Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 151 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Brad Pitt to świetny aktor!A mieć 40 lat nie oznacza być zsiwiałym reumatycznym staruszkiem, co dokładnie na jego przykładzie widać!!!Na jego koncie znajduje się wiele produkcji filmowych, a ostatnią z nich "Troję" mogłabym oglądać codziennie!Dobrze mu w długich włosach-tak wygląda seksowniej!!!

MaryKate

No oczywiscie ! *__* W Troi wyglada boskooo... *slini sie*
Brad Pitt + Dlugie wlosy = NYAA *_*

Dark_Elve

Spox!Taka jesteś w nim zakochana??Wejdź na moje forum i wyraź to:kto jest Twoim idolem a kogo masz gdzieś i dlaczego!Zobaczymy kto jest taki popularny i owrotnie...

MaryKate

To prawda w dlugich wlosach jest cool ale przyznajcie same - jemu zawsze jest pieknie

subcia

Masz rację-zawsze mu jest dobrze-i tak dalej będzie:)

MaryKate

Prawda! Jest najsexowniejszy! Ale w długich włosach wygląda tak..............PIĘKNIE!!! Pozdro!

MaryKate

Hehe w długich włosach spoko, ale bardziej podoba mi sie w krótkich np. jak w Fight Club, albo Seven, no i Ocean's Eleven :D:D Ale w Troi mmmmm :* Miodzio! Yeah (peace) :D:D Hehe, Troja rlz! (lol)

użytkownik usunięty
MaryKate

On w każdym ubraniu i w każdej fryzurze i w każdych butach wygląda jak anioł.

wiecie, jak sie tak mu dluzej poprzygladalam to stwierdzilam ze w krotkich wygloda duuuzo lepiej. W dlugich tak jakos (tzn tez cool - jak zawsze) lepiej.

MaryKate

Też tak sądze. Gdy widziałam jego zdjęcie w długich włosach myślałam ze sie rozpłynę. Ale jak sciął włosy było mu gorzej.

angela_angie

sory, pomylka. Cos pokrecilam w tym moim poscie. :/ Wedlug mnie lepiej wyglada w krotkich.

MaryKate

Według mnie w długich włosach wygląda sssssssssssssssuper!!!!!

elena_bb

najlepsze zdecydowanie sa te "sredniej" dlugosci

Alexis_2

ach ten Brad Pitt :) mmmm powyzej 40 a jak sie dobrze trzyma,wyglada na 30! i im coraz starszy tym bardziej przystojniejszy! ja lubie go i w krotkich i dlugich wlosach,bardziej liczy sie jak zagra a wyglad to taki extra dodatek dla widza i oczu :P
POZDRAWIAM :)

użytkownik usunięty
Zuzka

Brad Pitt jest dobrym aktorem!!!! i co z tego że jakiś tam Tom hanks czy ktoś tam inny miał w jego wieku więcej nagród... BRAD PITT i tak jest najlepszy!!! Ma 40 lat a wyglada na 20, jest przystojny, i taaaki słodki!!! w długich włosach wygląda BOSKO ale w krótkich też mu bardzo ładnie... Gdyby Brad Pitt był naprawdę śmiercią jak w jednym z filmów w których wystąpił to mogła bym umierać nawet DZISIAJ!!!

użytkownik usunięty
MaryKate

O Boze... Brad Pitt NIE jest dobrym aktorem. Nie jest tez najgorszym. Tom Hanks, Sean Penn, De Niro- TO sa dobrzy aktorzy. Przykro mi. Jego uroda przemija, a co pozostaje? Ludzie, no jakie emocje on budzi w was, co przekazuje, czego uczy? Bo wiecie, aktor powinien cos przekazywac widzowi.A wy o wlosach. Zadnej porzadnej nagrody, oprocz nominacji do Oskara. Tom Hanks w jego wieku mial juz dwa. Niech wam bedzie, rozmawiajcie o wlosach as bedzie siwy.

A Norton na samym poczatku kariery 2 nominacje do oskara + zloty glob =d i co ?

użytkownik usunięty
MaryKate

Brad jest facetem, który ma wszystko na swoim miejscu. Filmy w których grał mogę oglądać godzinami zwłaszcza TROJE!! A jego długie włosy są poprostu świetne. W krótkich też wygląda seksi, ale... on jest poprostu idealny i świetnie mu w długich włosach!!!!