Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 309 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Najbardziej dbaja o swoje ciala, budowe klatki piersiowej, nawed sie depiluja pod pachmi zeby nie cuchnac i wygladac "milusnie".

Chcialabym zeby kobiety wypowiedzialy sie na temat Brada.
Uwazaja go za prawdziwego mezczyzne czy za lalusia?
W miare mozliwosci dodajemy punkty meskosci, od 1 do 10, jesli dostaje niska ocene to prosze o argument

użytkownik usunięty

7/10 (mnie się osobiście nie podoba, ale jest dosyć męski)

Nie lubię facetów, którzy się golą, depilują. To, że dbają o budowę ciała, ćwiczą ja nie postrzegam za coś złego. Poprostu nie można przesadzić w jedną, ani w drugą stronę.
A co do Brada to 8/10.

blueberry_4

Bradowi dam 8/10 a nawet 9. Im starszy tym bardziej mi się pododa. Po za tym ma fajną osobowość i lubię filmy z jego udziałem.
KC Brad : )

9/10 dla mnie Brad jest czarujący, męski, przystojny.. :)

asik91_2

9/10 dla Brada,
ale z tym "nawed" to przesada! ja rozumiem dysleksję czy dysortografię, ale TO, to jest po prostu LENISTWO!!!

użytkownik usunięty
kate902

Ani lenistwo ani dyslekcja koleżanko, po prostu zły nawyk, ale próbuje te nawyki zwalczyć. Co ciekawe błędy robię tylko na klawiaturze. W szkole, w liceum nigdy takich nie popełniałam, a naweT chodziłam na konkursy ortograficzne.

mi osobiscie sie on nie podoba, ale obiektywnie trzeba pzyznac ze jest przystojny. 8/10

gosiakak

nie rozumiem co zlego jest w dbaniu o siebie, czy kobieta jak dba o siebie to cos zlego, raczej nie, dlatego tez uwazam ze gdy facet dba o siebie nie powinno to byc zaskoczenie, poza tym u niego to akurat chyba normalne, jest osoba medialna, musi jakos wygladac, po drugie to zwracam uwage tez na jego wiek, bardzo malo mezczyzn dochadzacych do 50 tak wyglada, wiec wielu moze tez powinno sie od niego uczyc? ja dla mnie 10/10 poniewaz wyglada swietnie (jak na swoj wiek) jest swietnym aktorem i na pewno czlowiekiem..

Misery_

zgadzam sie z Misery_ w 100% :D no i oczywiście 10/10 :D

użytkownik usunięty

Pewnie że jest męski. Ludzie mówią co innego albo z zazdrości albo oceniając powierzchownie, bo o siebie dba i jest ładny z twarzy. Chciałbyście takiego chłopa na haka wziąść, możecie pomarzyć.

:(