nie moge dodawać linków, bo musi uplynac czas od kiedy zalozylem konto, ale wpisz sobie "brenton+thwaites+bi" i zobaczysz...
Tak, podobno na pytanie "what he looks for in a partner?" odpowiedział "Male or female?" :)
Może jest, może nie, a może po prostu chciał zwrócić na siebie uwagę...
Bi to tylko wymówka, jeśli rzeczywiście miał to na myśli, to nie ma bata - jest gejem, a ukrywa się pod byciem bi. Patrz niżej mój wywód.
jasny gwint, ciemna śruba, inni znaleźli a ty nie umiesz... no wpisz sobie w google "thwaites" i "bi" i pierwsza strona...
Pozyskaj trochę wiedzy zanim coś napiszesz. I jeszcze sugerujesz żeby wpisać słowa kluczowe z których jasno to wynika że jest bi haha.
Ty leszczu, skoro zasugerował, że jest bi to wiadomo, że jest gejem - ludzie bi, już nie istnieją. Z naciskiem na już. Teraz każdy gej ci powie, że jest bi tylko dziwne, że zawsze uprawia seks tylko z mężczyznami. Nie pogrążaj się.
Interesujące, że ludzie Bi nie istnieją skoro ja jestem jedną z takich osób - ale ty zapewne wiesz o wiele więcej o moim życiu i na jakie widoki mi staje. Ogarnij się proszę zanim zaczniesz wygadywać brednie. I jeszcze pierdzielisz o uprawianiu seksu tylko z mężczyznami - ciekawa historia bo ja jeszcze nie miałem żadnego stosunku z mężczyzną, i nawet nie planuje - powód jest prosty, od 3 lat jestem w szczęśliwym związku z kobietą tak akurat wyszło ale gdybym wcześniej poznał odpowiedniego faceta to bym sobie z nim układał życie i nie miał bym przed tym żadnych oporów. Jeśli Cie to ciekawi to jestem zaspokojony seksualnie i między innymi dla tego nie mam zamiaru zdradzać mojej dziewczyny ani z innymi kobietami ani innymi mężczyznami, a gdybym nie był to zapewne nasz związek rozpadł by się już dawno temu. A o mojej orientacji wiedzą chyba wszyscy - nie tylko znajomi, Leśnica we Wrocławiu działa tak, że pierdniesz na oddalonym o 2 kilometry od pętli pustoszu, a na wspomnianej pętli poczujesz smród - z resztą wystarczy wejść na mojego fejsa. Wydaje mi się też, że gdym był gejem to nie udawał bym Bi bo po co.
Co za brednie hahaha, coś w stylu chodzę na spotkania aa, jestem alkoholikiem ale jeszcze nie piłem alkoholu, ale coś czuję że jestem, dobrze wiesz, że to co piszesz to jeden wielki bełkot, wiem lepiej o świecie, możliwe, a nikt nie jest pewny, że zmyślasz czy nie zmyślasz, dlatego ja nie powołuję się na "moje życie" bo wiem, że to mega słaby argument, zwłaszcza w internecie. Możliwe że tak jest jak mówisz. A wiele gejów ukrywa się pod byciem "bi" bo jest tak wygodniej i bezpieczniej np. w takiej Polsce, wiadomo że ludzie spojrzą (ci którzy nie ogarną faktu, że to w 90% brednie) bardziej pobłażliwie na osobę, która potrafi jeszcze stworzyć szczery i prawdziwy związek z kobietą. Tak czy siak, pójdę twoim przykładem i zarzucę mega słabym argumentem - w moim życiu poznałem dość dużo osób bi, i naprawdę duża, bardzo duża większość z nich okazała się po prostu społecznością gejów, którzy za dzieciaka próbowali z dziewczyną, ale zrozumieli, że nie to ich kręci, no ale tak - próbowali z dziewczyną? Tak. Byli w związku z dziewczyną? Tak. Więc są bi. To śmieszne.
Orientacja seksualna to nie jest **** alkoholizm czy inne gówno, i każdy człowiek od pewnego momentu w swoim życiu doskonale wie jakiej jest orientacji nie ważne z kim jest i co robi. Według twojej teorii dajmy na to 16 latek który nie uprawiał jeszcze sexu TYLKO dla tego, że żadna nie chciała mu dać nie wie jakiej jest orientacji? Żartujesz sobie? Idąc śladem twojej teorii każdy może być i dewiantem zoofilem, i innym takim tylko o tym nie wie HAHA.
A co do jakiegoś gadania o wygodzie i innych bredniach - proszę Cie widok całujących się lesbijek i gejów w miejscach publicznych nie jest już nawet niczym co robi wrażenie. Może jesteś umysłem w komunie czy coś - nie wiem ale teraz wstajesz sobie z ławki na lekcji podchodzisz do tablicy, informujesz "siemka jestem gejem" i jeszcze w klasie Ci będą brawa bili bo niestety ale inaczej nie wypada, a nikt nie chce być uznawany za homofoba czy innego psychola.
Teraz tak na prawdę nikogo nie interesuje jakiej jesteś orientacji, ludzie już dawno przyzwyczaili się do istnienia gejów i lesbijek, a już tym bardziej w krajach jeszcze bardziej rozwiniętych i tolerancyjnych niż polska - gdzie w każdym filmie i serialu widują sceny homo... a przecież takie kraje, a dokładnie ten w którym żyje Brenton są prawdziwym tematem naszej rozmowy, a nie polska.
Z resztą po przeczytaniu pierwszego zdania twojej powyższej wypowiedzi powinienem był kapnąć się że trollujesz z nudów. Jeśli będziesz miał coś sensownego do napisania to daj znać.
A jak ktoś nie wie jakiej jest orientacji niech sobie zrobi http://www.funtest.pl/test/twojaorientacja/ xD
Nie ma co się denerwować i Go uczyć. Hidanek to zapewne jakieś dziecko lubiące denerwować innych. On po prostu tego nie rozumie i nie zrozumie.
Ja się nie denerwuje, chciałem w jasny sposób uargumentować to o czym pisałem przy użyciu języka bardziej przystępnego dla osoby z którą rozmawiałem(podwórkowego, z użyciem wulgaryzmów) dzięki temu łatwiej będzie mu pojąć o czym się wypowiada.
A rozumieć to wiem, że nie rozumie - ja też nie potrafiłem zrozumieć osób homo czy hetero - moja dziewczyna łopatologicznie mi to tłumaczyła kiedyś: "spójrz na starą babkę czy obejrzyj jakiś film - jesteś w stanie ocenić wygląd (babka uroczo wygląda, zwierzaczek jest słodki, te drzwi są ładne, ta dziewczynka jest ładna z twarzy itd.) ale nie odczuwasz popędu seksualnego względem tych osób/przedmiotów - ja tak mam z innymi kobietami."-tak mi powiedziała. Wtedy w miarę zrozumiałem o co chodzi - a osoba wyżej chyba ma pojęcie czym jest homoseksualizm i biseksualizm bo to tak jak by nie rozumiał co jego dziewczyna w nim widzi - widzi to samo co każda kobieta hetero, mężczyzna gej, bądź osoby obu płci które są biseksualne i mają do niej podobny gust - Mi było troszkę ciężej pojąć czemu wszyscy nie są biseksualni hehe i jak to dokładnie działa.
Świat się kończy skoro piszesz że geje mówią że bycie bi jest dziwne. Więc bycie bi jest dziwne, a byciem homo już nie?
W takim razie geje to straszni rasiści nie akceptujący innych orientacji :)
I jak Brenton może być gejem skoro ma żonę i dziecko?
oooo!! ale info. dzięki. nie zasnąłbym gdybym nie wiedział, ale pewnie i tak nie uwierzę, dopóki nie zobaczę na własne oczy. kurde nie zasnę. kto by pomyślał - zupełnie nie wygląda na geja. już prędzej pomyślałbym, że jest kosmitą lub mormonem. ;-)
i po co ta ironia? nikogo nie obchodzi czy wierzysz czy nie, ważne że jest to prawdą i sam to w wywiadzie potwierdził ;-)
to już nie można sobie poironizować trochę. ;-) Koleś ma ładną buzie i oczy. pewnie podoba się obu płciom. Nawet jeśli jest gejem, to w moim życiu kompletnie nic ta informacja nie zmieni. Jak zagra geja, to może będzie to przydatna informacja. Kiepski aktor, ładny czy brzydki, to dla mnie martwy aktor. Widziałem go tylko w "Czarownica", ale nie zagrał tam wiele. Lepiej mi powiedz, proszę, gdzie go warto obejrzeć, gdzie dobrze gra.
jak widzisz Jacykowa to widzisz kogos kto dopiero co wrócił ze znakowania bydła ? czy zmanierowanego geja ?
Raczej chore przekonania trzeba leczyć dziewuszko. Homoseksualizm to nie choroba a orientacja seksualna.
po profilu widać że jesteś patriotka pełną gębą - Bóg, honor, ojczyzna - więc nie specjalnie dziwi dziewuszko że orientacja seksualna jest dla ciebie chorobą. i oczywiście później tłumaczysz się "ironią" ;) typowe
Aha. Bo jeszcze uwierzę, że nie jesteś patriotka pełną gębą;)
Powodzenia w leczeniu się z chorych przekonań. Trzymam kciuki, laleczko.
Teraz jestem laleczką ? Oczywiście że jestem patriotką , tak mnie wychowano. Moi dziadkowie walczyli na wojnie więc nie wycieram sobie mordy flagą czy godłem. Mam swe przekonania , nie Tobie je oceniać. Kim jesteś by oceniać kogokolwiek ? Wolę je mieć niż być bez jakichkolwiek wartości i przytakiwać każdemu na wszystko kryjąc się pod płaszczykiem tolerancji. Nie idź tą drogą. Nie jestem pustą blondyneczką którą zapędzisz do ściany tekścikami i na pewno nie będę stała bezczynnie i płakała przy ścianie.
Jest sliczny, w hollywood sami zboczeńcy nie zdziwiłbym się gdyby kariere zaczynała od bycia obiektem obmacywania kogoś albo i nawet czegoś więcej :D
cytujac wikipedie "Thwaites has been dating his Gold Coast-based girlfriend Chloe Pacey since 2015, and they are expecting their first child together" to tyle . Nie ma co karmić trolla. Pozdrawiam