Brenda Song

Brenda Julietta Song

7,1
3 668 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brenda Song

Nie dość, że nie potrafi grać w "filmach", to jeszcze jest strasznie brzydka! Wygląda jak otyła Chinka! Nie trawię jej w żaden możliwy( co gorsza i niemożliwy!!) sposób.Ale w sumie to czego spodziewać się po martwej gwiazdce disney channel(celowo z małych liter)

Phoebe123

najpierw popatrz na siebie potem oceniaj innych ;]

Phoebe123

Ta, brzydka jak noc.

Zabor85

Według mnie to ona ładna nie jest, a co gry to widziałam ją tylko w nie ma to jak hotle i statek, i tam mnie nie zachwyciła swoją ga...

beeti95

grą***

Zabor85

Phoebe123 jakoś dziwnie znasz wszystkie hity Disney'a ;)
Ona ma duży potencjał London (Nie ma to jak hotel) gra genialnie.
nie sądzę by jakaś Hudgens czy Cyrus tak umiała ...
i tu się nie ocenia urody tylko talent, ona jest naturalna nie głodzi się i nie wstrzyka sobie botoksu ;)
Phoebe123 może daj zdjęcie to was porównamy?
;)

Phoebe123

Wg mnie to każdy może tu się wypowiedzieć, ale przy okazji być życzliwym! No sorry, ale teraz to muszę powiedzieć, że ta Phoebe123... przesadziła. I wiem, że to dość dawno było. Mogłaś powiedzieć, że nie lubisz jej, ale nie obrażaj! Jak teraz mają się czuć osoby, które naprawdę są otyłe?! Ja bardzo ją lubię. Nie dlatego, że jakoś mi się podoba z wyglądu. Po prostu lubię jak gra! I sądzę, że ma ładną figurę.
Tyle co do tego 'tematu'.

rybka10002

Czepiasz się wszystkich gwiazd, które nie grają w durnym serialu Czarodziejki. Bo zaraz ja i inni twoim anty-fani zaczniemy pisać najgorsze rzeczy o twoich ulubionych gwiazdeczkach.

Phoebe123

Hah następna żałosna opinia panny Phoebe123... Idziesz do przodu tak trzymać...<lol>

Phoebe123

Moim zdaniem ma sliczną azjatycką urodę;). Ładna i całkiem dobra aktorka(dobrze gra głupiutką London)

gr8l

według mnie i większości ona jest śliczna, to, że nie lubisz disney channel to nie oznacza, że musisz krytykować wszystkie grające w nim gwiazdy, pewnie nawet nie widziałaś Brendy w żadnym filmie, a ja obrażasz, ona jest najfajniejszą z gwiazd disneya, nie wywyższa się jak pozostałe

Phoebe123

Gdzie ona otyła? Ty chyba otyłej osoby nie widziałaś. Jest śliczna.

Phoebe123

Ja też uważam, że Brenda jest bardzo ładna a skoro tak ją krytykujesz, jak
już ktoś powiedział -bezpodstawnie to może uważasz, że jesteś od niej
ładniejsza? ;/ ciekawe... i aktorką też jest dobrą

Phoebe123

Hmm.. skoro uważacie ze ona jest taka "piękna" to chyba ładnych aktorek nie widzieliście.

Phoebe123

No może, każdy ma swoje zdanie, czyż nie? A co chcesz mi podać przykład pół plastikowej Megan Fox? ;)

Camilla3

No właśnie. Dla jednych ładna jest Brenda, a dla innych kto inny.

Mousee_69

ta dziewczynka phoebe wyśmiewa się z brendy song że jej gra aktorska jest słaba i gra tylko w disneyu... ciekawe bo jakoś nie wiem żeby aktorka której masz zdjecie (phoebe tonkin) zasłynęła poza serialem H2O WYSTARCZY KROPLA. A ten serial jest dla malutkich dzieci bo tylko takie wieżą w syrenki i inne 'ciekawe' rzeczy

berecik96

zamknijcie już mordy

suzumebachi

no jak dla kogoś plastikowa i nakuta botoksem Fox jest ideałem piękności to ... brak słów.
Brenda umie chociaż grać i coś sobą reprezentuje.
lepszy Disney niż jakieś filmy typu Zabójcze Ciało ;)

berecik96

Berecik96... Ona nie ma Phoebe Tonkin na zdjęciu, ale na zdjęciu jest Alyssa Milano. : )

rybka10002

Gdzie ty widziasz w niej tłuszcz?? Bo ja jakoś nie dostrzegam;p Brenda to jedna z lepszych gwiazd Disney'a, razem z braćmi Sprouse, Emily Osment i Ashley Tisdale. To te nowe gwiazdki Disney'a obniżają jego poziom(Wyjątek: serial "Powodzenia Charlie" który zaskoczył mnie bardzo pozytywnie). Stary Disney Channel (Chodzi mi o czasy gdy seriale filmowe były z lektorem a nie z dubbingiem) to dla mnie właśnie seria "Suite Life", "Świat Raven" i "Filip z przyszłości" i to oni byli najlepsi! Niewielu z nich nadal pracuje dla stacji Disney'a. Teraz kończy się "Suite Life" to zarówno Brenda jak i bliźniacy również skończą z disney'em. Z jednej strony szkoda bo to oni trzymali jakiś poziom w DC ale cieszę się że stawiają również na to żeby się rozwijać. Nie jak Miley;p Życzę Brendzie i Sprouse'om wspaniałej kariery bo są jednymi z lepszych aktorów DC... Pozdrawiam:]

Phoebe123

ja ją lubię
i uważam że jak ktoś ma inny gust to może jej coś zarzucić ale na pewno nie to że jest brzydka !!!