oby dotrzymał obietnicy, zrobi ludzkosci wielką przysługę, ta najwieksza pomyłka w historii kina
nie zgadzam sięe moim zdaniem jest dobrym aktorem i przecież jeest jednym z najpopularnijszych aktorów na swiecie....choć każdy ma swój gust
Ja też lubię Brada od wielu lat, widziałam z nim masę filmów i uważam, że jest świetnym aktorem. W końcu nie tylko za wygląd (to jest zresztą kwestią gustu) jest sławny i grał w tylu ambitnych filmach. Nie rozumiem dziwnych komentarzy powyżej, to oczywiste, że ktoś może go nie lubić, tak jest w przypadku każdego aktora, nie wiem po co ta kłótnia.
Pewnie oglądałeś z nim tylko "Pan i Pani Smith"... Brad Pitt jest jednym z najlepszych aktorów w historii kina. Większość postaci, w które się wcielił były przez niego wręcz wybitnie wykreowane - zaczynając od akcentu, a kończąc na samym wizerunku i uczuciach oraz kierowanymi pobudkami.
"Brad Pitt jest jednym z najlepszych aktorów w historii kina"
na tym skończyłem czytać, naprawdę dobry joke
Takie zdanie można mieć albo jeżeli nie oglądało się żadnego filmu z nim albo...
http://www.youtube.com/watch?v=kRA6wedXE0U
polecam siedem i finalowa scene kiedy dowiedzial sie o smierci zony.buahuahauhau zasluguje na pek zlotych malin za takie scierwo co tam odwalil.przez to stracil w moich oczach po takich hitach jak fight clyb bekarty wojny czy przekret.
Rzeczywiście Siedem nie było jednym z największych występów aktorskich Brada ale i tak stworzył on przyzwoitą postać. Chociaż co do tego, że genialny Spacey grał główne skrzypce w Siedem to nie ma się co sprzeczać :)
no spacey i jego postac johna doe to jedna z tych kreacji kotre zapadna mi w pamieci,w ogole film jest bardzo dobry no ale ta scena z pittem na koncu,tragedia..tak poza tym to ma na koncie kilka dobrych filmow.
moje oceny idealnie odzwierciedlaja poziom filmu/aktora.
male dziewczynki takie jak ty nie powinny sie tak wyrazac.wsytd..
Zgadzam się w 100%! w każdym filmie gra inaczej, nie powiela postaci, ma niezwykłe zdolności identyfikowania się z postacią, którą gra. Sprawdza się w każdym gatunku, świetna mimika twarzy, mowa ciał, modulacja i artykulacja głosu :D
Prowokacja?
Pitt jest niezaprzeczalnie jednym z lepszych współczesnych aktorów. Nie jest produktem Hollywoodu, chociaż z taką urodą mógłby być. Ma duży talent.
Ile i jakie filmy widziałeś?
czy moglbys/moglabys rozwinac czesc: 'nie jest produktem Holywoodu'? Czym w takim razie wedlug ciebie jest? Aktorem na etacie w BBC? Gwiazda Comedie Francaise? Czym innym?
Chodzi mi bardziej o słowo PRODUKT. Produktem możemy nazwać osobę bez własnego wkładu w swoją karierę. Kiedy całą robotę odwalają za niego menadżerowie i inni adekwatni do tego ludzie. Kiedy jest ona wypromowana dla zyskania określonego celu i na tym się skupia. Na pierwszy rzut oka mogłoby się wydawać że Pitt to taki właśnie produkt, na którego widok mdleją dziewczyny, jakiś tam typowy kochaś bez ambicji. Błąd, ponieważ ów aktor ma talent i go rozwija. Sam dobiera sobie role i wypada w nich znakomicie, sam kieruje swoją karierą (naturalnie potrzebuje menadżera i takich pierdół ale główne decyzje podejmuje sam).
Dla mnie on jest uosobieniem produktu Holywood, ktoryewypuszcza cala rzesze takich, jak on. Jedni maja wiecej szczescia, inni mniej, ale mala albo zadna jest miedzy nimi roznica
bo idealnie odpowiada wzorcowi umiesnionego, ladnego chlopaczka, na ktorego kariere pracowali agenci (nie wiem dlaczego uwazasz, ze nie), ktory mial wiecej szczescia ale nie talentu od wielu innych jemu podobnych. Ponadto zwiazku z gwiazdami Holywood, glosnie rozstania, itp, itd.
Naturalnie jest przystojny ale nie klasyfikuj go tylko z tego powodu. On ma ogromny talent! W wielu filmach zagrał idealnie. Gra w ambitnych produkcjach i wiele osiągnął, nie mam pojęcia dlaczego sądzisz że to jedynie przez szczęście.
Widzisz, my sie zasadniczo roznimy w ocenie i urody i talentu tego pana. Nic wiec dziwnego, ze sie nie mozemy zgodzic.
Skoro jego gra nie przemawia do wszystkich, znaczy, że nie jest fenomenalnym aktorem :)
Wg mnie bardzo dobry i go lubię.
Anneke01 chyba nie jest z zawodu krytykiem(choć i oni nie są nieomylni...), nie wykłada na akademii teatralnej, więc nie musi się znać. Wyraża swoją opinię, a widać Pitt do niej nie przemawia.
Przecież Brad stanowczo pokazał że ma do zaoferowania nie tylko piękną buźkę . Stanowczo jest dobrym aktorem i jeśli twierdzisz że jest inaczej to się po prostu nie znasz.
"bo idealnie odpowiada wzorcowi umiesnionego, ladnego chlopaczka, na ktorego kariere pracowali agenci" -tak zapewne było i nic w tym dziwnego. A, jeśli idzie to w parze z talentem, to świetnie. Pitt jest niezaprzeczalnie bardzo dobrym aktorem, a wypisywanie bredni typu: "ktory mial wiecej szczescia ale nie talentu od wielu innych jemu podobnych" jest tu nie na miejscu. Albo nie znasz jego filmografii, albo strugasz wariata...
Dobra już zamknij tą swoją jape bo mnie wkorwia ten spam maili z fb przez jakiegoś fraglesa co chce udowodnić że jest mądry. GTFO
A moze by tak powtorzyc podstawowke? Popracowalbys nad ortografia a moze i manier by cie nauczyli skoro rodzice w tej mierze zawiedli.
tobie sie chyba pomylilo. Stul pysk to ewidentnie wy sie zwracacie do siebie w rodzinie, margines tak ma. To jest filmweb - forum, gdzie kazdy moze sie wypowiadac.
A swoja droga, jesli ty jestes tak agresywny w dyskusji o aktorze, kiedy ktos ma odmiennie zdanie od ciebie, to co ty robisz jak z kims w realu w konflikt wejdziesz? Bejsbola uzywasz?
Zależy od okoliczności ( mam maczete pod łóżkiem) . To jest filmweb gdzie każdy się może wypowiedzieć a więc jape zamknij
Po pierwsze Pitt jest dobrym aktorem, bardzo dobrym. Po drugie jako jedyny aktor gra TYLKO w dobrych produkcjach! Nie gra w żadnych szmirach, gniotach itp. A po trzecie Ty masz prawo mieć swoje zdanie, ja mam prawo mieć je w dupie. :)
taaaa gra w dobrych produkcjach ?? a zauważyłeś, że większość filmów ze swoim udziałem (oczywiście od momentu gdy go już na to stać bo sobie na to zarobił albo dostał od "żony") to sam produkuje
jaką większość? Jak na razie zagrał w trzech produkowanych przez siebie filmach, czyli Zabójstwie JJ, Drzewie życia i Moneyball, z czego 2 ostatnie właśnie dostały nominacje do Oscara za najlepszy film. Wielu aktorów zajeło się produkcją, po to żeby sami mogli wybierać projekty czy role, które ich interesują, a nie czekać na angaż, nie ma w tym nic dziwnego :)
Oczywiste jest, że mamy do czynienia ze zwykłym trollem. Jeżeli ktos daje Megan Fox 10 dlatego, że rusza skórą pod jej filmy a Pittowi 10 dlatego że jest zakompleksionym trepem to nie ma sensu wchodzić w dyskusję z nim. Sami jesteście sobie winni filmwebowicze, że karmicie takich trolli.
Dla normalnych, którzy wątpią w talent Pitta - obejrzyjcie Californię, Snatcha, Basterdów, Tajne przez Poufne i 12 małp. Dopiero wtedy można zobaczyć jak wszechstronnym i utalentowanym aktorem jest Pitt.