On nie zdobyl slawy przez urode to ze jest przystojny to nie znaczy zeprzez to zdobyl slawe, a jezeli chodzi o jego aktorstwo to oceniam na dobre.
Jeśli zdobył sławę dzięki urodzie, a nie talentowi aktorskiemu to dlaczego zanim stał się naprawdę sławny (a ja liczę od wspaniałej roli w Siedem) zagrał w takich świetnych filmach jak Rzeka Życia, Wichry namiętności, Kalifornia czy też Wywiad z wampirem. Gdzie moim zdaniem stworzył bardzo dobre kreacje aktorskie.
Normalnie obejrzyj sobie jakiś film z Dudikofem to filmy na twoim poziomie.
Zgadzam się ze wszystkimi poprzednimi postami. Niestety, przez swoją urodę Brad Pitt automatycznie stał się jednym z najbardziej niedocenianych aktorów obecnie.
Chyba nie wiesz co mówisz, c\y ty w ogóle oglądałaś filmy z Bradem Pittem ??? Ok jest przystojny ale to nie jego jedyny atut. Porównaj sobie jego role jako śmierć przychodząca na ziemi i doświadczająca wszystkiego pierwszy raz ( gdzie jest genialny ) a wyluzowanego troche walnientego detektywa ( siedem ), jego gre jako Achilles a jego role z 7 lat w Tybecie masz chyba za mało wiedzę skoro go tak oceniasz ...
Nie jestem w stanie zrozumiec takich głosow jak w temacie tego posta.
Brad pitt nie jednokrotnie pokazał ze potrafi wcieslic sie w skrajnie rozne postaci. Czy Twoim zdaniem w kaliforni jest super przystojnym lowelasem podbijajacym niewiescie serca ?
Sposob w jaki stworzyl kreacje zbrodniarza w KALIFORNI czy cygana w PRZEKRECIE to absolutne arcydzielo
Co za bzdury wygadujesz. Jeśli ktoś kto obejrzał "12 małp" (film mnie nie urzekł) i powie, że Brad Pitt zagrał słabo to nie ma absolutnie żadnego pojęcia o aktorstwie. Bo to jego najlepsza rola, WIELKA rola i Oscar mu się należał. Z szacunkiem do Kevina Spacey jest lepszy od Pitta to nie podlega dyskusji, ale to właśnie Brad w 1996 powinien zgarnąć Oscara nie Kevin.
Pozdrawiam.