Kiedyś ona była na prawdę wielka. Miła, piękna nastolatka, na którą nawet jak nie miała fajnych kawałków(nie ten typ muzy lubię), to przyjemnie się patrzyło w teledyskach. Była wielka. Królowa popu, bez żadnej konkurencji(poza Madonną) Od momentu, gdy Justin Timberlake się pojawił w jej życiu i ją zostawił, Brit stała się zupełnie inna. Zaczęły się skandale, chamstwo, chwalenie się, że „nie jest już dziewicą”. Jej występy w obecnych teledyskach robi z niej zazwyczaj „dziwkę”. Ona ma talent, jednak jej obecne zachowanie powoduje, że co raz więcej ludzi i fanów, się odwraca przeciwko niej. Ja jej jednak nie winie za to, bo wg mnie wszystkiemu winien jest Justin Timberlake, który nie jednej kobiecie złamał serce. Nie zmienia to faktu, ze zachowuje się tak a nie inaczej. Szkoda mi jej. Naprawdę mi jest jej żal. Szczerze to bym temu Justinowi po ryju dał. Piosenki Britney na pewno nie są dla wszystkich. Dla nastolatek i nastolatków, a obecnie jej piosenki są dla fanów, którzy już po prostu kupuje jej nowe płyty, żeby mieć w kolekcji niezależnie od tego co nagra. Ja ją bardzo miło wspominam w dawnych teledyskach. Kiedy była, niewinna, słodka i urocza. Teraz to nawet szkoda gadać :(. Możliwe, że z niej już nic nie będzie.
Pewnie zaskoczyłem nie jednego tą opinią.; PPP
Zgadzam się z Tobą. Teraz to tylko psuje sobie życie... Małżenstwo z Kevinem, nieplanowana ciąża...
Może źle się wyraziłam, ale małżenstwo z Kevinem na pewno nie włynelo dobrze na nia... Ciagle pisza o tym jak to ona sama musi się zajmowac synem bo on imprezuje itp...
O nie, ja mam na ten temat trochę inne zdanie ;]
Britney była po prostu kolejną wykreowaną gwiazką pop. Wynaleźli ją w jakims klubie Myszki Miki, talentu jej brak, ale zmienić się ją dało.
Wiesz jak była promowana? Jako dziewica z katolickiej szkoły. Jak wyszło na jaw, z nie jest dziewicą, to jej kariera załamała się. A czy to było przez Justina czy nie - nie wiem.
Tak samo było z wielką zbuntowaną gwiazdką rocka - Avril Lavigne. Ona niczym nie rózni się od Britney.
pozdrawiam.
A kto wygadał się, że nie jest dziewicą?? Oczywiście Justin. Facet umie owinąć sobie kobiete wokół palca i sprawić, że zrobi dla niego wszstko. Oczarował --- wykorzystał --- zniszczył. Cały Justin.
To brzmi jak wyrzut ;]
Ale Ty tak dobrze znasz Justina , ze tak go osądzasz? Hm.
Wyszło tylko ,co tak naprawę "pociągało" ludzi do Britney.
Była, wydawała się taka niewinna. Słodka. Po prostu idealna.
Justin chyba pokazał , jaka jest prawda.
To, że Justin ją "zakapował" dowiedziałem się z programu "E! 101 największych sekretów Hollywood". Natomiast to co napisałem z wykorzystaniem, stwierdziłem z faktu, że zmienia kobiety jak rękawiczki i łamie im serca. Ponoć Cameron Diaz ciągle na dyskotece zostawia na rzecz innych laseczek. Cameron wybiega z płaczem a ten bawi sie dalej.
Pozdrawiam