Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 151 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

i wspaniałym aktorem . poprostu go kocham .

Rashida

Można powiedzieć, że też go kocham;) Ale tak za wspaniałą grę i świetną osobowość (tą którą nie zdołał ukryć przed mediami), bo reszty chyba nigdy się nie dowiem...
za skryty...? :)
Buziaki dla Brada za wielki talent!

Rashida

Macie rację, jest wspaniałym aktorem, z każdej roli potrafi coś wyciągnąć i stworzyć niesamowitą kreację...no i jest nieziemsko przystojny;)

Amelia_5

;ppppppppppppppppppppppppppppp pppppppppppppppppppppppppppp

Rashida

Kochasz go?? No popatrz jak to sie ludzie zmieniają. A na forum deppa co napisałaś o takich fankach co mu milosc wyznają? Chyba cos o obrzydzaniu bylo nie? To moze bedziesz sie tego trzymac i nie obrzydzaj innym Pitta:P:P:P:P:P:P

alien_2

do alien swieta Racja.niech sie zastanowi co pisze
p.s.jeśli ci ktoś aktora obrzydził to znaczy ze go nigdy nie lubiłaś
p.s. jak mozna komuś obrzydzić deppa?albo sie go lubi albo nie
p.s. debilstwo sie w kraju szerzy;)

pils

tak..debilstwo się w kraju szerzy.. a ty Justa jesteś tego najlepszym przykładem...

pils

"jeśli ci ktoś aktora obrzydził to znaczy ze go nigdy nie lubiłaś " Bardzo mądrze. Naprawde.

Rashida

do tyler..nie popisuj sie bo i tak jesteś żałosny i mało oryginalny z tymi twoimi tekstami naprawde to powoli zaczyna być nudne

kopytko

gdzies czytałam ze niezaciekawiem pachnie...i to nie taz...ale o gustach sie nie dyskutuje...

Majka_12

ale mimo to uwazam ze jest dobrym aktore..a doco do urody to ilosc fanek mowi sama za siebie chociaz ja wole inny tyyp urody:)
np. Johnneego Depp'a Ville Valo albo keanu Revensa-nie wie czy dobrze napsiałam jego nazwisko lae jest przystojny:)
pozdrawiam:)

Rashida

Nie dość, że jest dobry, ładny, piękny, to jeszcze dobrze gra!!! Ma ponad 40 lat, a wygląda na 25...

Panda

Jest niesamowicie przystojny. Dobrze gra. Jest świetny. Tylko trochę za stary, więc nie powiem, że go kocham. Ale w Troi i Mexivanie był powalający.