Britney Spears

Britney Jean Spears

7,4
202 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Britney Spears

Ostatnio gdy Brit zaszła w ciążę zmieniła się nie do poznanaia. Już nawet nie chodzi o to że przytyło jej się bo to normalne w takim stanie, ale w ogóle przestała o siebie dbać, a chyba powinna się choć troszkę postarać, chociażby ze względu na to że jest sławna.
Ale w ogóle to nie tylko ciąża i zaniedbanie wpłynęły na jej urodę. Nie wiem czy wam się też tak wydaje, ale Spears w ogóle kieyś była ładniejsza z twarzy np. Miała delikatniejsze i subtelniejsze rysy... Nawet jeszcze w czasach gdy nie miała silikonów wyglądała o niebo (albo i kilka nieb) lepiej niż teraz. Mam jeszcze kilka plakatów Brit, które mi pozostały z czasów gdy byłam nią zauroczona i naprawdę wyglądała ona na nich ślicznie i co ważniejsze INNACZEJ! A przecież Speras choć już nie nastolatka, to jest jeszcze MŁODĄ kobietą. Dlatego zastanawia mnie to...

kryptonim_zajec

1. zrobiła sobie potajemnie operację
2. zadużo kosmetyków
3. te zdjęcia bły retuszowne, a teraz już jej się retuszować nie chce...nie weim nparawdę ;)
4. to nowy image: virgin power-kobieta wamp-matka po...amerykanka ;) ze skrajności w skarjność...
Hmm...a o co Ci chodziło ztymi silikonami? Ona miała je wstawiane?

veritaserum

Veritaseru m- tylko nie mów że nie wiedziałeś o nich;P

kryptonim_zajec

Nie, nie wiedziłaŁAM (ekhm ;D) A co miałą wstawione ?? ;D

veritaserum

Zgadzam sie z tobą... Brit całkowicie przestała o siebie dbać. Kiedyś taka ładna dziewczyna z niej była, a od kiedy spotyka sie z Kevinem strasznie sie zaniedbała, w ogóle nie dba o włosy, ubrania, cere... co sie z nią stało?
Ja o silikonach też nic nie wiedziałam... :P