Jak dla mnie jest ona przepiękna. Ma w sobie coś niesamowitego co pozwala jej cały czas być nr.1
Nie Madonna, nie Aguliera czy Gaga.
To Britney zaraz po Michaelu ma dla świata największą wartość w show biznesie.
Macie racje. Ale z drugiej strony to nawet fajnie, że na ulicę wychodzi taka trochę niechlujna. To ma swoj urok. Napewno wolę jak jest taka wyluzowana niż jakby miała nakładać wieczorowy pełny makijaż jak wiele innych gwiazdeczek.
To, że potrafi byc taka naturalna napewno jest na plus. Mi się to bardzo podoba.
Dla mnie jest ona ładna jak ja wyphotoshopują.. ogolnie mogłaby o siebie bardziej dbać.
I To Madonna i Prince mają, zaraz po Michaelu, najwiekszą wartość w show biznesie.
Wystarczy sobie porównać sprzedaz biletów na koncert Mad i Brit w Polsce. 80:20 tysiecy.. Britni troche blado wypada.
Tak, tylko, że Madonna miała ogromne nagłośnienie radiowe i telewizyjne. Każdy niemal wiedział, że odbędzie się jej trasa koncertowa, z kolei o Britney nie było nic słychać. Z stąd tak niska sprzedaż biletów Spears.
a może to dlatego, że to Madonna?
Bez przesady, ale nie było ogromnego nagłośnienia.. w talewizji ani razu nie widziałam raklamy jej koncertu, w radiu tez nie słyszałam. Przypominam sobie wielki bilbord w centrum i reklame na stronie Allegro. A Britni z tego co wiem, miała reklame w tv, w radiu chyba też i plakaty tez miała.
To chyba źle słyszałaś...
O koncercie Madonny cały czas trąbili na vivie i w radiu, aż trudno uwierzyć, że nic nie słyszałaś. Można być ślepym, ale żeby jeszcze głuchym? Widocznie są takie przypadki.
Wybacz, nie oglądam takiej szmiry jaką jest viva. Nie jestem też typem osoby, która lubi spędzać czas przed tv, ale jak już to robiłam to żadnych reklam nie było. A z radiem to jest u mnie jak z telewizją. Może w złych godzinach słuchałam.
Koncert Madonny był bardzo nagłośniony, wszędzie o tym pisali. Niestety o Britney nie... W mało jakim mieście były plakaty. A miałem bilety nawet xD
Madonna i Michael byli wielcy, ale Britney zaczyna im dorównywać.
Człowieku bluźnisz!! Britni duzo brakuje do Madonny i Micheala.
A moze poprostu ludzie nie chcą oglądac jej wypocin? Przed Polską też były niespodzianki ze sprzedażą biletów. Tylko, ze koncert się odbył. Chyba nawet w Londynie któryś na któryś z koncertów sprzedawali bilety za funta, czy jakoś tak.
Co za brednie piszecie. Przecież sam polski organizator w oficjalnym oświadczeniu napisał, że bilety sprzedawały się dobrze. Koncert został odwołany z innych pobudek. Mianowicie z podowdu braku profesjonalizmu adamiakjazz. Wiecej na ten temat w nowym temacie.
Pamiętajmy, że rozmawiamy tu o urodzie Britney a nie o koncercie.
Zdecydowanie nie zgodzę się, że madonna ma coś wiecej do zaoferowania światu niż Britney. Płyty Britney sprzedają się znacznie lepiej niż madonny - w dzisiejszych czasach TO pokazuje kto jest królem a królową w muzycznym świadku. Sam osobicie bardzo cenię madonnę i lubie ją ale uważam ze Britney ma wiekszy wpływ na to jak dzisiaj brzmi muzyka.
W sumie nie wiadomo komu wierzyć. Czy polskiemu organizatorowi czy team'owi Britney.
Co za kpiny, Madonna - Sticky & Sweat Tour - najbardziej dochodowa kobieca trasa wszechczasów, The Rolling Stones - Najbardziej dochodowa trasa wszechczasów, Lady Gaga i Beyonce - po 3 wygrane na VMA w tym roku.
Britney przy nich wszystkich wypada słabiutko. Najnowsze krążki Bee i Mad sprzedają się lepiej niż najnowszy krążek Brit. Tak, TO pokazuje, któ jest królową, a kto królem w muzycznym świadku.
"Lady Gaga i Beyonce - po 3 wygrane na VMA"
Beyonce moim zdaniem nie zasłużyła. Jej teledysk jest..bardzo kiepski.
Jak nie masz pojecia ile kto sprzedał płyt to co się wcinasz? Rolling Stone zamiescil Britney na 1 miejscu kobiety, która w ostatniej dekadzie sprzedała najwiecej płyt.
Mogę się założyć, że nudzisz się w domu i siedzisz tylko na filmweb i chcesz każdemu udowodnić jaka Britney jest cieniutka... tymczasem Ty taka jesteś bo nie znasz faktów, oglądasz vive i mtv i masz się za znawcę muzycznego :-D
Tak z ciekawośći. Ile masz latek ? :)))
Ostatnia płyta Britney sprzedała się lepiej niż Madonny.. Masz niestety złe wiadomości.
Oczywiście, że Beyonce nie powinna wygrać, jej nisko budżetowy teledysk jest prosty i nudny...
No i racja, w ostatniej dekadzie Britney sprzedała najwięcej płyt jeśli chodzi o artystki... Przebiła Madonnę, Beyonce... Nie mówię o Lady gadze, która dla mnie jest nikim a nazywanie jej księżniczką popu jest po prostu żałosne.
O ile się nie mylę to nagrody pokroju VMA czy EMA wybierają fani. I to ludzie zdecydowali, że ma wygrać ta, a nie inna gwiazdka. Tak z innej bajki. Fani Britney bywają zabawni.. jak wygra VMA to super, a jak nie to jest to 'nic nie znacząca nagroda'.
Z resztą jesli oceniasz artystę na podstawie ilości sprzedanych płyt to masz fajnie. Ja oceniam artystę na podstawie MUZYKI jaką tworzy.
Tak się składa, że nie nudzę się w domu. Wręcz przeciwnie, mam za mało czasu.. szkoda, że doba nie ma 28 godzin. Nie siedzę na filmwebie godzinami i nie, nie oglądam mtv i vivy. Większej szmiry nie widziałam. Od czasu do czasu włączę vh1, bo tam jest sporo klasyki i muzyka jest różnorodna.
Wow! tylko pozazdrościć, a możesz mi powiedzieć na podstawie czego to wywnioskowałeś? Równie dobrze ja mogę wywnioskować, że też masz 10 lat, bo rzucasz zdaniami typu 'bo ty napewno..', albo nie. Nawet 5. Tak się zachowują dzieci z przedszkola.
Nie warto dyskutować z juliee. Każdy już to robił i niestety po każdym poście pokazuje, że jest jeszcze bardziej głupsza niż była w poprzednim. Po co pogrążać ją jeszcze bardziej? :)
Koleżanka ma racje z góry.
Juliee uważa że Ch.Aguilera jest najlepsza i najważniejsza.
Więc dyskutować z nią nie warto.
Christinie jak photoshopem zrobią też wygląda idealnie ale jak nie ma photoshop to cieniutko wygląd chyba że założy tonę makijażu na siebie. Więc dlatego wole Britney za NATURALIZM.
Ludzie, czemu wy gadacie w każdym poście o Aguilerze? Aż się płakać chce. Przeczytaj sobie jeszcze raz wszystko co napisałam, a zobaczysz, że nie ma tu wzmianki o Christinie. To już jest obsesja, wiesz? Wszędzie gadasz o Christinie. Jeśli chcesz, podyskutować, to po prostu odwiedz jej stronę filmwebowską. I nie sądzę, ze Christina jest najlepsza i najważniejsza. To, ze uważam, że muzycznie więcej sobą reprezentuje do Britney, nie oznacza, że jest najlepsza, bo na Britney świat się nie kończy i jest wielu lepszych artystów od niej, a co za tym idzie od Aguilery też.
Tak z innej bajki. Właśnie o tym pisałam w innym temacie. Sami zaczynacie, a później piszecie 'Ty ciągle porównujesz Britney do Christiny'. No, cóż.. każdy z nas jest hipokrytą w mniejszym lub większym stopniu.
I nie dbanie o siebie to nie jest NATURALIZM tylko NIECHLUJSTWO. I co jak co, ale to z Britney w photoshopie, robią kobietę z rozmiarem S.
Fani Britney, gdy brakuje im argumentów obrażają innych. Można zauważyć tę ciągłość, ale nie widzą, że 'z każdym postem są jeszcze bardziej głupisi niż byli w poprzednim'. Więc się pytam. Nie lepiej podyskutować normalnie, zamiast obrażać każdego kto ma inne zdanie?
"Fani Britney, gdy brakuje im argumentów obrażają innych" - haha, co za bzdura. Takei gadanie można o kant dupy potłuc. Zawsze się znajdą fani, nieważne jakiej gwiazdy, którzy, gdy zabraknie im argumentów zaczynają obrażać innych. Nie tylko fani Britney, przestań pieprzyć. Ty jesteś zakochana w Madonnie, która wg mnie jest żałosna, ma kiepskie kawałki, i fatalnie wygląda. Może powiesz że jak na swój wiek wygląda super, ale mnie nie interesuje, delikatnie mówiąc, kto ile ma lat, a jak wygląda. Może mieć nawet 85 lat, a wyglądać na 48, a i tak będzie kiepska. Britney z przebiegu całej kariery naprawdę rewelacyjna, jej piosenki to klasyki muzyki pop, ma wiele rewelacyjnych kawałków, sprzedaje masę płyt. A o to własnie chodzi w muzyce pop, i ona, czy to Ci się podoba czy nie, jest tej muzyki symbolem.
I nie ma tu żadnego znaczenia jej życie osobiste, wg mnie artystę ocenia się za dorobek a nie za sprawy prywatne.
Ale tylko fani Britney naskakują na innych, przy pierwszym negatywnym słowie na jej temat.
I nie jestem zakochana w Madonnie. Rozumiem, dla Ciebie jest żałosna, ale dlaczego? Chętnie poznam Twoje zdanie.
Niestety, ale to Madonna jest zawsze o krok przed Britney.. jak już ktoś to kiedyś powiedział 'Britney zbędzie tylko księżniczka popu'. Bo jest masa artystów, którzy w tym momencie są lepsi od niej. I nie mów, ze to jest klasyczny pop, bo jej obecna muzyka podchodzi raczej pod elektro-pop. Jeśli mówimy o sprzedaży płyt. Dla mnie nie jest to wyznacznikiem, ale u wielu artystów pokazuje, że robią coś na ilość, nie jakość.
Prawie żadna znana aktorka itp nie jest ładna bez makijażu wyglądaja jak pierdolone potwory britney jest jednym z najwieszych że ąz kurwa żygąc się chce..........
wklejam link i spadam bo mnie na wymioty zbiera
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.talenty.pl/zdjecia_filmy/10787.jpg &imgrefurl=http://club-nation.eu/hyde-park/139297-piekne-gwiazdy-bez-makija-u.ht ml&h=295&w=394&sz=69&tbnid=cqEQq-oSA46KlM:&tbnh=93&tbnw=124&prev=/images%3Fq%3Dm adonna%2Bbez%2Bmakija%25C5%25BCu&hl=pl&usg=__PnvYgxkQDQ3lm0A9kc1KSCHOXac=&ei=uyk qS_uWDNWkngfznomECQ&sa=X&oi=image_result&resnum=7&ct=image&ved=0CBMQ9QEwBg
Nie wiem czy jest ideałem piękna, ale jest bardzo ładna, mogę nawet powiedzieć, że śliczna. Ale mi sie bardziej podobają ciemnoskóre, ciemnowłose i ciemnookie kobiety, oczywiście nie tylko i z wyjątkami ;D
Ale Britney ma piękne brązowe oczy^.^