Britney Spears

Britney Jean Spears

7,9
199 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Britney Spears

24 lipca-Warszawa(TWKS).To Nie Żadna Plotka,Informacje Podano Na Jej Oficjalnej Stronie.
http://www.britney.com/us/home
Wybieracie Się? Bo Ja Na 100%...

użytkownik usunięty
DullFlame

haha! dobry dżołk. juz biegne. ciekawe ile sobie zaspiewa za bilety na koncert, na ktorym bedzie spiewać z pleja?

To Nie Jest Żaden ''Dżołk''... Nie Rozumiem Cię,Masz Podaną Tą Informację Na Jej Oficjalnej Stronie,Poza tym Wszystkie Portale Plotkarskie I Nie Tylko Już O Tym Piszą...Rozumiem Za To Ten Fakt jak Trudno Uwierzyć Że Taka Gwiazda Przyjeżdża Do Polski,Więc Poniekąd Rozumiem I Akceptuję Twoją Bezsensowną Wypowiedź.
P.S Ponawiam Pytanie Do Fanów Britney Czy Jadą Na Koncert...

użytkownik usunięty
DullFlame

Ale ten 'dżołk' nie tyczyło się tego, że ona bedzie koncertowała w Polsce(o ile mozna nazwac to koncertem). I musze Cię zasmucić, nie jest mu trudno uwierzyc, ze ona bedzie wystepowała w Polsce. Nasz kraj od dawna jest na mapie 'muzycznego świata', a fani Britney zachowują sie jakby dopiero teraz to się stało. Rolling Stones(i to nie raz), Prodigy, Jay-Z, Sean Paul, Shaggy, Erykah Badu, Sex Pistols, Goldfrapp, Massive Attack, The Chemical Brothers, Kanye West, Pharell no i jeszcze Rihanna, Nelly Furtado, ale nie jestem pewna co do Kelly Rowland. Bo miała byc na festiwalu organizowanym przez Orange.
Ciekawe ile zaśpiewa za ten 'koncert'? Ceny powinny byc nizsze niz na Madonne czy Stone'sów. Aczkolwiek w tym nasz kraj jest zacofany. Wyzyskuja kase gdzie tylko się da.. :/

Ja może się wybieram z paczką, zależy od cen biletów i od dojazdu:) Ale zrobię wszystko,żeby tam być,by potem nie żałować. Trzeba było czekać aż 10lat :)

DullFlame

Tak Gwoli Ścisłości,Ten Temat Nie Ma Na Celu Tego ,Abyś Mogła Wyrażać Swoje Emocje Związane Z Przyjazdem Britney Do Polski,Tylko Poinformowaniu Fanów Brit O Jej Przyjeździe I Zapytaniu Ich Czy Jadą.Ja Nie Widzę By Było Przeze Mnie Napisane ''Podzielcie Się Ze Mną Swoimi Refleksjami'' Tylko Czy Wybieracie Się Na Koncert i Tyle,Prawda?.Jeśli Chcesz Się Dzielić Swoimi Odczuciami,Załóż Sobie Oddzielny Wątek,A Nie Zaśmiecaj Mi Tutaj Tematu Swoimi Wypowiedziami...
Pzdr

użytkownik usunięty
DullFlame

ale ja się wypowiedziałam na ten temat, wiec nie wiem o co to całe 'halo'.

Jeśli nazbieram kase na bilety. XDD to pojade pewnie. ^^
macie jakies informacje o tym?

dzej_kej

Tak, ceny biletów:
Miejsca stojące: 120 PLN
Miejsca siedzące: 250 PLN
Miejsca stojące V.I.P: 400 PLN

Więcej informacji na:
http://www.britneyweb.pl/

Pozdrawiam :DDD

PussyCandy

Koncert został odwołany.