Kto jest zdania, że Britney pomimo iż ma nieco grube NOGI to są one bardzo piękne, zgrabne i sexi?
Trzeba przyznać, że Britney jest naprawdę bardzo ładną osobą!! Pomimo iż kariera aktorska jej nie wyszła to muzyczna na pewno się powiodła!! Chyba nie ma na świecie osoby, która by nie wiedziała kim jest Britney i nie potrafiła zanucić ...baby one more time!! ;)
Jejku! Nareszcie jakaś normalna osoba! Wszyscy mi obrzydzają Britney, a jak pokazałem mojemu bratu jej zdjęcie to powiedział z niesmakiem "Ona ma grube nogi" i powiedział że woli tę swoją obrzydliwą Shakirę. A ja kocham jej nogi (Jak zresztą ją całą) i nie przeszkadza mi że nie są najszczuplejsze.
no moze kiedyś miała zgrabne nogi i byłą wysportowana...ale to chyba już przeszłośc...niestety ciąża i problemy ososbiste robią swoje.....jej muzyki nie lubię, aktorstwa zreszta tez nie....ael trzeba przyznac że nieźle wykorzystała zapotrzebowanie rynku na takie proste, melodyczne i zapadające w pamięc kawałki.....talentu według mnie nie ma (ani mzuycznego a tym bardziej aktorskiego), ale kariere zrobiła....