Brad Pitt to świetny aktor!A mieć 40 lat nie oznacza być zsiwiałym reumatycznym staruszkiem, co dokładnie na jego przykładzie widać!!!Na jego koncie znajduje się wiele produkcji filmowych, a ostatnią z nich "Troję" mogłabym oglądać codziennie!Dobrze mu w długich włosach-tak wygląda seksowniej!!!
Spox!Taka jesteś w nim zakochana??Wejdź na moje forum i wyraź to:kto jest Twoim idolem a kogo masz gdzieś i dlaczego!Zobaczymy kto jest taki popularny i owrotnie...
Hehe w długich włosach spoko, ale bardziej podoba mi sie w krótkich np. jak w Fight Club, albo Seven, no i Ocean's Eleven :D:D Ale w Troi mmmmm :* Miodzio! Yeah (peace) :D:D Hehe, Troja rlz! (lol)
wiecie, jak sie tak mu dluzej poprzygladalam to stwierdzilam ze w krotkich wygloda duuuzo lepiej. W dlugich tak jakos (tzn tez cool - jak zawsze) lepiej.
Też tak sądze. Gdy widziałam jego zdjęcie w długich włosach myślałam ze sie rozpłynę. Ale jak sciął włosy było mu gorzej.
ach ten Brad Pitt :) mmmm powyzej 40 a jak sie dobrze trzyma,wyglada na 30! i im coraz starszy tym bardziej przystojniejszy! ja lubie go i w krotkich i dlugich wlosach,bardziej liczy sie jak zagra a wyglad to taki extra dodatek dla widza i oczu :P
POZDRAWIAM :)
Brad Pitt jest dobrym aktorem!!!! i co z tego że jakiś tam Tom hanks czy ktoś tam inny miał w jego wieku więcej nagród... BRAD PITT i tak jest najlepszy!!! Ma 40 lat a wyglada na 20, jest przystojny, i taaaki słodki!!! w długich włosach wygląda BOSKO ale w krótkich też mu bardzo ładnie... Gdyby Brad Pitt był naprawdę śmiercią jak w jednym z filmów w których wystąpił to mogła bym umierać nawet DZISIAJ!!!
O Boze... Brad Pitt NIE jest dobrym aktorem. Nie jest tez najgorszym. Tom Hanks, Sean Penn, De Niro- TO sa dobrzy aktorzy. Przykro mi. Jego uroda przemija, a co pozostaje? Ludzie, no jakie emocje on budzi w was, co przekazuje, czego uczy? Bo wiecie, aktor powinien cos przekazywac widzowi.A wy o wlosach. Zadnej porzadnej nagrody, oprocz nominacji do Oskara. Tom Hanks w jego wieku mial juz dwa. Niech wam bedzie, rozmawiajcie o wlosach as bedzie siwy.