Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 352 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

Ostatnimi czasy Brad sie opuszcza ... W syumie poza Wywiadem to nic wielkiego nie zagral owsze wystapil w dobrych filmach '7' etc.,ale ostatnio niestety nie pamietam takiej roli w ktora mi zaparla dechw piersiach.Przereklamowwany

szpilek

Jest na tyle dobrym i cenionym aktorem, że może eksperymentować ze swoimi rolami. Uwielbiam jego rolę w "Tajne prze poufne", podoba mi się też w "Zabójstwo Jessego Jamesa...", "Babel"...
Nie mam pojęcia na podstawie czego możesz mówić, że Pitt jest przereklamowany.

nikolai

Na pewno nie jest przereklamowany, a jego rola w Bękartach jest świetna, druga po Waltzu.

szpilek

Ma tendencje spadkową, a ja go za bardzo nie lubie...coś się do niego nie przekonałam. Podobało mi się jak grał w Troi, ale poza tym niezbyt...a w Buttonie zagrał średnio i film generalnie za długi ;(

apt07

Też nie byłam przekonana na początku do Pitta, przez te wszystkie Pudelki i Kozaczki uważałam go za gwiazdora od siedmiu boleści. Ale potem sięgnęłam po jego starsze filmy tj. 12 małp, Przekręt czy genialny Podziemny krąg. No i teraz Bękarty Wojny i Tajne przez poufne. Troja to przy tym pikuś. Polecam głębsze wdrążenie się w filmy, w których zagrał Pitt.

nikolai

Tzn nie twierdze że jest złym aktorem bo dobrze gra tylko jakoś nie przepadam za nim i dlatego...niemniej bękarty wojny skoro polecasz to obejrze ;)