12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp, 12 małp,
:)
Kolega wyżej ma rację ^^
A najgorszy? Za mało filmów z nim oglądałam żeby określić. Co nie zmienia faktu że najlepszy z tych które oglądałam to 12 małp.
Ale to tylko moja opinia.
Wszyscy się mylicie ;)
Najlepsza jest Kalifornia z 1993 roku, dla mnie bez dwóch zdań :D
Widziałem sporo jego filmów i naprawdę podobał mi się w większości: 7, 12 małp, 7 lat w Tybecie, Wywiad z wampirem, Joe Black, Fight Club, Mexican, Babel, Tajne przez poufne (pomimo że film słabiutki), Zawód Szpieg, czy w Buttonie.
żeby nie było tak kolorowo, to potrafi też zagrać bezpłciowo, czasami w bezpłciowych filmach:
Bękarty (nie doceniam tej sztucznej i sztywnej roli - jak jego postać wypadła przy `porażającym` pułkowniku Landzie?), Troja, Ocean's trylogia (piach), czy Mr & Ms Smith.
W sumie widziałem z połowę jego filmów. Aktor naprawdę bardzo dobry, a mieszanka ról "jasnych" jak z 7 lat w..., Joe Black czy Mexican z "mrocznymi" z 7, 12 małp czy Kalifornii jest jego najlepszą wizytówką.
Tych dobrych jest naprawdę sporo, ale postawię na "Siedem" chociaż z poprzednikami też się zgadzam.
Pozdrawiam.
Nie przepadam za Mexican , reszta jest super.Najlepszy jest Joe Black ,Wywiad z wampirem i Wichry namiętności.Ekstra jest Benjamim Batton.
Wiesz w "Niebezpiecznym umyśle" to on sobie za dużo nie pograł;p
A najgorszy to zdecydowanie "Mexican".
Dla mnie najlepszy z nim film jest "JOE BLACK"
A reszta to kicha. Ogólnie nie przepadam za nim, ale jego Gra w "Joe Black" podobała mi się.
Pozdrawiam
Najlepsze: 12Monkeys, Snatch, Se7en, Fight Club, Inglourious Basterds, Joe Black, Wywiad z wampirem
Najgorsze: trudno powiedziec, raczej nie ma na koncie gniotow totalnych, trzyma poziom, nawet komercyjni Smithowie byli zjadliwi, ot lekka, dobrze zagrana komedia akcji.
Najlepsze: Wywiad z wampirem, Fight Club i Zawód Szpieg. Babel też jest świetny.
Co do najgorszych...też nie widzę takiego, bo nawet jeżeli całość trochę kuleje, to Brad i tak ratuje wszystko swoją grą, właśnie jak w przypadku Smithow- to, co zrobił tam Brad, to mistrzostwo:)
Ktoś wyżej napisał, że Mexican jest kiepski...ale to przecież jedna z najlepszych komedii ostatnich lat! Świeża, inteligentna, oryginalna i świetnie zagrana, ja osobiście uwielbiam ten film:)
Najlepsze :: Podziemny Krąg, 12 małp, Bękarty Wojny i ofc <3 Benjamin Button
Najgorsze:: Babel, Wywiad z Wampirem, Mexican
Jednak co czlowiek to opinia. Moim zdaniem Babel to dobry film a Wywiad z wampirem jest rewelacyjny. Byc moze ten drugi bardziej przemawia do kobiet;)
Najlepszy Fight Club, Wichry Namiętności i Wywiad z Wampirem
Najgorszy: Joe Black Przypadki Buttona i Niebezpieczny Umysł. Babel też:)
"Siedem" trąca kiczem, ale patrząc na filmwebowskie statystki stwierdzam, że chyba tylko dla mnie :D
Najgorszy: zdecydowanie "tajne przez poufne" (choć cały film jest porażką, wg mnie)
Najlepszy: jest tyle dobrych/znakomitych jego ról, że trudno wybrać.
Fight Club
Joe Black
Bękarty wojny
Babel
zaczęłam oglądać 12 małp, póki co za bardzo męczący...
Nie oglądałam niektórych filmów z tych już tu wspomnianych, ale z tego co oglądałam.
najlepszy :Fight Club, Joe Black, Wywiad z wampirem
najgorszy : zdecydowanie Troja!!!
Nie potrafię wybrać najlepszej jego roli ale wiem jaka najgorsza - Joe Black.
A tak poza tym to świetny aktor :)
Mam spore zaległości jeśli chodzi o Brada. Ale z tego co widziałem:
Najlepszy film: Zawód Szpieg / Bękarty
Najgorszy: Troja
Najlepsza rola bez względu na jakość filmu : Zabójstwo Jesse'ego Jamesa ...
Najlepsza rola w "Kalifornii". Świetnie też zagrał w "Zabójstwie...".
Z tego co dotąd widziałem nie wyłamał się na tyle, bym mógł powiedzieć, że zagrał fatalnie.
Najlepszy: nie sposób wybrać jednego, bo znakomitych było mnóstwo... Stawiam na Fight Club, Siedem, Przekręt, Wywiad z Wampirem
Najgorszy: Troja/Pan i Pani Smith