Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 274 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Ale mu Angela wykręciła torbę....
Tydzień po tym jak okrzyknięto go tatusiem roku w jednym z wywiadów powiedziała że to nie jego dziecko, ale bardzo kocha Pitta......
Myślałem że zdechnę ze śmiechu jak to przeczytałem....

Ortalion

Nie bardzo w to wierzę , a tego wywiadu z nią nie oglądałam.Chociaż jakieś plotki o tym krążyły po internecie. Z czasem prawda wyjdzie na jaw.
Gdyby to miała być prawda - naprawdę szkoda mi Brada , bo bardzo kocha dzieci i w końcu chciałby mieć też swoje.
Pozdrawiam.

mamsztyl

tez w to nie wierze ale jak juz ma to byc prawda to na miejsci Brada odszedlbym od Angeliny i poszukal jakiejs mlodej ktora chciala by miec dzieci :PP

Ortalion

HMMM nie wiedziałam o tym ale w takim razie to nie ma facet szczęścia. Z drugiej strony znając Angelinę to nie powinno takie oświadczenie nikogo dziwić

tati

No tak!
Z całym szacunkiem dla jej urody!
Musimy wszyscy zgodnie przyznać że Angela jest z lekka pierdolnięta!
Co się tyczy Pittusia to słyszałem że prawdziwy mężczyzna wytrzymuje 3 i pół obrotu.
Bądźmy dobrej myśli.

Ortalion

NIE. Angelina nie "jest lekko pierdolnięta" tylko po prostu robi rzeczy, "które dla wielu ludzi są dziwne, a dla niej są normalne"(tak wyznała w jakimś programie - widziałem go).

Szajba

ok , ale te 'dziwne' rzeczy nie muszą ranić innych.

Szajba

Fajna jesteś!
Dla ciebie normalna rzeczą jest tydzień po tym jak facet którego rzekomo kochasz zostaje „Tatusiem roku” powiedzieć dziennikarzom że to nie jego dziecko?

Można być ekscentrycznym albo pokręconym, ale są rzeczy których się nie robi a Angela przekroczyła tę granicę.....

To tak jakby twój chłopak powiedział ci po roku znajomości że ma żonę i dwójkę dzieci...
(zapewne to musi być fajowe uczucie.....)

użytkownik usunięty
Ortalion

pierd olnięty to jesteś ty i licz się ze słowami łajzo który łyka każdą ploteczke jaką napiszą

Ortalion

Niewiem czy jest z jej "głowką" wszystko w porządku czy niezupełnie , ale sama przyznała się w wywiadzie programu ACTORS STUDIO ( na stacji "Ale Kino!") , że leczyła się na studiach produkcji filmowej. Oglądałam ten wywiad i mam o niej mieszane uczucia , po tym wszystkim co opowiedziała ( czy też mogła opowiedzieć ) o sobie.
Nic do niej nie mam , chociaż niektóre jej zachowania są bardzo irytujące. Robi to co lubi i jest w tym wszystkim wolna. Cenię jej "tą" niezależność pod każdym względem i to że jest osobą zdecydowaną i stanowczą.
Aczkolwiek nie chciałabym aby Brada raniła , bo go lubię jako człowieka , a z różnych źródeł wiem , że jest to wrażliwy i uczuciowy facet.
Gdzieś wyczyałam , że nadal po rozwodzie nie może dojść do siebie , zwłasza po tym , że złamał obietnicę ślubując Jennifer , że na zawsze będą razem.I nawet jego Babcia twierdzi , że to bardzo przeżywa , gdyż zawsze dotrzymywał obietnic , a tym razem nie dotrzymał.
Z ta historią o nie jego dziecku ( o ile to prawda ) - to może " kara " za Jennifer.

mamsztyl

myśle że Brad nie wytrzyma tego stresu i ograniczenia i w końcu ich związek sie rozpadnie! choć mam nadzieje że wszystko się jeszcze ułoży

mamsztyl

myśle że Brad nie wytrzyma tego stresu i ograniczenia i w końcu ich związek sie rozpadnie! choć mam nadzieje że wszystko się jeszcze ułoży

mamsztyl

warmola

Nie rozpadł się... :D

Chociaż z tego co słyszałam, to Angelina skłóciła Brada z jego najlepszym przyjacielem, George'm Clooney'em.
Może to tylko plotki i w ogóle, ale wydaje mi się, że ona go sobie owinęła w okół palca a on jest tak w nią zapatrzony i tak ją kocha, że nie może od niej odejść. No ale nie nam osądzać ich związek - oni żyją po swojemu i tak naprawdę to mało wiemy o ich prawdziwym życiu.

użytkownik usunięty
youhaveamessage

ale wy pieprzycie bzdury łykacie każdą plotke to typowe dla Polaków i czasami wstyd mi że jestem polakiem bo media wami manipulują jak kukiełką . A co do Angie i Brada to są szczęśliwi już są tyle lat ze sobą i widać że Angie go kocha a media próbują rozbić ich małżeństwo i taka jest prawda i nie wierzcie w to co piszą bo gdyby tak było to nie wytrzymali by ze sobą tyle lat a tak nie jest więc nie wtrącajcie się w ich życie i zajmijcie się sobą ok ?

Do plotek trzeba podchodzić z dystansem. Jak u góry:
"tak naprawdę to mało wiemy o ich prawdziwym życiu" i może większość tych wszystkich rzeczy to są tylko plotki.

Kilka osób w tym temacie napisało coś w stylu "nie bardzo w to wierzę", a to co napisał/a mamsztyl o tym, co Angelina SAMA O SOBIE MÓWIŁA, to raczej prawda, nie sądzisz?
Nie zakładaj od razu, że wierzymy we wszystko, co mówią media. My tu tylko rozmawiamy :)

użytkownik usunięty
youhaveamessage

ok rozumiem A może nie przyszło wam do głowy że Angie powiedziała tak dla jaj i wgl przecież wiadomo że to Brada dzieci a troje mają przecież z domów dziecka . I dobrze że nie wierzycie w te plotki bo one tylko robią pranię mózgu i nic więcej a jeśli rozmawiacie to nie obrażajcie ją bo co niektórzy tu przeginają jak ten czy ta mamsztyl . Więcej kultury