Proponuję fajną zabawę "Co wiesz o BRITNEY SPEARS?" (Podobny temat jest na Harrym Potterze). Zabawa polega na tym że ja zadaje pierwsza pytanie a ktoś na nie odpowiada a potem sam zdaje pytanie. OK ja zaczynam:)
Jakie piosenki dotarły na 1 miejsce na liście przebojów najpopularniejszych piosenek w Polsce?
Zabawa się rozkręca:)
Jak pamiętam Womnizer, Baby One Mote Time, Uupsa I did again, Born to Make You Happy, (You Drive Me) Crazy
Z jaką gwiazdą przyjaźniła się w klubie Mickey Mouse?
to nie jest miejsce na zabawy !ja pierdo*e tylko zaśmiecacie stronę takimi pierdołami o dupie marynie! HWWD
Baby On More Time i Womanizer
Czy Britney Spears zagra w Polsce?(Jeśli tak to podaj dokładną datę koncertu, miejsce i godzinę startu?)
No ba :D
24.07.09 Tor Wyścigów Konnych, Warszawa. Start 20:00 :)
Ile razy Brit wyszła za mąż? Podaj imiona.
I know I may be young but I've got feelings too
And I need to do what I feel like doing
So let me go and just listen
Jak mają na imię dzieci Britney?
Sean Preston i Jayden James są tacy piękni :)
Jaki status płyty w Polsce osiągneła płyta Britney "Baby On More Time" ?
mam takie pytanie związane z Britney Spears. Kiedyś w telewizji widziałam film, który był mniej więcej na podstawie życia Brit (dziewczyna dostaje się do szkoły muzycznej, gdzie uczy się śpiewać), ale nie kojarzę tytułu, może Wy znacie tytuł tego filmu? z góry dzięki ;)
Tak!!! To jest ten film!!! ;D dziękuję dziękuję dziękuję Ci bardzo :) Miałam ciągle przed oczami ten film, tą aktorkę, ale tytułu za cholerę nie mogłam sobie przypomniec ;/ ^^ pzdr
Tak na logikę to może przez to że Brit była w bieliźnie ale pewna nie jestem.
Ile trwał związek Britney z Kevinem?
Nie dlatego. Obicie na fotelu było jakieś znanej marki i ta firma pozwała ją za to do sądu.
Ich małżeństwo trwało prawie 3 lata.
Czy Brit wystąpiła w filmie "In the Pink"?
Nie jedne, było : Curious, Fantasy (i ich dalsze odsłony w tym Circus
Fantasy), Believe.
Reklamuje Candies.
Ile lat miała Britney startując w Mickey Mouse Club?
miała 12 lat
Britney kręci klip do pewnej piosenki gdy zwichneła kostke klip nie powstał w całości Jaka to była piosenka i z której płyty pochodzi?