Druga gwiazda Disney'a która jest w ciąży!
Pierwsza była Hilary Duff teraz ona ;)
Tylko dziwi mnie fakt, że ojcem jest brat Cyrus- Trace ;/
jak to przeczytałam szczęka mi opadła. i to jeszcze z takim brzydkim facetem :/ 23lata to trochę młodo, nadal ją pamiętam za czasów nie ma to jak..., gdzie była taka młodziutka i grała licealistkę, a teraz spodziewa się dziecka! szok!
Boże ja nie mogę przeżyć tego że ona jest z nim w ciąży. Gdzie ona ma oczy?? Może to zabrzmi brutalnie ale ja bym go kijem nie dotknęła. Przecież jak to dziecko go zobaczy to się przestraszyxD Mam nadzieję że chociaż odziedziczy urodę po mamie:) Dodsab: 23 lata to za młodo?? Większość polskich małżeństw decyduje się na dziecko w wieku 21- 25 lat. Brenda sobie poradzi. Większy problem mają 15-16 latki które zachodzą w ciąże bo nie potrafią się zabiezpieczać;p Co do Trace'a mam obawy. Jest nieodpowiedzialny, imprezuje... Mam nadzieję że dorośnie. Niech Brenda zagoni go do pieluch!
Ja z tego co obserwuję, z większość decyduje się na ślub ok. 25-30 roku życia, a na dziecko koło 30, wiem 23 to może nie aż tak młodo, ale Trace nie jest jeszcze gotowy na dziecko, nie wiem jak Brenda... Swoją drogą dawno to dziewczyna po 20 to stara panna, a teraz to jak się ma 30 to dopiero się związuje na zawsze. ale w sumie jest też tysiące młodych dziewczyn, które zachodzą w ciąże tak jak wspomniałaś w wieku 15-16 lat! nawet gdzieniegdzie można spotkać 13 latki w ciąży! oby tylko dzidziuś odziedziczył urodę, i zachowanie po mamusi... :]
Akurat w mojej rodzinie prawie każda kobieta urodziła pierwsze dziecko w przedziale wiekowym który podałam wyżej. Moja mama miała 21 lat gdy ja przyszłam na świat. Ale są różne rodziny, tradycje... Może u ciebie jest inaczej, więc nie będę kwestionować tego co mówisz. Poza tym masz dużo racji, niestety ale ludzie coraz częściej odkładają decyzję o dzieciach ze względu na studia i pracę. A co do Brendy i Trace'a to na standardy Hollywood, to faktycznie bardzo młodo:) Tam aktorki zachodzą w ciąże koło 40-tki. Mało jest takich które decydują się na wczesne urodzenie dziecka;p