Takie jest moje jak najbardziej obiektywne zdanie:) Niektórzy po prostu zazdroszczą jej sukcesów:)
Człowieku chyba cie głowa boli albo się zakochałeś. Wiesz kto to jest Jodie Foster, Nicole Kidman i chocby Monnica Bellucci? Jak się dowiesz to napisz że ta cała Spears to pacynka a nie aktorka. A i obejrzyj parę dobrych filmów z aktorkami które zostały jakoś wyróżnione za swoją pracę aktorską (nie chodzi mi o "złote maliny") i wdety możesz się przyznać do błędu.
Pozdrpwienia dla wszystkich nielubiących Britney;)
Ani śpiewać nie umie a tym bardziej grać :) Ten jej debiut to totalna klapa, współczuję tym, którzy ją zatrudnili do jakiejkolwiek roli. Ja od filmów ze Spears się trzymam z daleka, bo nie cierpię takiej tendety :)
jasne...
nie wiem tylko dlaczego to własnie ona "gwiazdke" dostała....pomysl o tym.....i moze w filmie nie jest najlepsza...to widocznie w czyms sie wykazała
Ojoj... Ajaj...
5,7 to zdecydowanie zbyt wysoka ocena dla Britney Spears, gdyż jest to zdecydowanie najbardziej pozbawiona talentu osoba, która kaiedykolwiek parała się kinem (cholera, Ed Woods ją przerasta!). Muzyką zresztą też (albo nie, był ktoś gorszy! - Tatu!)
Gównem się wykazała!!!!!
I o tym nie pomyśle!!!!!!!!!! A w ogóle nie będe się kłucił bo jesteś naiwny ale nie kłótliwy a gdyby do kłótni doszło to bym walczył do ostatniej kropli krwi. Każdy ma swoje zdanie, ale twoje jest bezpodstawne i głupie AAAAAAAA Britney Spears to BEZTALENCIE!!!!!
Co do słów: "Niektórzy po prostu zazdroszczą jej sukcesów" to muszę powiedzieć, że w ogóle się z tym nie zgadzam... Według mnie nie ma jej czego zazdrościć, bo ona ani śpiewać, ani grać w filmach nie umie... Co do Crossroads to wyszła z tego totalna klapa... Ale cóż... Każdy ma swoje zdanie... a fanów Britney chyba tu nigdy nie zabraknie...
Pozdrawiam :)
O tak. Popieram Yuriko. Ja np. nie mam czego zazdrościć Britney, bo według mnie jest ona przykładem beztalencia, ale to tylko moje zdanie, więc wy sobie uważajcie co tam chcecie.
chciałbym kiedys osiagnac tyle...ile ona w przeciagu 6 lat swojej kariery:)
ale neimartwcie...sie..i tak was lubie:)
no dobra! aktorka nie ejst najlepsza! nie popisała sie dziewczyna i tyle:) film był wielka klapa....ale co z tego?
nie piszcie, ze nie ma wogole talentu! nie piszcie, ze speiwac nie umie....bo miliony sadza inaczej! ma talent! i do wielki! moze nie do wszystkiego (widac do aktorstwa) ale do tworzenia i robienia muzyki napewno!
pozdro!
Każdy myśli inaczej i każdy ma svoje zdanie... Ja np. panny Spears nigdy nie lubiłam, bo vole muzę typu: Linkin Park czy Green Day... Może i potrafi tworzyć muzykę chociaż mnie jakoś nie fascynuje... Ale ludzie są różni i mają różne gusta muzyczne, vięc ja już się nie czepiam.
Pozdraviam :)
Ona nie potrafi tworzyć muzyki :P To inni ją za nią "tworzą", a potem ona tylko to odśpiewuje... Jej sukces w 99% polega na pokazywaniu cielska, a nie świetnych warunkach głosowych czy talencie... wszyscy wiemy, że gdyby nie te jej tandetne pioseneczki to biedna spirs powiększyłby grono bezrobotnych, bo nic robić nie potrafi :PPP tym bardziej grać :DD