Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
210 644 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Tak z ciekawości, bo na jednym portalu pisze 1,85 tutaj pisze 1,82 a na jescze innym pisze, że 1,80. Ma na pewno więcej niz 1,75 bo jest wyższy od Banderasa, który ma własnie 1,75 a widać, że przewyzsza go (Wywiad z Wampirem)

Szajba

Na TVN Style , chyba w tej serii" 101 największych sekretów Hollwood "lub też w którejś "Przeglądarce"(dokładnie nie pamiętam)była wzmianka na temat jego wzrostu , że ma 185 cm.

Szajba

a co to za różnica?

Szajba

Jest dosyć wysoki... Ja znam wersje 1,83 :D Wogóle wydaje mi się bardzo symetralny... Jego sylwetka wydaje się być idealna:) szczególnie widać to w "Fight Club'ie"... ale to było ponad 8 lat temu, i jego ciało sie zmieniło... Wydaje mi się, że schudł... ale nadal ma to coś;)

eVe_18

Apropos "101 największych sekretów Hollwood" to raczej nie tam. Tam można się dowiedziec, że Brad Pitt ma sztuczne zęby :PPPPP
"a co to za różnica"
Pytam tylko z ciekawości...
Pozdrawiam

Szajba

No nie tylko o sztucznych zębach Brada można tam się dowiedzieć(większość aktorów ma sztuczne lub przynajmniej ochronki porcelanowe).
W takim razie informacja na temat jego wzrostu była w którejś "Przeglądarce" i to całkiem nie tak dawno , bo już po Nowym Roku.
Często powtarzają wiadomości, Być może to też powtórzą.
Nawet byłam trochę zdziwiona tym faktem , bo dotychczas wiedziałam , że ma 183 wzrostu. W sumnie to raczej jak dla mnie nieistotna informacja , no ale skoro wpadła mi w ucho , a ty pytasz to odpowiadam.