Britney Spears

Britney Jean Spears

7,9
199 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Britney Spears

Britney jest cudowna i boska kto jej nie lubi to jest cwelem
Dlaczego twierdzicie że nie umie spiewac co?? Oglądałem jej kocert w OniX Hotel i śpiewała 6 piosenek naq zywo i to było piękne a najbardziej podobało mi sie na zywo Evritime to było piękne bardzo ładnie spiewa i tańczy

Arti_Volo

zgadzam sie!! do tego dodam ze bardzo mi jest jej zal :( nie wiedzie jej sie za bardzo z mezem, a jest ladna i wydaje sie normalna osoba wiec moglaby znalezc sobie kogos lepszego!!

Arti_Volo

Ok ja też lubie Brytnej ale co ma do tego CWEL ?? sory ale jeśli ktoś jej nie lubi to ma do tego prawo i nie znaczy że jest CWELEM :| jeżeli chcesz jej bronić wyzywając innych to to nie jest dobry sposób

Arti_Volo

Ja jej nie lubię :p i mysle, ze to raczej ty jestes cwelem

Arti_Volo

hehe co to za temat wogole? omg.... "to bylo piekne", ja jej nie lubie i jezeli jestem cwelem to Ty napewno pedalem, gosciu idz z kumplami na piwo lepiej, bo texty w stylu ze koncert Bitney byl piekny i jaka to ona taneczna i dziarska to mozesz wciskac zygocie z podstawowek.

Intruder

przeciez on jest z podstawówki. Wybaczcie mu, jest "młody i głupi". Wyrośnie z tego.

Arti_Volo

Gościu wrzuć na luz.Sam rzes jest CWEl.Mam prawo jej nie lubic??MAM.Więc nic ci do tego i uważaj na słowa.Britney teraz juz nie jest na topie.Kiedys jak byla ladna i mloda ale teraz nikt jej prawie nie slucha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

Arti_Volo

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! przy was to sie idzie na serio tylko powiesić... wyleczcie sie z tych chorych upodobań!! prosze...

^^

Arti_Volo

"Britney jest cudowna i boska kto jej nie lubi to jest cwelem" - na to wyglada ze jestem cwelem (a moze cwelką sama nie wiem jak to sie odmienia ale mniejsza z tym) moze i ladnie spiewa nie wiem nie slyszalam jej na zywo ale ladna to ona jest tylko z make up'em (a bez jest zwyczajna i tyle:P) jak dla mnie to MAMY PRAWIE CALY FILMWEB CWELI (bo kto ja lubi...ja jej sluchalam w podstawowce)

jest nas wielu (cweli) nas nie pokonacie(wy fani britney), bo nie dacie nam rady...

PS:chyba sie nie obrazicie antyfani britney??za tych cweli co??:P taki maly zarcik z mojej strony