Britney Spears

Britney Jean Spears

7,4
202 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Britney Spears

Podobno to beztalencie wyproszono z samolotu, bo miała brudne i śmierdzące giry...(autentyk). Widziałbym ją wyłącznie na wiejskim weselu a'la "Wesele" jak śpiewa z wiejską kapelą. Matoł i tyle, niech się już nie wychyla. Krótko-nie zasługuje na splendory, bo nie ma talentu, klasy, intelektu, umiejętności...niczego. Po prostu nie umie śpiewać. Dziękuję.
P.S. A są młode i zdolne...choćby taka Nelly Furtado. pozdro....

lisoszakal

nelly furtado nie jest już taka młoda, po 30 chyba... a britney? różnie z nią muzykę którą wykonuje kocham ale to jej zachowanie... ehh :/

j_e_z

Lisoszaka a ty mi przyslij swoje zdiecie klaudia-2006@o2.pl Britney jest utalentowana piekna i młoda a nelly okropna... nie ume spiewac

Lindsay_Lohan_2

ona jest cudowna britney nie obrazaj jej

lisoszakal

Brit umnie spiewac w przeciwniestwie do tej Nelly...i ma talent...

lisoszakal

warto taki temat poruszać na forum poświęconym filmowi?eee tam;)

mysza52

Moze i nie warto, ale skoro już ktoś zaczął...
Jak dla mnie Nelly jest sto razy łądniejsza niż Britney, ma niesamowite ciało i lepszą muzykę, chociaż nie zaliczam sie do jej wielkich fanek. Britney jest straszna. Przede wszystkim wypromowana przez media. Niestety jej wizerunek sprawdzał sie przez kilka pierwszych lat kiedy miała jakieś 16 lat, a potem chyba zabrakło im pomysłu, bo jak widać wszystko sie sypie...
Zgadzam się, że jest masa innych o wiele bardziej utalentowanych dziewczyn niż takie Britney czy Paris, które o wiele bardziej zasługują na to, żeby robić kariere.
A tak przy okazji Britney nie tylko nie umie śpiewać ale też nei umie grać

lisoszakal

dokladnie źąąąą................................................

lisoszakal

Rozumiem że Ty jesteś i mądrzejszy i ładniejszy od Niej ?

Nie jestem jej fanką, nie słucham takiej muzyki, ale widzę kiedy ludzie, zaślepieni zawiścią i zazdrością piszą takie rzeczy.

Jeśli chodzi o Nelly Furtado to ta panna nie ma głosu (słyszał ją ktoś na żywo ? skrzypi że heeeej...), pły na koncie ma mniej niż Spears, a czemu ? Bo ona nie sprzedaje się tak dobrze jak Britney - nie bez powodu ta sztuczna barbie ze śmierdzącymi stopami nazywana jest księżniczką popu. To był taki mały btw..

A odnośnie samego tematu, drogi chłopczyku, POPkultura ma to do siebie, że tu nie liczą się umiejętności czy inteligencja, najważniejsze jest to, czy dasz się zrobić na gwiazdkę czy nie -jeśli nie, przykro, kasy nie zarobisz. Bo takie osoby jak Ty, które widząc teledysk królowej popu/kiczu, czy jakkolwiek by ją nazwać, zastanawiające się nad ilorazem jej inteligencji należą do mniejszości.

Muzyki nie mierzy się ukończoną szkołą, ilorazem inteligencji czy klasą - lider Nirvany, Madonna, Freddie Mercury, mogę jeszcze wymieniać i wymieniać...

SugarCult

Nie mieszaj w to Kurta Cobaina, bo on mimo tego, że nie skończył żadnej szkoły naprawdę miał talent. Tworzył niesamowitą muzykę, która dla wielu ludzi stała sie symbolem ich młodości i poglądów. Do dzisiaj jego muzyki słuchają miliony ludzi. Madonna jest za to najlepszym przykładem na to, że jeśli nie jesteś ładna i nie masz talentu ale wiesz jak sie wypromowac możesz zarobić miliony. Poza tym na dzień dzisiejszy je muzyka jest tak przerobiona, że nawet mi się podoba. A Britney nie potrafi nawet wypromować się w odpowiedni sposób. Nie noszeniem bielizny mogłaby sobie szokowac w latach '80. Teraz to po prostu niesmaczne.

lisoszakal

klaudia999 a ty to co bostwo? zalosni jestescie , ja pierdole!;/

Lindsay_3

Tu nie chodzi o to jak wyglądam ja czy ty czy ktoś jeszcze. Jeśli o mnie chodzi to nie mam się za osobę ładną. Chodzi po prostu o obiektywizm. Po prostu nei znoszę lasek, które trzymaja się swoich idolek za wszelką cenę i nie przyjmują żadnej krytyki, a szczególnie jeśli są nimi takie Britney Spears czy Paris Hilton. Masz w niku Lindsay. Nie znosiłam jej na początku. Mimo, że lubię wredne dziewczyny. Nadal mam ją za kompletną idiotkę, ale muszę przyznać, że jest ładna i z filmu na film gra coraz lepiej. W Prairie Hime Companion zupełnie mnie rozwaliła i już nie mogę się doczekać Bobbiego i Chapter 27. Nie lubię jej jako osobistoście ale na dzień dzisiejszy cenię jako aktorkę. Bo mam za co. Britney nie.

lisoszakal

britney to frajerka tylko potrafi sobie operacje plastyczne robic ona jest chyba jakas chora psychicznie

bez urazy dla tych ktorzy sa jej fanami

pawelneo

Najlepiej spiewa Kelly Clarkson a nie jakies tam inne nelly furtado