Britney jest cudowna i boska kto jej nie lubi to jest cwelem
Dlaczego twierdzicie że nie umie spiewac co?? Oglądałem jej kocert w OniX Hotel i śpiewała 6 piosenek naq zywo i to było piękne a najbardziej podobało mi sie na zywo Evritime to było piękne bardzo ładnie spiewa i tańczy
zgadzam sie!! do tego dodam ze bardzo mi jest jej zal :( nie wiedzie jej sie za bardzo z mezem, a jest ladna i wydaje sie normalna osoba wiec moglaby znalezc sobie kogos lepszego!!
Ok ja też lubie Brytnej ale co ma do tego CWEL ?? sory ale jeśli ktoś jej nie lubi to ma do tego prawo i nie znaczy że jest CWELEM :| jeżeli chcesz jej bronić wyzywając innych to to nie jest dobry sposób
hehe co to za temat wogole? omg.... "to bylo piekne", ja jej nie lubie i jezeli jestem cwelem to Ty napewno pedalem, gosciu idz z kumplami na piwo lepiej, bo texty w stylu ze koncert Bitney byl piekny i jaka to ona taneczna i dziarska to mozesz wciskac zygocie z podstawowek.
Gościu wrzuć na luz.Sam rzes jest CWEl.Mam prawo jej nie lubic??MAM.Więc nic ci do tego i uważaj na słowa.Britney teraz juz nie jest na topie.Kiedys jak byla ladna i mloda ale teraz nikt jej prawie nie slucha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! przy was to sie idzie na serio tylko powiesić... wyleczcie sie z tych chorych upodobań!! prosze...
^^
"Britney jest cudowna i boska kto jej nie lubi to jest cwelem" - na to wyglada ze jestem cwelem (a moze cwelką sama nie wiem jak to sie odmienia ale mniejsza z tym) moze i ladnie spiewa nie wiem nie slyszalam jej na zywo ale ladna to ona jest tylko z make up'em (a bez jest zwyczajna i tyle:P) jak dla mnie to MAMY PRAWIE CALY FILMWEB CWELI (bo kto ja lubi...ja jej sluchalam w podstawowce)
jest nas wielu (cweli) nas nie pokonacie(wy fani britney), bo nie dacie nam rady...
PS:chyba sie nie obrazicie antyfani britney??za tych cweli co??:P taki maly zarcik z mojej strony