Zwlaszcza dziewczyny, nie wiem co o tym myslec, ale traktuje to jako komplement :p
Heh, kształt twarzy to jeszcze mało. :D Pitt ma po prostu bardzo mocno zarysowaną szczękę, jeśli nie jest się przystojnym, a ta szczęka po prostu w nas bije, to wygląda się prymitywnie, ale jak wyglądasz normalnie, to traktuj to jako komplement - szeroka szczęka to oznaka męskości (testosteron). :P
no ja mam szeroka szczeke ostro zarysowana - budowe ciala mam normalna, jak normalny koles - nie jestem wychudzony ani gruby, rozumiesz.
Co skłania ludzi do opisywania w internecie tak ni z gruchy ni z pietruchy swojego wyglądu fizycznego? Przecież jesteś tu jedyną osobą, którą to obchodzi.
Jakbyśmy byli na fotce czy innej twarzoksiążce, a obok Twojej wypowiedzi widniałoby zdjęcie to jeszcze rozumiem bo na tym te strony polegają, ale tu na filmwebie?
Zgadzam się z elaviart . Na fotce sobie wypisuj do kogo jesteś podobny. Tutaj powinny być dyskusje o filmie, grze aktorów itp. a nie do kogo podobny jestes.
to sweetasnie tylko po co robic taki temat? chcesz medal?
a mi dziewczyny mowia ze lewy posladek mam jak tom cruise a moj prawy sutek pod katem 45,765 stopnia wyglada troche jak angelina jolie
moze sie zalapiesz do jakiegos filmu?
zakoscielnemu sie udalo bo ponoc to polski brad tylko taki bez talentu
ja tez nie mam talentu, to moze cos z tego wyjdzie, moge byc 3cim mroczkiem - znajac polskie standardy kinowe, to jest szansa :p
a probowales w czyms grac?
jak chcesz grac w polskich komediach romantycznych to wiele ci nie potrzeba
jak napisza w jakims szmatlawcu ze wygladasz jak brad pitt i umiesz czytac zeby nauczyc sie roli to wystarczy i nie bedziesz wiele odstawal od tych naszych "profesjonalnych" aktorow, zwlaszcza tych z telenowel
tam polowe jakbys zapytal gdzie maja talent to by odpowiedzieli cos w stylu "ja nie bralem, a co? zginal?"
wystarczy ladna buzka i znajomosci zeby trafic do telenoweli
a z telenoweli to juz z rozpedu do kina
tak wiec mamy caly tlum aktorow i aktoreczek ktorzy grac nie potrafia, czasem nawet nie wiemy czy wogole wiedza ze graja w filmie i moze tylko czytaja z ekrany?
ci sami graja we wszystkim, gwiazdy najgorszych telenowel wjezdzaja do powaznych kinowych produkcji ktore niby maja byc dobre
gwiazdy durnych programow zaczynaja grac w filmach chociaz nie sa aktorami a nawet gwiazdy internetu czasem wrzuca do kina
i jak tu ma byc jakis poziom kinematografii jesli dobrzy aktorzy jakich mielismy to juz same dziadki a ci nowi to wzieci z telenowel??
i jak maja byc dobre filmy jesli rezyser ktory ma talent w polsce robi film raz na x lat
a wogole takich rezyserow policzysz na palcach
no to szprycuja nas tym pro-amerykanskim g*wnem ktorego nie potrafia dobrze wykonac, a ciekawy film masz raz na 2lata
i potem dziwic sie ze ludzie ktorzy naprawde sie interesuja kinem narzekaja na polskie filmy
i dziwic sie ze jakos polacy nie dostaja wielu nagrod na swiecie
brawa naprzyklad dla romana polanskiego bo to facet ktorego filmy potrafi strawic popkultura na calym swiecie a nie tylko post-komunistycza polska
takich ludzi mamy bardzo niewielu