Niestety ale po jej załamaniu już nigdy nie będzie takiej Britney jak kiedyś. Mino iż faktycznie gra ''koncerty'' (żałosny playback) ale tylko dlatego bo ma zobowiązania wobec wytwórni i sama przy tym sporo zarobi. patrząc na to jak chodzi po scenie, daje z siebie to minimum to aż smutno ze w ciągu zaledwie kilku lat tak bardzo sie zmieniła.. zarówno z wyglądu (bardzo na minus)jak i zachowania..
Wiesz co? Jest takie powiedzenie 'nigdy nie mow nigdy'. Wiele osób już szykowało dla niej nagrobeki, a tu zonk. Jaśli chodzi o koncerty to się zgodze. Bo niby tyle ćwiczyła itd, a tego wogóle nie widac. Co do playbacku. Od zawsze to robiła i raczej się nie zmieni.. a może.. NMV.
Jesli chodzi o wygląd. A nie pomyślałeś/as o tym, ze od 2004 roku teoretycznie nie dbala o swoją figure? Jedna ciąża, druga, później załamanie. Wg mnie wygląda zdrowo i widac po niej to, ze sie wziela za siebie. Mam nadzieję, ze przez tą nagonke mediów nie bedzie się starała dorównac tym wszystkim gwiazdką ubranym w rozmiar 0. Co mnie tylko deneróuje to to, ze na zdjeciach tak ją wyszczuplają. Zdjęcia w kostiume kapielowym i ani grama tłuszczu, a wiemy jaka jest prawda. Ok. potoshop to normalka w dzisiajszych czasach, ale to juz jest poprostu jedna wielka ściema.