Branscombe Richmond

Branscombe Leo Charles Richmond

6,5
1 639 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Branscombe Richmond

...i tyle...po co mam cos wiecej pisac?...i tak nikt tego nie przeczyta...

Snaga_Przeklety

Jest pewien problem przeczytałem a faktycznie Bobby to jego najbardziej charakterystyczna rola

Kojak

Ja go jeszcze pamietam z Commando. Pojawia na na doslownie 10 sekund, zeby przyjac strzala od Arniego i zemdlec ;-)

Snaga_Przeklety

Wygrać ze śmiercią... tam miał fajną rólkę no i scena gdzie dostaje niezłe baty od Seagala strasznie wryła mi się w pamięć.

użytkownik usunięty
Snaga_Przeklety

Bobby Six Killer rulezzz.

Snaga_Przeklety

Mi też jego jedyna zapamiętana rola to Bobby Six Killer w Renegacie

chwastun

Przypomina mi się również jego krótka rola w "Harley Davidson and the Marlboro Man" z 91.
Lecz na zawsze pamiętać go będę jak chwytał szumowiny z Reno Raines'em w "Renegacie"

W zasadzie to często dostawał baty:
- w "Commando" - kulka od Arniego
- od Seagala
- w "Malboro Man..." dostał bilą i zaliczył glebę
----------------------------------------------------------------

meistershaft

W "Komando" to dostał szybki wpi*erdol od Arnolda po czym Arnold wrzucił go do szafy. :D

Axel

A to sorry za błąd, "Commando" widziałem lata temu, warto by odświeżyć pamięć...

Snaga_Przeklety

Bobby był najlepszy popieram, i teraz już wiem że jest on rodziną naszego aktora Bobka.

Snaga_Przeklety

...Bez kitu... jednak to przeczytali. Od czasu napisania pierwszego komentarza, utrwalił mi się jeszcze z 'Wygrać ze śmiercią...
...niesamowity jest...

Snaga_Przeklety

A dlatego przeczytaliśmy bo nie ma w holly podobnego aktora który by non stop dostawał wpier*ol - to jest ewenement na klasę światową.

tomucho77

Co racja to racja ;D