tatę - Robert De Niro - Uśpieni - Brad Pitt.
Dustin Milligan (akurat ma dziś urodziny)
No to wszystkiego najlepszego dla niego :D
Dustin Milligan - Oszukać przeznaczenie 3 - Mary Elizabeth Winstead - Bobby - Anthony Hopkins I - Joe Black - Brad Pitt
David Haig I
David Haig I - Cztery wesela i pogrzeb - Kristin Scott Thomas - Mission Impossible - Tom Cruise - Wywiad z wampirem - Brad Pitt
Elisabeth Harnois I
Elisabeth Harnois I - Samotny mężczyzna - Julianne Moore - Pozew o miłość - Michael Sheen - Frost/Nixon - Sam Rockwell - Zabójstwo Jesse'ego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda - Brad Pitt
Jewel Staite
Jewel Staite - Proroctwo Doomsday - Bruce Ramsay - Alive,dramat w Andach - Ethan Hawke - Dzień próby - Denzel Washington - Raport Pelikana - Julia Roberts - Ocean's Eleven:Ryzykowna gra - Brad Pitt ! :)
Trochę już tego było,ale może...Charles Chaplin
Charles Chaplin - Dyktator - Jack Oakie - Kochanku wróć - Richard Deacon l - Ptaki - Alfred Hitchcock - Intryga rodzinna - Ed Lauter - Prawdziwy romans - Brad Pitt.....To teraz może Janusz Gajos :)
Janusz Gajos-Zemsta-Daniel Olbrychski-Salt-Angelina Jolie-Mr. & Mrs. Smith-Brad Pitt :)
No to..Victor Spinetti :)
Victor Spinetti - Młody Indiana Jones-Przygody tajnego agenta - Sean Patrick Flanery - Nieodparty urok - Sarah Michelle Gellar - Odwrócić przeznaczenie - Andy Garcia - Ocena's 13 - Brad Pitt
Jennifer Carpenter III
Jennifer Carpenter - Bóg zemsty- January Jones - Tożsamość - Bruno Ganz - Adwokat - Brad Pitt
Uwaga!! Wiem, że mieliśmy podawać aktorów, ale pomyślałam, że zaszaleję :).
Katarzyna Cichopek
O Jeju, no tutaj to już było ciężko... :)
Katarzyna Cichopek(z filmami to nie można było zaszaleć,więc wybrałam serial :D)-Tancerze-Marcin Dorociński-Rewers-Agata Buzek-Koliber- Jason Statham-Niezniszczalni 2-Bruce Willis-Kochankowie z Księżyca. Moonrise Kingdom-Edward Norton-Podziemny krąg-Brad Pitt :)
Teraz...Jamie Foxx
A jednak! Świetna robota ;).
Jamie Foxx - Prawo zemsty - Bruce McGill - Elizabethtown - Kristen Dunst - Wywiad z Wampirem - Brad Pitt
Emily VanCamp
Dziękuję :)
Emily VanCamp-Ring 2-Naomi Watts-Niebezpieczna piękność-Rufus Sewell-Holiday-Cameron Diaz-Adwokat-Brad Pitt :D
Victoria Abril :)
Victoria Abril - Mroczne żądze - Javier Bardem - Jedz, módl się, kochaj - Julia Roberts - Mexican - Brad Pitt
Rubens de Falco
Rubens - Pixote: A Lei do Mais Fraco - Walter Breda - Pocałunek kobiety pająka - William Hurt - Wszystko za życie - Vince Vaughn - Pan i Pani Smith - Brad Pitt
Isadora González
Isadora González - Corazón indomable - Elizabeth Álvarez - Odwet - Vin Diesel - Szybcy i wściekli 6 - Paul Walker - Chętni na kasę - Matt Dillon - Miasto gniewu - Don Cheadle - Ocean's - Brad Pitt
Deborah Moore II
Nigel Whitmey-Szeregowiec Ryan-Matt Damon-Ocean's Eleven: Ryzykowna gra -Brad Pitt :)
Una Stubbs
Una Stubbs - Von Trapped
Von Trapped - Vicky Binns
Vicky - Binns - Children`s Ward
Children`s Ward - Kieran O`Brien
Kieran O`Brien - Gol!
Gol! - Alessandro Nivola
Alessandro Nivola - Park Jurajski
Park Jurajski - Tea Leoni
Tea Leoni - Bad Boys
Bad Boy - Martin Lawrence
Martin Lawrence - Gang Dzikich Wieprzy
Gang Dzikich Wieprzy - Ray Liotta
Ray Liotta - Ścigani
Ścigani - Harrison Ford
Harrison Ford - Ścigany
Ścigany - Julianne Moore
Julianne Moore - Next
Next - Nicolas Cage
Nicolas Cage - 60 sekund
60 sekund - Angelina Jolie
Angelina Jolie - Mr.&Mrs. Smith - Brad Pitt:)
Katja Flint
Sidy Lamine Diarra - Białe i czarne - Daniel Russo - Dziewięć miesięcy - Marie Guillard - Goście,goście II - Jean Reno - Raj dla par - Vince Vaughn - Mr.&Mrs. Smith
Hattie McDaniel
Hattie McDaniel-Przeminęło z wiatrem-Vivien Leigh-Tramwaj zwany pożądaniem-Marlon Brando-Ojciec chrzestny-Al Pacino-Ocean's 13-Brad Pitt :D
Whoopi Goldberg :)
Whoopi Goldberg - Przerwana lekcja muzyki - Angelina Jolie - Mr. & Mrs. Smith - Brad Pitt :p
Cam Gigandet
Cam Gigandet-Anatomia strachu-Nicole Kidman-Godziny-Julianne Moore-Hannibal-Anthony Hopkins-Joe Black-Brad Pitt :)
Kiefer Sutherland :D
Borys Szyc-śluby panieńskie-Daniel Olbrychski-Salt-Angelina Jolie-Pan i pani Smith-Brad Pitt
Dylan O'Brien II
Dylan O'Brien II - stażyści
stażyści -vince vaughn
vince vaughn - pan i pani smith
pan i pani smith - brad pitt
Ross Hagen ;)
Dylan O'Brien-Stażyści-Owen Wilson-Poznaj moją rodzinkę-Robert De Niro-Gorączka-Al Pacino-Ocean's 13-Brad Pitt ! :)
To może...Marek Kondrat :D
marek kondrat - pan tadeusz
pan tadeusz - daniel olbrychski
daniel olbrychski - salt
salt - angelina jolie
angelina jolie - pan i pani smith
pan i pani smith - brad pitt :)
javier bardem
Javier Bardem-Jedz,módl się, kochaj-Julia Roberts-Ocean's Eleven: Ryzykowna gra-Brad Pitt :)
Brian MacGregor :D
Brian MacGregor- free ride
free ride - peter deluise
peter deluise - 21 jump street
21 jump street - johnny depp
johny depp - wrogowie publiczni
wrogowie publiczni- channing tatum
channing tatum - sprawa zamknięta
sprawa zamknięta - al pacino
al pacino - ocean's 13
ocean's 13- brad pitt :D
michael j. fox ;)
Michael J.Fox-Prezydent - Miłość w Białym Domu-Michael Douglas-Behind the Candelabra-Matt Damon-Ocean's Eleven: Ryzykowna gra-Brad Pitt :)
Lea Michele :D
Lea Michele - Sylwester w Nowym Jorku - Hilary Swank - Za wszelką cenę - Morgan Freeman - Siedem - Brad Pitt
Helena Mattsson ;)
Mike Marshall - moonraker
moonraker - Patrick Floersheim
Patrick Floersheim - frantic
frantic - harrison ford
harrison ford - indiana jones
indiana jones - steven spielberg
steven spielberg - terminal
terminal - tom hanks
tom hanks - wojna charliego wilsona
wojna charliego wilsona - julia roberts
julia roberts - ocean's 11