Bradley CooperI

Bradley Charles Cooper

8,3
91 053 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Bradley Cooper

Lubię gościa ogólnie - za "Kac Vegas" i parę innych filmów gdzie grał pomniejsze sympatyczne role,
ale w każdym jaki oglądam widzę jedynie faceta po siłowni, który pakuje się na listę - "NIE MOŻE BYĆ
DOBRYM AKTOREM, BO JEST ZBYT PIĘKNY" czy coś takiego...

Czekam, aż zagra kogoś charakteryzacją, być może wtedy ocenię na poważnie jego umiejętności. Na
razie widzę jedynie tzw. piz**sia, który ma grać, ale bardziej próbuje dowyglądać.

akira894

Hahaha masz racje również go lubię,ponieważ potrafi grac umie się wcielić w role,lecz role bohaterów w których się wcielał nie były zbyt wymagające a oglądałem każdy z nim film.Czekam to poważny trudny dramat z nim w roli głównej wtedy okaże się jak dobrze gra,bo to właśnie po dramatach ocenia się aktora.

D3Mania

Ja tam nie wiem, ale w poradniku pozytywnego myślenia wypadł superowo! W sumie to przed obejrzeniem tego filmu nie przepadałem za nim, jego rola w Kac Vegas była powiedzmy sobie szczerze no: nijaka.

Artemisek

Nie lubię aktorów komediowych, z prostego powodu, nie oglądam komedii. Dlatego też w takim filmie jak "Kac Vegas" oraz innych komediach z nim, mi się nie podobał. Ale można go zobaczyć też w kilku poważnych filmach w których wypada na prawdę dobrze, i powinien się ich trzymać. teraz zmieniam mu ocenę na 8 ale jeszcze jedna dobra rola w dramacie i zmienię na 9.