pfff ... wogole widziales te filmy ? zagral swietnie ! zwlaszca w Bekarty wojny ! wiec albo wogole sie nie znasz , albo chcesz byc po prostu cool i se powiedziec jak ty go nienawidzisz i ze jest beznadziejny . to prawda ze nie jest to najlepszy aktor na swiecie ale nie mozna powiedziec ze jest beznadziejny ! oczywiscie to tylko moja opinia , ale wydaje mi sie ze wiekszosc osob mysli tak jak ja ... =]
Zgadzam się :) Bękarty i Club żałosne kreacje aktorskie, na dodatek przeciętne filmy.
Bękarty dobry film tylko dobry, ale nie rozumiem czemu sie tak czepia kazdy FC film jest genialny poprostu , dialogi, klimat, muzyka pasuje no i oczysicie Tyler Durden heh.....
moim zdaniem, Pitt stał się po prostu legendą za życia (bez zbędnego patosu) - ten człowiek w każdym filmie pokazuje coś innego - wystarczy porównać wsiowatego cygana ze 'Snatch' z obłąkanym terrorystą w '12 Monkeys' Terry'ego Giliama.
Można go przeklinać na milion sposobów, człowiek się zesra, a nie zmieni jego pozycji w kinematografii.
Argumenty, ludzie, argumenty!
Dlaczego to 'beznadziejny aktor'? Dlaczego to jest 'najgorsze role'?
Jak dla mnie takie komentarze są nic nie warte. Bo jak tu z kimś polemizować, jeśli ten ktoś nie potrafi uzasadnić swojego stanowiska?
Mam nadzieję że założyciel jest tylko zwykłym prowokatorem, w przeciwnym razie z naszym społeczeństwem jest bardzo źle. Jeśli na prawdę tak sądzisz to módl się kolego/koleżanką o lepszy gust. To są znakomite filmy. Ciekawa jestem jakie filmy są dla Ciebie wartościowe, trochę boję się odpowiedzi, ale proszę, podziel się.
Dzisiaj obejrzalem Bekarty Wojny i jesli chodzi o Pitta to zagral jak zawsze na najwyzszym swiatowym poziomie aczkolwiek jego rola w tym filmie miala mniej do powiedzenia niz rola Waltza...tak czy siak Wymiatacz:)
Do autorki tematu:
-zdecyduj sie czy jest przecietny czy beznadziejny , bo w temacie z 12.11.09r tak napisalas. Czyzby w te 12 dni cos sie wydarzylo?
tez jestem bardzo ciekawa jakie filmy sa wartosciowe dla autora tematu;] skoro brad pitt zagral strasznie w bekartach wojny i fc ;]
jest zajebisty, tez masz kurwa porownanie dwoch aktorow. A jakbyscie nie mieli klapek na oczach, to byscie sie skapneli ze ten temat to prowokacja