Brian KrauseI

Brian Jeffrey Krause

7,2
1 297 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brian Krause

Ten pan został skrzywdzony rolą w 'Czarodziejkach'.Nie dosyć,że nie jest on piękny to miał rolę do bani i ogółem ten serial jest jakiś nijaki.Mówiąc 'ofiara' nie mam na myśli nic obraźliwego tylko to,że został 'skrzywdzony'(pisałam na początku).Gra jakoś średnio stąd ocena 1/10 bo mówiąc wprost bardzo nie lubię jego i filmów w których gra.Nie jego wina,że nie jest utalentowany,ale życzę udanej kariery i mam nadzieję,że żadni fani nie będą niegrzeczni i nie zjedzą mnie żywcem.

użytkownik usunięty

Ja bardzo lubie Briana nie tylko dlatego że gra w Charmed ale i za inne filmy. Żywcem cię nie zjem bo nie jestem obok ciebię a po drugie nie jestem głodna:)to byl żart;P
mam nadzieje że niebyłam niegrzeczna
pozdrawiam:)

użytkownik usunięty

O widzę,że ktoś z poczuciem humoru.Oby więcej takich ludzi,a nie samych wykłócających się niedouków ;)

a ja się wcale z Tobą nie zgadzam :) pamiętam Briana z filmu powrót do błękitnej laguny, i Charmed i bardzo podoba mi się jego gra!

Leo_Wyatt

Też nie przepadam za Brianem - w moim odczuciu jest mdły i nijaki...

reesee

A mnie się bardzo podoba jego gra aktorska. W szczególności z Charmed.

werus_15

tak, to dobry aktor. ;)

A ja Briana lubię - głównie za Charmed ale widziałam też kilka filmów z nim. W Charmed jest idealny, ale ideałów nie ma w rzeczywistości więc przyjemnie chociaż na nie popatrzeć w tv:) Leo był świetny, prawdziwy anioł. Śmiejcie się, jeśli chcecie ale mnie jego widok naprawde dawał ukojenie:D:). Dobry, słodki i uroczy - za to go uwielbiam:) A między nim i Piper była taka niesamowita chemia, że naprawdę trudno uwierzyć, iż on i Holly nie są razem w prywatnym życiu:) Pozdrawiam

HollyShannen19

Brian i Holly byli razem przez krótki czas,ale wkroczyła Alyssa namieszała i Brian spotykał się później z Milano:( szkoda...

nataliaka2

Ale Holly jest teraz bardzo szczęśliwa z mężem i 3 synami:). A Piper I Leo chyba przeszli do historii jako najlepsza najlepiej dobrana para w tv. Dla mnie sa najlepsi:)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
HollyShannen19

Holly już nie jest z mężem, więc jest szansa, choć i tak do siebie nie pasują...

dodsab

W sumie zastanawiam się czy to, że byli kiedys krótko parą to nie plotka, bo widziałam teraz parę wywiadów z nimi - jak byli w czerwcu w Londynie i oboje powtarzali, że na poczatku niezręcznie im było grać parę bo prywatnie od zawsze się przyjaźnią i są dla siebie jak brat i siostra. Tak, Holly i David rozstali się, ale Holly ma juz nowego partnera - Josha Cocktaila, więc z Brianem raczej nie będzie ;) Dlaczego nie pasują do siebie ?? Właśnie pasuja bardzo!

HollyShannen19

a czemu się rozwiedli?

Nie podoba mi się jak gra stąd dałam 5 [tylko za to że grał w Charmed], ale za stwierdzenie że serial Charmed jest nijaki nienawidzę cię!

serial fajny, typowo mlodziezowy.

moim zdaniem serial nie skrzywdził aktorów, przynajmniej mieli pracę dzieki temu. jedni wypływają dzieki serialom i zaczynają wielką karierę, inni nie, to zawsze loteria.