Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 309 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Nic więcej!!! 1/10!!! Gdyby można było to nawet 0/10!!!

Marcia1013

On nie zdobyl slawy przez urode to ze jest przystojny to nie znaczy zeprzez to zdobyl slawe, a jezeli chodzi o jego aktorstwo to oceniam na dobre.

użytkownik usunięty
Marcia1013

Jeśli zdobył sławę dzięki urodzie, a nie talentowi aktorskiemu to dlaczego zanim stał się naprawdę sławny (a ja liczę od wspaniałej roli w Siedem) zagrał w takich świetnych filmach jak Rzeka Życia, Wichry namiętności, Kalifornia czy też Wywiad z wampirem. Gdzie moim zdaniem stworzył bardzo dobre kreacje aktorskie.

Normalnie obejrzyj sobie jakiś film z Dudikofem to filmy na twoim poziomie.

Zgadzam się ze wszystkimi poprzednimi postami. Niestety, przez swoją urodę Brad Pitt automatycznie stał się jednym z najbardziej niedocenianych aktorów obecnie.

Marcia1013

Chyba nie wiesz co mówisz, c\y ty w ogóle oglądałaś filmy z Bradem Pittem ??? Ok jest przystojny ale to nie jego jedyny atut. Porównaj sobie jego role jako śmierć przychodząca na ziemi i doświadczająca wszystkiego pierwszy raz ( gdzie jest genialny ) a wyluzowanego troche walnientego detektywa ( siedem ), jego gre jako Achilles a jego role z 7 lat w Tybecie masz chyba za mało wiedzę skoro go tak oceniasz ...

Marcia1013

Nie jestem w stanie zrozumiec takich głosow jak w temacie tego posta.
Brad pitt nie jednokrotnie pokazał ze potrafi wcieslic sie w skrajnie rozne postaci. Czy Twoim zdaniem w kaliforni jest super przystojnym lowelasem podbijajacym niewiescie serca ?
Sposob w jaki stworzyl kreacje zbrodniarza w KALIFORNI czy cygana w PRZEKRECIE to absolutne arcydzielo

TwojOjciec

Uważaj żeby ci żyłka pierdząca nie pękła

Marcia1013

Zaraz stwierdzisz,że James Dean też zasłynął aparycją,a nie talentem. Gratuluję posta...

Marcia1013

Jakbyś napisała J.Law no to jeszcze bym twoją głupotę zrozumiał, ale Pitt?

Marcia1013

Co za bzdury wygadujesz. Jeśli ktoś kto obejrzał "12 małp" (film mnie nie urzekł) i powie, że Brad Pitt zagrał słabo to nie ma absolutnie żadnego pojęcia o aktorstwie. Bo to jego najlepsza rola, WIELKA rola i Oscar mu się należał. Z szacunkiem do Kevina Spacey jest lepszy od Pitta to nie podlega dyskusji, ale to właśnie Brad w 1996 powinien zgarnąć Oscara nie Kevin.

Pozdrawiam.

bandofbrothers

Yesssssssssssssssssss...