Brad Pitt

William Bradley Pitt

8,7
212 274 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brad Pitt

oby dotrzymał obietnicy, zrobi ludzkosci wielką przysługę, ta najwieksza pomyłka w historii kina

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
DobryDzieciak

nie zgadzam sięe moim zdaniem jest dobrym aktorem i przecież jeest jednym z najpopularnijszych aktorów na swiecie....choć każdy ma swój gust

Lydia_16

Ja też lubię Brada od wielu lat, widziałam z nim masę filmów i uważam, że jest świetnym aktorem. W końcu nie tylko za wygląd (to jest zresztą kwestią gustu) jest sławny i grał w tylu ambitnych filmach. Nie rozumiem dziwnych komentarzy powyżej, to oczywiste, że ktoś może go nie lubić, tak jest w przypadku każdego aktora, nie wiem po co ta kłótnia.

DobryDzieciak

Pewnie oglądałeś z nim tylko "Pan i Pani Smith"... Brad Pitt jest jednym z najlepszych aktorów w historii kina. Większość postaci, w które się wcielił były przez niego wręcz wybitnie wykreowane - zaczynając od akcentu, a kończąc na samym wizerunku i uczuciach oraz kierowanymi pobudkami.

krzycho123

"Brad Pitt jest jednym z najlepszych aktorów w historii kina"

na tym skończyłem czytać, naprawdę dobry joke

DobryDzieciak

Takie zdanie można mieć albo jeżeli nie oglądało się żadnego filmu z nim albo...
http://www.youtube.com/watch?v=kRA6wedXE0U

krzycho123

natomiast takie zdanie jak ty masz, mozna mieć jak sie jest UNDER 16

DobryDzieciak

No tak... Przyznaj się trolliku - ile filmów z nim oglądałeś ?

krzycho123

Naprawdę szkoda czasu, żeby odpisywać na takie bzdury. Nie przegadasz DobremyDzieciakowi

krzycho123

Megan Fox i Paris Hilton ocenione na 10 - ten wątek to chyba faktycznie prowokacja :)

krzycho123

polecam siedem i finalowa scene kiedy dowiedzial sie o smierci zony.buahuahauhau zasluguje na pek zlotych malin za takie scierwo co tam odwalil.przez to stracil w moich oczach po takich hitach jak fight clyb bekarty wojny czy przekret.

sanczopansa

Rzeczywiście Siedem nie było jednym z największych występów aktorskich Brada ale i tak stworzył on przyzwoitą postać. Chociaż co do tego, że genialny Spacey grał główne skrzypce w Siedem to nie ma się co sprzeczać :)

krzycho123

no spacey i jego postac johna doe to jedna z tych kreacji kotre zapadna mi w pamieci,w ogole film jest bardzo dobry no ale ta scena z pittem na koncu,tragedia..tak poza tym to ma na koncie kilka dobrych filmow.

użytkownik usunięty
sanczopansa

co ty gadasz, w.g. mnie finałowa scena jest genialna.

bo jest genialna ale mowiac krotka pitt ja z.j.e.b.a.l

użytkownik usunięty
sanczopansa

no nie wiem, tą sceną mnie "kupił', więc mnie mów że ją zjebał..

hahah na to wychodzi ze jestes tania.bo to bylo cos okropnego.

użytkownik usunięty
sanczopansa

po twoich ocenach widać jak ty się znasz, więc lepiej zamknij ryj.

moje oceny idealnie odzwierciedlaja poziom filmu/aktora.
male dziewczynki takie jak ty nie powinny sie tak wyrazac.wsytd..

krzycho123

Zgadzam się w 100%! w każdym filmie gra inaczej, nie powiela postaci, ma niezwykłe zdolności identyfikowania się z postacią, którą gra. Sprawdza się w każdym gatunku, świetna mimika twarzy, mowa ciał, modulacja i artykulacja głosu :D

DobryDzieciak

Prowokacja?
Pitt jest niezaprzeczalnie jednym z lepszych współczesnych aktorów. Nie jest produktem Hollywoodu, chociaż z taką urodą mógłby być. Ma duży talent.
Ile i jakie filmy widziałeś?

roslinadoniczkowa

czy moglbys/moglabys rozwinac czesc: 'nie jest produktem Holywoodu'? Czym w takim razie wedlug ciebie jest? Aktorem na etacie w BBC? Gwiazda Comedie Francaise? Czym innym?

Anneke01

Chodzi mi bardziej o słowo PRODUKT. Produktem możemy nazwać osobę bez własnego wkładu w swoją karierę. Kiedy całą robotę odwalają za niego menadżerowie i inni adekwatni do tego ludzie. Kiedy jest ona wypromowana dla zyskania określonego celu i na tym się skupia. Na pierwszy rzut oka mogłoby się wydawać że Pitt to taki właśnie produkt, na którego widok mdleją dziewczyny, jakiś tam typowy kochaś bez ambicji. Błąd, ponieważ ów aktor ma talent i go rozwija. Sam dobiera sobie role i wypada w nich znakomicie, sam kieruje swoją karierą (naturalnie potrzebuje menadżera i takich pierdół ale główne decyzje podejmuje sam).

roslinadoniczkowa

Dla mnie on jest uosobieniem produktu Holywood, ktoryewypuszcza cala rzesze takich, jak on. Jedni maja wiecej szczescia, inni mniej, ale mala albo zadna jest miedzy nimi roznica

Anneke01

"Jest uosobieniem produktu Hollywoodu". Bo jest przystojny, sławny i bogaty?

roslinadoniczkowa

bo idealnie odpowiada wzorcowi umiesnionego, ladnego chlopaczka, na ktorego kariere pracowali agenci (nie wiem dlaczego uwazasz, ze nie), ktory mial wiecej szczescia ale nie talentu od wielu innych jemu podobnych. Ponadto zwiazku z gwiazdami Holywood, glosnie rozstania, itp, itd.

Anneke01

Naturalnie jest przystojny ale nie klasyfikuj go tylko z tego powodu. On ma ogromny talent! W wielu filmach zagrał idealnie. Gra w ambitnych produkcjach i wiele osiągnął, nie mam pojęcia dlaczego sądzisz że to jedynie przez szczęście.

roslinadoniczkowa

Widzisz, my sie zasadniczo roznimy w ocenie i urody i talentu tego pana. Nic wiec dziwnego, ze sie nie mozemy zgodzic.

Anneke01

Na to wygląda.

roslinadoniczkowa

Skoro jego gra nie przemawia do wszystkich, znaczy, że nie jest fenomenalnym aktorem :)
Wg mnie bardzo dobry i go lubię.
Anneke01 chyba nie jest z zawodu krytykiem(choć i oni nie są nieomylni...), nie wykłada na akademii teatralnej, więc nie musi się znać. Wyraża swoją opinię, a widać Pitt do niej nie przemawia.

Anneke01

Przecież Brad stanowczo pokazał że ma do zaoferowania nie tylko piękną buźkę . Stanowczo jest dobrym aktorem i jeśli twierdzisz że jest inaczej to się po prostu nie znasz.

klonex

no ale za to ty sie znasz a do tego masz jedynie sluszne poglady. Po prostu ideal.

Anneke01

"bo idealnie odpowiada wzorcowi umiesnionego, ladnego chlopaczka, na ktorego kariere pracowali agenci" -tak zapewne było i nic w tym dziwnego. A, jeśli idzie to w parze z talentem, to świetnie. Pitt jest niezaprzeczalnie bardzo dobrym aktorem, a wypisywanie bredni typu: "ktory mial wiecej szczescia ale nie talentu od wielu innych jemu podobnych" jest tu nie na miejscu. Albo nie znasz jego filmografii, albo strugasz wariata...

Corderosa

nastepna z jedynie slusznymi pogladami

Anneke01

Dobra już zamknij tą swoją jape bo mnie wkorwia ten spam maili z fb przez jakiegoś fraglesa co chce udowodnić że jest mądry. GTFO

klonex

A moze by tak powtorzyc podstawowke? Popracowalbys nad ortografia a moze i manier by cie nauczyli skoro rodzice w tej mierze zawiedli.

Anneke01

dobra już stul ten pysk

klonex

tobie sie chyba pomylilo. Stul pysk to ewidentnie wy sie zwracacie do siebie w rodzinie, margines tak ma. To jest filmweb - forum, gdzie kazdy moze sie wypowiadac.

A swoja droga, jesli ty jestes tak agresywny w dyskusji o aktorze, kiedy ktos ma odmiennie zdanie od ciebie, to co ty robisz jak z kims w realu w konflikt wejdziesz? Bejsbola uzywasz?

Anneke01

Zależy od okoliczności ( mam maczete pod łóżkiem) . To jest filmweb gdzie każdy się może wypowiedzieć a więc jape zamknij

klonex

jak mi sie zechce

DobryDzieciak

No to trzymamy kciuki, zeby dotrzymal tej obietnicy

DobryDzieciak

Po pierwsze Pitt jest dobrym aktorem, bardzo dobrym. Po drugie jako jedyny aktor gra TYLKO w dobrych produkcjach! Nie gra w żadnych szmirach, gniotach itp. A po trzecie Ty masz prawo mieć swoje zdanie, ja mam prawo mieć je w dupie. :)

Milena_96

taaaa gra w dobrych produkcjach ?? a zauważyłeś, że większość filmów ze swoim udziałem (oczywiście od momentu gdy go już na to stać bo sobie na to zarobił albo dostał od "żony") to sam produkuje

e_nygma

No i co z tego? A po za tym jestem kobietą, jakbyś nie zdążył zauważyć...

e_nygma

jaką większość? Jak na razie zagrał w trzech produkowanych przez siebie filmach, czyli Zabójstwie JJ, Drzewie życia i Moneyball, z czego 2 ostatnie właśnie dostały nominacje do Oscara za najlepszy film. Wielu aktorów zajeło się produkcją, po to żeby sami mogli wybierać projekty czy role, które ich interesują, a nie czekać na angaż, nie ma w tym nic dziwnego :)

DobryDzieciak

kiepski troll, ale próbuj dalej, trening czyni mistrza ;)

DobryDzieciak

Oczywiste jest, że mamy do czynienia ze zwykłym trollem. Jeżeli ktos daje Megan Fox 10 dlatego, że rusza skórą pod jej filmy a Pittowi 10 dlatego że jest zakompleksionym trepem to nie ma sensu wchodzić w dyskusję z nim. Sami jesteście sobie winni filmwebowicze, że karmicie takich trolli.

Dla normalnych, którzy wątpią w talent Pitta - obejrzyjcie Californię, Snatcha, Basterdów, Tajne przez Poufne i 12 małp. Dopiero wtedy można zobaczyć jak wszechstronnym i utalentowanym aktorem jest Pitt.