Britney Spears

Britney Jean Spears

7,4
202 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Britney Spears

Britney zajeła 1 miejsce na nagrodach Bravo była lepsza o Sary Connor o 1 %. Ale Sarah nigdy nie zdobyła nagrody bravo a Britney pięcio krotnie a jej najlesze chiciory w 2005 roku to Do Smitinh i Somdey !! A o Sashe nic nie było słychać!!

Arti_Volo

głupie nastolatki :/ Wiem czemu dziewczyny w tym wieku są takie głupie.

Redgard

Wow.Ale szał Britney zdobyła nagrode.Koniec świata.Brawo!!ŻENADA...

Arti_Volo

Oooooooooo boże i co ztego buhahhhaahhahhahahhahahha Sarah umie spiewc ... a ona piszczy ..... i męczy gitarę (dupe) a teraz proszę krytykuj Tokio Hotel ale wiedz jedno mam to w d.u.p.i.e. i dalej

J.E..S.S.I.C.A

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Arti_Volo

A MOJA DROGA SARAH MA TALENT A TAKA DENNA NAGRODA JAK BRAVO NAWET TOKIO HOTEL ZDOBYLI A HICIORY PISZE SIE PRZEZ SAMO H A NIE CH.................

Arti_Volo

no i powiedz mi kogo obchodzi ta jej nagroda?
a tokio hotel nie sie schowa.....dzieci kukurydzy

Arti_Volo

heh ciesze sie bardzo jestem jej fajka :) :D ale harry'ego bardziej :D
tokio hotel jest zjebane ;/

użytkownik usunięty
Harry_Potter_7

"tokio hotel - dzieci kukurydzy" nie no zagięłąś mnie tą wypowiedzią. Myślałąm, że ze smeichu nie wyrobie. Dobre, dobre :D
Ta w ogóle to uważam, ze każdy ma parwo słuchac tego co chce :) jedni lubią Brit, jedni Billa i jego bande, jedni i to i to. I co z tego? Gdybyśmy wszyscy kochali, bo ja wiem, Madonne ( :D ) to świat byłby nudny.
I daremne są wypowiedzi, kt óre oceniają człowieka na podstawie tego czego słucha, a czego nie. antyfani - "lubisz Spears jesteś głupi" fani - "nie lubisz Brit jesteś głupi"
toż to jest pathetic :/
FGS

Arti_Volo

zgadzam sie każdy lubi co innego, ale jak widze fanów takich smerfów jak blog 27 albo tokio fotel to zastanawiam sie za jakie grzechy tak musi być....jakieś 13-latki podniecaja sie takimi ciotami, a te teksty typu "bill zostanie moim mężem" mnie poprostu rozwalają
przecież to czysta komercja, zero głebi