Britney Spears

Britney Jean Spears

7,4
202 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Britney Spears

Niestety ale po jej załamaniu już nigdy nie będzie takiej Britney jak kiedyś. Mino iż faktycznie gra ''koncerty'' (żałosny playback) ale tylko dlatego bo ma zobowiązania wobec wytwórni i sama przy tym sporo zarobi. patrząc na to jak chodzi po scenie, daje z siebie to minimum to aż smutno ze w ciągu zaledwie kilku lat tak bardzo sie zmieniła.. zarówno z wyglądu (bardzo na minus)jak i zachowania..

użytkownik usunięty
kuba_filmaniak

Wiesz co? Jest takie powiedzenie 'nigdy nie mow nigdy'. Wiele osób już szykowało dla niej nagrobeki, a tu zonk. Jaśli chodzi o koncerty to się zgodze. Bo niby tyle ćwiczyła itd, a tego wogóle nie widac. Co do playbacku. Od zawsze to robiła i raczej się nie zmieni.. a może.. NMV.
Jesli chodzi o wygląd. A nie pomyślałeś/as o tym, ze od 2004 roku teoretycznie nie dbala o swoją figure? Jedna ciąża, druga, później załamanie. Wg mnie wygląda zdrowo i widac po niej to, ze sie wziela za siebie. Mam nadzieję, ze przez tą nagonke mediów nie bedzie się starała dorównac tym wszystkim gwiazdką ubranym w rozmiar 0. Co mnie tylko deneróuje to to, ze na zdjeciach tak ją wyszczuplają. Zdjęcia w kostiume kapielowym i ani grama tłuszczu, a wiemy jaka jest prawda. Ok. potoshop to normalka w dzisiajszych czasach, ale to juz jest poprostu jedna wielka ściema.