Britney Spears

Britney Jean Spears

7,4
202 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Britney Spears

Mija kolejny rok,a nasza Britney nadal trzyma poziom.
Już wkrótce Jej nowe hity.
2011 rok będzie należał do Niej !

Etam

jeeeee czekamy na płyte:0

Etam

szkoda że nie tworzy tego wspaniałego oldscoolowego popu który popełniła w 2000 roku brakuje mi jej dawnego brzmienia ...ale nadal trzymam za nią kciuki...może stworzy znów coś w stylu lonely albo everytime lub lucky.

marcin27_filmweb

Ja cieszę się, że już nie ma tych maksymalnie przesłodzonych utworów, one mogły być kiedyś , a poza tym świat pędzi do przodu,zmienia się światopogląd, nawet w Britney jest teraz jakaś dojrzałość (Unusual You/Blur/)itp. Jej muzyka wpisuje się teraz w undergrund'owe kanony popu.

Etam

Może masz trochę racji że jest dojrzalsza ale to jej nowe oblicze muzyki zmierza w kierunku lady gagi więc się mija z jej prawdziwym wnętrzem artystycznym,nie jest to już ta sama autentyczna Britney....myślę że przez tą niszczycielską nagonkę przez tabloidy i żarłocznych paparazzi straciła gdzieś po drodze ducha tworzenia i pasje do tego czym się zajmowała i robi to tylko bo wszyscy wokół jej wmawiają że musi to robić.

Etam

po za tym martwi mnie ten image smutnej brithney,ona zawsze była i powinna być ikoną szczęścia i radości a tutaj śpiewa depresyjne piosenki jak kasia kowalska niegdyś

marcin27_filmweb

Jeśli chodzi o wszelkie porównania, to raczej nie są trafne, poza tym wszystkie te nowe piosenkarki i piosenkarze, jakoś do mnie nie przemawiają. Jeśli już porównywać do kogoś Britney - to do Marilyn, obie wrzucono w szpony bezwzględnego show-biznesu, obu nakazano być nieskazitelnym ideałem, mimo iż we wnętrzu skrywały ciągłą obawę i niepewność. Marilyn podobnie jak Britney na fotografiach z późniejszych lat nie uśmiecha się już tak promiennie, ich spojrzenie przepełnione jest przenikliwym smutkiem i powagą. Życzę aby Brit układało się w życiu prywatnym, ma dwóch wspaniałych synów, Marilyn nie miała tego szczęścia.