Taka z niej "Księżniczka Popu" że pożal się Panie Boże. Po co wogóle gra koncerty na których i tak jedzie z pół- playbacku?? Chyba nie za to płacą jej fani...
sorka, ale ona jedze z pól pleja i na żywo też:D spiewala YOK. A Ksieżniczką popu nie zostala bo spiewa live tylko za odrodzenie sie popu w latach 90 tych pozatym ona cale 2 trasy spiewala na zywo pozniej plej i troche szkoda...
Tylko jednak skoro już jest tą "Księżniczką popu" to jednak powinna umieć udowodnić, że zasługuje na ten tytuł, nie zważając dlaczego go otrzymała i być w porządku w stosunku do fanów.
Jej fani (jednak, patrząc na to co się dzieje, jest to mniejszość) zadowolą się g***m w papierku, byle by było podpisane Spears.
No własnie:) M osobiście plej nie przeszkadza. Ja liczę na dobrą zbawę, oprawę koncertuu i nisamowite wrzazenia. A TCSBS Wszystko spełniło co chciałam:D
Księżniczka popu to tytuł przyznany jej lata temu za jej dawne osiągnięcia jak jeszcze była na samym szczycie i w formie, nic ta nazwa nie ma wspólnego z obecnym cieniem dawnej Spears..
tylko tytuł 'księżniczki' do czegoś zobowiązuje. Patrz na Madonnę, ona nie siedzi na tyłku i nic nie robi, nie spoczywa na laurach. A Britney? Ona od zawsze była jednym wielkim produktem, ale teraz to widać najbardziej. Nagra wszystko co podadzą jej pod nos, pojedzie w marną trasę koncertową, ale co by nie było, wszystko by Spears się sprzeda. Tylko, że ona na starej sławie daleko nie pojedzie. Na początku swojej kariery brała udział w kampanii reklamowej Tommiego Hilfingera, a teraz? Jakieś podrzędne Candies? Gdyby nie Britney nie miałabym pojęcia, że coś takiego istnieje. A niestety, wielcy projektanci mody wolą zainwestować w kogoś ambitnego, kogoś kto potrafi przedstawić jakieś wartości, a nie na siłę udaje, że ma naście lat.
Teraz już się czepiasz byle czego. Bardzo dobrze, że jest twarzą tej marki. Fergie tez była i co pomiomo, że jest jescze starsza od Britney!. Trasa była poztywnie oceniona przez krytyków. A a Britney musiala sporo chodzic po scenie tlatego ten taniec wyglądał jak wyglądał. Ja nic nie widze zelgo ze piszą za nia teksty. Za wiele arystów piszą. Jesteś jusz poprostu besczelna. Britney bardzo dobrze się broni pomimo, że jest Gaga. Może troche gaga zajełą jejej miejsc e ale na chwile, kazdy ma swoje 5 minut bo to jej debiut. Wybacz Krycha jest teraz beznadzejna. O wiele gorsza od Britney z 2009, Biedna nie moze się wybic.
No tak, lepsze to niż nic. Jeśli mówisz, że Britney musiała dużo chodzić zobacz sobie koncert Justina, który miał okrągła scenę, a jakoś połączył taniec z chodzeniem i mu to nieźle wychodziło. Britney dobrze się broni? chyba żartujesz. Jeśl ona nadal będzie robiła to co robi, to Gaga i nie tylko zostawia ją daleko w tyle. I nie wiem czemu wplątujesz w to Christinę. To prawda, że fani Britney maja obsesję na jej punkcie.