Brigitte Bardot

Brigitte Anne Marie Bardot

8,1
1 859 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Brigitte Bardot

Przepiękna Brigitte

użytkownik usunięty

Nie ma i nie było piękniejszej kobiety na Ziemi. Oprócz urody, zagrała we wspaniałych filmach, gdzie pokazał swój talent aktorski.Podajcie mi chociaż jedną współczesną aktorka z takimi walorami.

użytkownik usunięty

Audrey wybitny talent aktorski , przepiękna sylewetka ,idealna twarz .delkatność i elegancja .To dopiero idał

No nie popisałeś się, powiem ci.

W sumie nic więcej nie można było napisać, a i tak wymyśliłeś za dużo -

"przepiękna sylwetka" ????????????????????????????????????????????????????

MIEDNICA, ZERO CYCA, KOŚCISTE RAMIONA, WIELKIE STOPY I DŁONIE

"idealna twarz" ??????????????????????????????????????????????????????????

WIELKI NOS, KRZYWE ZĘBY...

W sumie niezbyt.

Czarująca, bo czarująca, ale niestety...

Aseksualna anorektyczka o sylwetce małego chłopca.

Jak wiadomo Bardotka miała najbardziej zmysłowy i lekki chód w historii i niestety ale kacze dreptanie Audrey się do B.B. nie umywa :)

bardotek69

jak dla mnie obydwie aktorki były przepiękne (Brigitte dalej ;))
Audrey zdecydowanie była lepszą aktorką, ale i tak Brigitte wymiata ;)

Lady_Whiskas

Nareszcie ktoś, kto się zna.

I do tego kobieta!

Musisz być pewną siebie i nie mieć kompleksów, bo zazwyczaj kobiety boją się seksownej piękności Brigitte i opowiadają się za "czarującym kaczątkiem" Audrey, bo taka zmysłowa B.B. mogłaby zawrócić w głowach ich mężczyznom, a z Audrey nie byłoby tego problemu... :-P

bardotek69

haha wiesz uważam, że Audrey była na prawdę piękna, ale Brigitte...ona ma w sobie to COŚ, od wystawy fotografii gwiazd w moim parku (w tym Brigitte) przyciągnęła mnie do siebie jak magnez, przedtem nawet jej nie znałam, ale jak zobaczyłam jej zdjęcie, to z zachwytu nie mogłam odejśc :D

Lady_Whiskas

Extra! Gdzie mieszkasz, skąd jesteś, jak trafić do tego parku? Czy to jeszcze aktualne? Pokażesz mi może które to zdjęcie? I co to za parki organizują wystawy TAKICH FAJNYCH zdjęć???

bardotek69

Mieszkam w gdańsku, a ta wystawa była rok temu w wakacje. Przez dobry miesiąc te zdjęcia były wystawione. Były wystawione dwa z jej młodości (tylko ona miała dwa Audrey i Marilyn po jednym). Chyba na jakimś dachu...nie mogę znaleśc, ale jak znajdę to dam :)

Lady_Whiskas

Ale masz extra, to pewnie całe spędzasz na plaży? Zazdroszczę ci!
Musisz być bardzo młoda, jeśli dopiero rok wcześniej poznałaś Brigitte!
Ale i tak extra.

PS: zmieniłaś sobie zdjęcie przy nicku - fajne! Tez tak chcę! Jak to się robi?

bardotek69

w sumie to całe nie ;) no, ale jestem nawet młoda jeszcze, tak naprawdę to od mamy wiem kim jest B.B., jak ja przytargałam do parku to mi o niej opowiedziała xD

Lady_Whiskas

Fajnie, extra, czad!

A pewnie jeszcze więcej byś się dowiedziała na temat B.B. od Babci :D Czy nie?

bardotek69

niestety już nie, jest tylko mama, ale zaskoczyła mnie, sporo wie o B.B. :)
P.S. masz moja wiadomość na temat zdjęcia?

Lady_Whiskas

Aha, przykro mi...

A Mama może była/jest fanką? Czy nie?

Dostałem wiadomość i właśnie odpisałem!

Dzięki!

bardotek69

a nawet się nie pytałam, ale oglądając jej zdjęcia z młodości domyślam się, że wzorowała się trochę na Brigitte ;)

Lady_Whiskas

Taaa?

Opalenizna, kopuła, kreski, sztuczne rzęsy, i wydęte usta?

EXTRAAAA...

bardotek69

nie, nie aż tak dokładnie, bardziej włosy i ubiór :D

użytkownik usunięty
Lady_Whiskas

Co ty widzisz w urodzie lalki i to bardzo wulgarnej ???? .Zerowy talent aktorski i wygłap panienki z burdelu to cała Bardotka .

użytkownik usunięty

Audrey świetny charakter ,talent aktorski piękna proporcjonalna sylwetka ,klasyczna twarz .W urodzie Bardotki nie ma kszty oryginalności ( po ziemi chodziły setki podobnych blondynek ) dlatego Audrey jest najpiękniejsza .

dobrze, ja praktycznie nie komentuję Audrey i prawdę mówiąc to co o niej napisałeś to akurat zgadzam się z tobą, ale tak naprawdę to co ty o Brigitte myślisz to mnie akurat najmniej obchodzi, dla Ciebie może być panienką z burdelu, ale dla mnie nie jest, nie będę się rozpisywać, że Brigitte jest boginią itp bo za nią akurat jej nie uważam, ani nikogo innego, ale uwielbiam ją za to co robi dla zwierząt. Wiesz nie pisz o B.B. tyle pierdół bo twoich przekonań do niej zapewne nic nie zmieni, a Ty tym bardziej nie zmienisz naszych.
Także podsumowując, myśl sobie o niej co chcesz, to już twój problem, ja mam to gdzieś, dla mnie jest tylko ważna moja sympatia do niej.

Szczekaj piesku, szczekaj...

Ale nie zapomnij wziąć tabletek!

użytkownik usunięty
bardotek69

Widać nie masz innych argumentów nasz Arystydesie forumowy .

użytkownik usunięty

A co do urody to nie tylko Audrey była piękniejsza od tego badziewia .Właściwie każda kobieta o jakim takim wyglądzie jest ładniejsza (O takich aktorkach jak Vivien Leigh .Hedy Lamarr czy Janet Leigh albo Virginia Mayo nawet nie wspominam po porównanie ich przecudnej urodzy z tą tupeciarską blondyneczką byłoby dla nich wielką obrazą )

Już mówiłem: zakuty, pusty i ślepy nie ma prawa wypowiadania się na tym forum :-D

użytkownik usunięty
bardotek69

Przyznasz chyba że Vivien Leigh była sto razy ładniejsza od tej tupeciarskiej blondyneczki Bardotki ??? .A co praw jakie ja mam na forum to wybacz ale ty nie jesteś wyrocznią .Jak to będzie twoje prywatne forum to wtedy będziesz mógł mi zakazać wstępu .Na razie jednak tak nie jest .

Vivien Leigh była piękna a i owszem, ale Brigitte Bardot była po stokroć piękniejsza, dlatego do dziś jest uważana za ideał kobiecego piękna.

użytkownik usunięty
bardotek69

Akurat się nie zgodzę ,Vivien Leigh była sto razy piękniejsza ,Bardotka nie jest uznawana za symbol kobiecego piękna tylko jest uważana ( przez niektórych oczywiście ) za symbol pożądania .W tej kategorii może i ma szanse (W dziedzinie urody niestety nie )

To sobie znajdź w google najpiękniejsze kobiety świata, i zobaczysz, że Bardotka jest w każdym z takich rankingów. Niestety, ale piękniejszej od Niej nie było.

użytkownik usunięty
bardotek69

Maleńka poprawka w żadnym z rankinków Bardotka nie jest uznawana ZA NA NAJPIĘKNIEJSZĄ . Audrey raczej uważana za o wiele ładniejszą .

użytkownik usunięty

Maleńka poprawka w żadnym z tych rankingów Bardotka nie jest uznawana ZA NAJPIĘKNIEJSZĄ .Audrey jest racze juażana za o wiele ładniejszą .

Niezbyt. Audrey uważana jest za czarującą, dobrą, milutką osóbkę, którą trzeba kochać, bo jest taka słodka.

Brigitte Bardot jest prawdziwą pięknością.

użytkownik usunięty
bardotek69

Nie bardzo co najmniej w jednym znanym mi rankingu uznawana jest za najpiękniejszą kobietę na ziemi .Natomiast nic mi nie wiadomo żeby w jakimś podobnym zestawieniu Bardotka miała PIERWSZE MIEJSCE(To że jest w obecna w takich sondach to fakt ale wiele innych aktorek też jest w nich stale obecnych ).Ona dla niektórych może być symbolem pożadania ale na pewno urodą ustępuję wielu innym aktorkom .

Niezbyt. Bardotka była, jest i będzie fizycznym Ideałem. I kropka :-D

użytkownik usunięty
bardotek69

Sam wymyśliłeś licytację na rankingi w żadnym nie jest na pierwszym miejscu.

W moim jest! I wystarczy! Daj już spokój, męczysz, chłopie, męczysz...

użytkownik usunięty
bardotek69

Jakoś większość innych ludzi się z tobą nie zgadza .

Jakich ludzi? Chodzi ci o te dwie dziewczyny z filmwebu?

To dobre!

Naprawdę!

użytkownik usunięty
bardotek69

Chodzi mi opinie ludzi którzy profesjonalnie zajmują się modą ,a ich zdaniem Audrey była najpiękniejsza (Przynajmniej uważa tak bardzo wielu z nich )

Mylisz się. Wciąż i stale:

http://www.lansik.pl/5059/catherine-zeta-jones-najpiekniejsza-kobieta-swiata/

użytkownik usunięty
bardotek69

Wcale się nie mylę ''Brytyjski magazyn New Women wybrał najpiękniejszą kobietę wszechczsów zwycięzyła gwiazda filmów czarno białych Audrey Hepburn 2006 -O4-09 ''

użytkownik usunięty
bardotek69

Wcale się nie mylę ''Brytyjski magazyn New Women wybrał najpiękniejszą kobietę wszechczsów zwycięzyła gwiazda filmów czarno białych Audrey Hepburn 2006 -O4-09 ''

No przecież to magazyn jest dla gospodyń domowych! BRAWO! Już wiadomo jakich fanów ma Audrey!

Chyba się nie spodziewałeś że wybiorą kogo innego, po lekcjach, które ci dałem na temat B.B. i Jej seksualności?

"Szczytem wyuzdania było pokazanie nagiej aktorki, która pływa w basenie. O tym, by towarzyszył jej nagi mężczyzna, bano się nawet pomyśleć. Jednym z pierwszych skandali erotycznych w kinie był właśnie taki film. Nosił on tytuł Ekstaza, a wyreżyserował go czeski twórca Gustaw Machaty. Film powstał w 1933 roku, a główną rolę powierzono aktorce z Wiednia Hedy Lamarr. Pani owa pokazała się tam całkiem nago, czym przypieczętowała swój los."

Ta jest dla ciebie pięknością z godnością? Owa pani pokazała WSZYSTKO już w latach '30! Bardotka przynajmniej w żadnym filmie nie pokazała krocza.

Hipokryta.

użytkownik usunięty
bardotek69

Mogłbym ci odpowiedzieć ale nssza rozmowa zeszła do poziomu bruku dlatego ktoś to musi przerwać .Nie ma sensu dłużej tak dyskutować .

Bardot co ty do cholery wierz o ideale piękna ? Nie Ty bynajmniej stworzyłaś kanon,według którego ocenia się kobiecą urodę...

I co Ty probujesz robic ? Kłócić się z facetem o to czy była piękna czy nie ? Powinnaś się leczyć koleżanko , bez urazy.

Zauwazyłam ciekawą rzecz...Domeną kobiet (zwłaszcza tych nieładnych) jest rozpisywanie się o wyglądzie osobniczek plci pięknej ,wręcz rozkładanie ich na czynniki pierwsze według jakichś dziwnych kryteriów...Piękna nie ocenia się według szablonu : duże oczy , mały nosek,pełne usta. W grę wchodzi jeszcze coś niewidoczne dla oka ,co ma ostateczny wpływ na uznanie kobiety za piękną. BB tu jakby wypada z gry...jest tylko i wyłącznie ładna i seksowna. Zero wdzięku,elegancji i klasy.

Co do wspomnianej już Vivien Leigh...konkurencje stanowi dla niej jedynie Catherine Deneuve (zjawiskowa uroda). Z wspołczesnych aktorek tylko Cate Blanchet...no może jeszcze Kate Winslet.

sconosciuta

Ale o co chodzi?

Jestem facetem i raczej wiem co i kto mnie podnieca a nie! I dla Brigitte Bardot jest Ideałem!

A wdzięku i czaru zazdrościły Bardotce miliony dziewczyn i kobiet na całym Świecie!

To fakt i kropka!

sconosciuta

Tak poza tym mogę zrozumieć, że mogą się podobać Vivien Leigh (bo była piękna) czy nawet Catherine Deneuve (mimo, że była bez wyrazu), ale nie (powtarzam NIE!) do cholery Cate Blanchet! Nie ta brzydula!

sconosciuta

A leczyć powinieneś się ty, KOLEGO :) Bez urazy, OCZYWIŚCIE ;-D

bardotek69

zgadzam się kompletnie. Brigitte Bardot podoba mi się, emanuje od niej seksem. Audrey jest słodka, ale Bardot ma coś co mnie podnieca. Jest niepowtarzalna. Haha a argument: już widziałem 10000 takich blondynek jak ona do mnie nie przemawia. Haha pokaż mi kogos jak ona dziś, to ci pogratuluję. No , może Doda, ale cos jeszcze? Bo Menelik mowil o 1000000000000 a nie 1

Joker_WhySoSerious

Doda?!?!? Gdzie tam temu paszczurowi do Bardotki!

użytkownik usunięty
sconosciuta

Powinno się dodać młodą Taylorkę do tej listy, nie lubię jej, ale w młodości była piękna. Podobna do Vivien. Z tą różnicą, że Vivien miała szlachetniejszą twarz. Nie rozumiem fenomenu Denevue, to że była oryginalna, nie znaczy że zjawiskowa. Ale to moje osobiste odczucie.