Ja bym powiedział, że najbardziej powierzchownie i niesprawiedliwie oceniany aktor na Ziemi...większość ludzi kojarzy go z tej części filmów, które faktycznie nie były najwyższych lotów i jako pięknisia, który tylko na urodzie zdobył sławę. A Pitt to nie model, to przede wszystkim kapitalny aktor, który najlepiej odnajduje się w mrocznych rolach jak w FC czy Siedem.
a z jakich rol konkretnie osoba zna Brada Pitta, ze wyglasza takie madrosci?
po odpowiedzi, mozna podjac dyskusje.
1. Mr. & Mrs. Smith, 2. Wichry namiętności. 3. Tajne przez poufne.. itd.
Pragnę podkreślić, że nie napisałam, że Pitt jest złym aktorem ale wg. mnie beznadziejne jest to, że jest taki przereklamowany, zważywszy, że aktorem jest moim skromnym zdaniem przeciętnym. Kariere zrobił dzięki ładnej buzi choć i tego nie rozumiem bo w Wichrach namiętności czy Wywiadzie z wampirem w długich włosach wyglądał jak małpa i mógłby dostać oscara za role człowieka pierwotnego;)
To jest tylko i wyłącznie moje zdanie, które mam prawo mieć i o nim pisać nie obrażając oczywiście nikogo bo zdaję sobie sprawę, że wiele osbób go uwielbia.
Pozdrawia
Z tym, ze jest przereklamowany, to się zgodzę, ale to, ze gęba Brada Pitta atakuje nas z każdej strony, to już inna kwestia. Wcale nie uważam, ze Brad Pitt ma ladna buzie- znów, to takie wciskanie w stereotyp. To, ze aktor wyglada czasami jak 'malpa' wcale nie uwlacza jego grze aktorskiej.
Z filmów, które wymieniłaś znam tylko Tajne przez poufne. Brada Pitta doceniłam dopiero po filmie Snatch- gdzie był fenomenalny i jak się okazuje wszechstronny.
Takie mam zdanie.
Pozdrawiam
Wybacz, ale jeśli nie oglądałaś "Se7en", "12 małp", a przede wszystkim "Fight Clubu" to nie masz pojęcia o aktorstwie Pitta, a więc nie powinnaś się wypowiadać na jego temat :)
W takim razie diagnozuje poważne problemy ze wzrokiem, jeśli w tych filmach nie dostrzegasz kunsztu aktorskiego Pitta...on w FC ociera się o geniusz.
Zgadzam się! Wcale nie trzeba być fanem Brada Pitta żeby docenić postaci wykreowane przez niego w Fight Club, czy Snatch.
jesli chodzi o mnie znam duzo wiecej filmow z Pittem, a przytoczylam tylko te przelomowe po ktorych zmienilam nastawienie do aktora, ktory faktycznie wydawal sie przereklamowany.
Pozdrawiam
Zgadzam się z tobą... beznadziejny aktor.Widziałam z nim wiele filmów, ale oglądałam je tylko ze względu na jego partnerów, chodziąby, Freeman, Oldman itp... Ani nie jest ładny, ani utalentowany... chodzący manekin na ciuchy...;/
Takie jet moje zdanie i raczej go nie zmienie...