Britney Spears

Britney Jean Spears

7,4
202 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Britney Spears

Britney Spears tak samo jak i inne piosenkarki są przykładem że muzycy nie powinni się brać za aktorstwo, ponieważ będą zawsze krytykowani, a co do muzyki to sądzę że dobra z niej piosenkarka.

Clarien

Aha, czyli uważasz, ze Cher jest złą aktorką???
No cóż, zdobyła jednego Oscara (może i nie zasłużonego, ale jednak) a z kolei zasłużyła jeszcze na conajmniej dwie nominacje, których nie otrzymała.

Albertino

I oczywiście żeby nikt tego rpzypadkiem źle nie zrozumiał - Britney mówię zdecydowanie NIE!
Chodziło mi tylko o to, że są wyjątki od tej reguły.

Clarien

A Bjork? Widziałaś "Tańcząc w ciemnościach"? Zagrała tam tak, że otrzymała Złotą Palmę na festiwalu w Cannes. Inny przykład to Mandy Moore. Co prawda nie jest jakąś genialną aktorką, ale gra dobrze jak na piosenkarkę. No i jeszcze Cher o której wspomniał Albertino. A Britney? Jestem na NIE.

daw1d

Cóż takie jest moje zdanie, a Cher nie widziałam w żadnym filmie co do Bjork to zagrała świetnie w filmie Tańcząc w ciemnościach, a ja miałam na myśli takie piosenkarki jak Madonna czy Jennifer Lopez bo one według mnie nie mają żadnych umiejętności aktorskich. Jeśli kogoś uraziłam to sorka ;-) .!!

Clarien

oooooo nie! nie zgadzam sie, ze inne piosenkarki sa zlymy aktorkami! niektore sa tylko zle! a britney jest tragiczna w aktorstwie!

Clarien

no sorry ale zgadzam sie z pozostalymi:D:D Np. cher widzialam w kilku filmach i moim zdaniem bardzo dobrze gra co prawda bjork nie widzialam ale chce to nadrobic:P

sara1500

co do muzykow w filmach to Sting w Diunie bardzo pasowal. jak rowniez ozzy osbourne w jednym z odcinkow south park :)

kabat

aha. na pochybel britni spirs. do piekla.

Clarien

Postacie takie jak Britney Spears nie maja z prawdziwa sztuka nic wspolnego. Nie jest to artystka, nie jest to prawdziwa piosenkarka czy aktorka tylko pewnego rodzaju produkt kierowany na rynek masowy odbiorcow popkulturowej papki. Nad wizerunkiem Britney i nad jej muzyka pracuje sztab ludzi, ktorzy wspolnie tworza ten dobrze sprzedajacy sie produkt. Tu nie ma miejsca na sztuke. Jest tylko i wylacznie biznes.

użytkownik usunięty
____16

ona jest fajna laska.Mieszkam w Australi