Britney Spears

Britney Jean Spears

7,4
200 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Britney Spears

że Brit ma taką słabą sr. głosów. Tak naprawdę każdy jej zazdrości ( urody, pieniedzy, sławy itd). Ludzie nie bądźcie płytcy!! To że jej sie poszczesciło nie oznacza że musicie tak ja krytykowac , oceniac itp.

Dominixa

Dlaczego każdy tak myśli? Ja większych zarzutów do Britney nie mam ale na pewno by się coś znalazło. Nie lubię jej, bo nie podoba mi się jej muzyka i gra aktorska i to, że mówię o tym otwarcie tzn. że jej zazdroszczę? Krytyka to nie zazdrość, to po prostu opinia. A jak ktoś nie umie tego rozróżnić to bardzo mi go szkoda.

Dominixa

Po pierwsze nie jestem płytka...ale nie przepadam za muzyką Britney i otwarcie o tmy mówię....czy w takim razie tlyko mam krytykowac muzyków/aktorów którym się nie powiodło??....a pzoa tym fora takie jak te sa po to żeby wyrażac swoje poglądy co właśnie robię....uważam ze Britney nie potrafi śpiwac a jej aktorstow mi się nie podoba....w filmei crossroads w sumie nie musiała zagrac bo zagrał siebie....a nawet to według mnie nei wyszło jej za bardzo....Nie zazdroszczę jej bo to co piszę się teraz o niej albo słyszy że mąż ją zdradza i olewa i zostawia a ona z dzieckiem sama jest.....tego mam jej zazdrościc?pieniądze i sława nic nei dadzą w tym momencie

Dominixa

lubisz Ozzy'ego Osbourna?? nie?? to znaczy ze mu zazdrościsz (sławy, wyglądu, kasy itp.)

ottak

na tej stronie nie ocenia sie ludzi w skali od 1-10 pod wzgledem urody pieniedzy tylko talentu aktorskiego a talent"Brit" jest do dupy wiec niczego sie nie dziwie i tak jak dla niej to za wysoka średnia...

Dominixa

Dziewczynko a nie pomyślałaś, że to dlatego iż kompletnie nie umie grać?

Dominixa

Wcale jej nie zazdroszcze!!!Sama sobie nie zazdrosci.Śpiewac moze i potrafi ale grac kompletnie!!

Klaudiiia

Brit jest niezła ale tylko jezeli chodzi o śpiewanie - nic wiecej :)

NaShI

Britney jaet sliczna i pięknie spiewa:!:!:

Dominixa

jak britney jest piekna to ja jestem królową Anglii
i rzeczywiście jej zazdroszcze pryszczy na twarzy, papierosa w mordzie, beznadziejnego męża, który pewnie dyma inne laski aż furczy
no rzeczywiście jest jej czego zazdrościc

i moja awersja do pokemonów też jest wymyślona

zajmij sie czym innym, a nie takie bzdury wypisujesz na forum
mama ci neostrade w promocji chyba kupiła co????